Ясновидци - тема 46

• 70 468
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! На колко от вас действително са им познавали през годините?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:46 от Анонимен

# 196
Някакво мнение за халид от дянково разградско има ли някой

# 197
Пък аз отново задодох въпрос на сайта на Ивелина Христова. Взеха ми парите (3евро), но не ми отчетоха въпроса и съответно не получих отговор. Това не е за първи път.
Странно, в интерес на истината преди писах често и никога не е имало проблем. Даже бих казала, че ми е "познавала" всеки път. Сега ме подсети за нея и пак й писах, нямаше проблем. Smile

# 198
E не казвам, че се случва всеки път, казвам че се случва. На мен за втори или трети път ми се случва. Може да съм задача общо 20 или 30 въпроса. Но се ядосвам, защото са пари хвърлени на вятъра

# 199
Никога нищо не са ми познавали специално за бъдещето.За миналото да,за мен като човек да,но за бъдещето нищо,или днес ми казват хубави неща след месец ми казват друго.Затова вече не търся гледачки
Същото е с чистенето,днес те чистят било с восък ,олово или радиестезия ,ако отида след седмица пак ще съм замърсена и пак ще слушам едно и също.Ако питате мен от нищо няма полза,макар че в момент на отчаяние човек пак търси помощ и се надява и после нищо,хвърлени пари и напразни надежди!

# 200
E не казвам, че се случва всеки път, казвам че се случва. На мен за втори или трети път ми се случва. Може да съм задача общо 20 или 30 въпроса. Но се ядосвам, защото са пари хвърлени на вятъра

А познавала ли Ви е?

# 201

А познавала ли Ви е?

Да и не

# 202
Някой има ли телефон на Гина Демирова от Пазарджик  ,или да е бил при тази жена !

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:51 от Royalty3

# 203
Гледането при Ивелина Христова през сайта какво представлява? Човек си плаща и какво следва? Тя лично ли гледа?

Питам, защото имам спомен, че съм чела, че гледането не е лично, а е някакъв алгоритъм, заложен в сайта.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 20:10 от Rebel Rebel (innasn)

# 204
Гледането при Ивелина Христова през сайта какво представлява? Човек си праща и какво следва? Тя лично ли гледа?

Питам, защото имам спомен, че съм чела, че гледането не е лично, а е някакъв алгоритъм, заложен в сайта.
Преди две години пратих смс с въпрос,който ми се таксува към 5 лв.Получих отговор само едно "да",но нищо не се сбъдна!

# 205
Гледането при Ивелина Христова през сайта какво представлява? Човек си праща и какво следва? Тя лично ли гледа?

Преди две години пратих смс с въпрос,който ми се таксува към 5 лв.Получих отговор само едно "да",но нищо не се сбъдна!
Значи все пак е алгоритъм. И 5лв са много за това.

# 206
Никога нищо не са ми познавали специално за бъдещето.За миналото да,за мен като човек да,но за бъдещето нищо,или днес ми казват хубави неща след месец ми казват друго.Затова вече не търся гледачки
Същото е с чистенето,днес те чистят било с восък ,олово или радиестезия ,ако отида след седмица пак ще съм замърсена и пак ще слушам едно и също.Ако питате мен от нищо няма полза,макар че в момент на отчаяние човек пак търси помощ и се надява и после нищо,хвърлени пари и напразни надежди!
Наколко пъти казвам в групата. Имаше една Веса, живееше в София, Люлин, триъгълника. Гледаше на кафе и карти. Познаваше на 100% почина млада, последно съм ходила преди повече от 17 години толкова години са минали от смъртта на баща ми. Всичко с такава точност ми е казала, дори последното се случи точно преди 5 години. Тогава ми започнаха наново ядове и неприятности. Тогава я и потърсих. Отидох в тях, отвори млада жена, дъщеря и и ми каза, точно преди година почина за 2а или 3 дни. До тогава бях чувала за този форум, но не съм влизала, регистрирал и търсила. Имах жена която точно всичко казваше, да имаше такса 10лв. От тогава търся и нищо не съм намерила. Питам във формата и Нищо. Разпитвам от отчаяние и безсилие. Звъня по телефоните и до сега няма нищо, което ми е казано за бъдеще да се е случило.
Така, че има такива жени или мъже, но тези от които са доволни не ги пише тук във форума. Разнасят се от уста на уста и нямат необходимост да влизат тук.

# 207
То и аз така търся една Ива. Преди гледаше по снимка в Редута (София), но никой не я познава и няма координати. А и сигурно отдавна си е сменила номера.

# 208
То и аз така търся една Ива. Преди гледаше по снимка в Редута (София), но никой не я познава и няма координати. А и сигурно отдавна си е сменила номера.
А познаваемост за бъдещи събития имала ли е?

# 209
Единствените, които са имали някакъв ефект са Ива Прокопиева (страхотен професионалист в сферата) и Щерона (на 50%). Ивелина Христова няма да коментирам, НУЛА успеваемост.

Общи условия

Активация на акаунт