Ясновидци - тема 46

• 70 443
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Единствените, които са имали някакъв ефект са Ива Прокопиева (страхотен професионалист в сферата) и Щерона (на 50%). Ивелина Христова няма да коментирам, НУЛА успеваемост.
Давайте телефон на тези, които имат познаваемост и как гледа, на място, по вайбър, цена и как се плаща, благодаря!

# 211
Единствените, които са имали някакъв ефект са Ива Прокопиева (страхотен професионалист в сферата) и Щерона (на 50%). Ивелина Христова няма да коментирам, НУЛА успеваемост.
Давайте телефон на тези, които имат познаваемост и как гледа, на място, по вайбър, цена и как се плаща, благодаря!

Нямам на Щерона, но ако се разровите ще намерите във форума или интернет. Отново - там е 50/50 всичко. При Ива мисля, че имам мейл, може там да питате за телефон и пр. Прави невероятни неща, със сигурност най-добрият човек в сферата от тези, с които имам опит. А се занимавам от 15-тина години. Христова пък нямам контакт и не желая и да имам. Някои хора може би са доволни от нея, но от личен опит не препоръчвам.

# 212
То и аз така търся една Ива. Преди гледаше по снимка в Редута (София), но никой не я познава и няма координати. А и сигурно отдавна си е сменила номера.
А познаваемост за бъдещи събития имала ли е?

В крайна сметка се оказа, че има, но тогава не повярвах. Затова сега я издирвам отново.

# 213

Нямам на Щерона, но ако се разровите ще намерите във форума или интернет. Отново - там е 50/50 всичко. При Ива мисля, че имам мейл, може там да питате за телефон и пр. Прави невероятни неща, със сигурност най-добрият човек в сферата от тези, с които имам опит. А се занимавам от 15-тина години. Христова пък нямам контакт и не желая и да имам. Някои хора може би са доволни от нея, но от личен опит не препоръчвам.
Здравейте, бихте ли споделили с какво точно се занимава Ива Прокопиева , каква е таксата й за консултация, както и координати, ако имате?

# 214
Една бърза проверка в Гугъл не даде никакъв резултат за Ива Прокопиева. Чак пък толкова да няма нито едно споменаване нито във форуми, нито другаде ми изглежда странно. Само да не се окаже пак реклама.

# 215
Една бърза проверка в Гугъл не даде никакъв резултат за Ива Прокопиева. Чак пък толкова да няма нито едно споменаване нито във форуми, нито другаде ми изглежда странно. Само да не се окаже пак реклама.
Питаше ме позната от. Пазарджик, та тази жена е дори от село до Пазарджик

# 216
За първи път чувам за Ива Прокопиева. Нека някой да даде координати! Моля!

# 217
Това с СМС - те на И.Христова е пълна измама .Не зная защо ,още се коментират такива неща !!! Спрете се ! Или си мислите ,че именно ,,тя ,,стой зад компютъра,и отговаря на всеки един .Това е софтуер.

# 218
Не мисля, че е софтуер.

# 219
Не мисля, че е софтуер.

Даваха веднъж репортаж ...някой и се бе обадил за гледане ,и тя беше казала ,че е някъде си ,дали в чужбина, дали някъде на почивка ,не си спомням точно и не приемала.След което я питаха ,за смс - те и тя беше казала ,че и там май щяло да се забави с отговорите,ако някой реши да й прати.След като разговора приключи,те пращат смс ,и получават отговор след минута .!!! Е,това какво е ,ако не е софтуер..а до преди минути ,казва друго...Това беше репортаж ...преди години.

# 220
Е това не доказва, че е софтуер

# 221
Аз за себе си нямам съмнение, че е софтуер. Тя, за да отговори лично, има нужда от някакво техническо време. А и едва ли седи, залепена за телефона/компютъра и чака някой да прати смс.

# 222
Е това не доказва, че е софтуер
Дайте някоя читава с доказани предсказания за бъдещето. Тази я сложи в черния списък.

# 223
За първи път чувам за Ива Прокопиева. Нека някой да даде координати! Моля!

И аз се интересувам от тази жена, писах на авторката на поста за контакти но все още нямам отговор, най добре публикувайте тук координати и повече информация.

# 224
Здравейте! А знаете ли някой, който чисти енергийно?

Общи условия

Активация на акаунт