Ясновидци - тема 46

• 70 285
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
  • плевен
Привет  . Да споделя за Фатме , Несебър . Беше казала за нещо , че ще се случи октомври месец , случи се днес,  за което съм доста доволна . Ще ми е интересно дали ще ми се  случат и останалите й прогнози .

# 346
Привет  . Да споделя за Фатме , Несебър . Беше казала за нещо , че ще се случи октомври месец , случи се днес,  за което съм доста доволна . Ще ми е интересно дали ще ми се  случат и останалите й прогнози .
Аз на нея съм звъняла доста пъти, но не вдига. Как се свързвате с нея

# 347
  • плевен

Лятото бях на почивка в Несебър и я посетих лично.  Иначе бяхме се разбрали за консултация в една неделя в 11ч , но така и не се свързах

# 348
Здравейте,
Отдавна следя темата и исках да попитам тези, които са имали проблем с прием при Валентин Начев за съвет. Писах му, не отговори. След това се свързах с него, но ми затвори и спря да вдига. Много бих желала консултация с него, моля за съвет от запознатите какво да правя в такава ситуация.
И да споделя положително мнение за баба Златка от Алдомировци - ходих 2 пъти при нея, буквално едни и същи неща ми каза. Много точно определи хора и настоящи ситуации, както на мен, така и на другите хора, с които отидохме. Ще дам обратна връзка и за бъдещите предсказания. Бих се радвала на мнения ако и някой друг е ходил при нея.

# 349
Здравейте, моля някой да ми препоръча ходжа с координати на лично съобщение. Ще бъда много благодарен!

# 350

Лятото бях на почивка в Несебър и я посетих лично.  Иначе бяхме се разбрали за консултация в една неделя в 11ч , но така и не се свързах

А имаше ли/има ли много хора? И аз бях решил да звъння, но както изглежда това не върши работа. А човек да отиде и да види 50 човека пред него, ще е малко изтощаващо.

# 351
Може ли някой да ми сподели телефона на ходжа Исмаил от село Краище

# 352
Здравейте! Искам да попитам, дали има хора от Русе, които са посещавали ясновидката на ул. „Бузлуджа“ в града. Също така ако има такива, нещата които Ви е казала съответно случили ли са се и до колко оценявате казаното от нея. Ще се радвам да споделите мнения или да ми разкажете повече от нея/за нея. Поздрави!

# 353
Здравейте,някой беше попитал за Blessed Love🙂аз имам няколко рийдинга при нея от които само два се реализираха.Относно чувства и емоции познава на 100%  поне при мен.Какво ще се случи до 1,2,3месеца ами нищо не се реализира.

# 354
Здравейте,някой беше попитал за Blessed Love🙂аз имам няколко рийдинга при нея от които само два се реализираха.Относно чувства и емоции познава на 100%  поне при мен.Какво ще се случи до 1,2,3месеца ами нищо не се реализира.
При мен дори моментно не позна нищо..Най зле изхарчената, безбожна сума..

В момента единственият таролог, с когото работя е Знак на съдбата, всеки път е безпогрешна!

# 355
При мен дори моментно не позна нищо..Най зле изхарчената, безбожна сума..

В момента единственият таролог, с когото работя е Знак на съдбата, всеки път е безпогрешна!

А как да се свържем ?Има ли страница ?

# 356
Но не отговаря, както и Изпратено с любов

# 357
Ако става въпрос за Знак на съдбата винаги ми е отговаряла. Може съобщението ви да е попаднало в папка спам. Пишете и пак.

# 358
На мен Изпратено с любов ми отговори веднага! Много бързо ми отговаряше всеки път. Беше много мила! Да не говорим, че не ми взе пари за въпросчетата, а отдели половин час! 🙂

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:41 от Ally_

# 359
Здравейте,
Отдавна следя темата и исках да попитам тези, които са имали проблем с прием при Валентин Начев за съвет. Писах му, не отговори. След това се свързах с него, но ми затвори и спря да вдига. Много бих желала консултация с него, моля за съвет от запознатите какво да правя в такава ситуация.
И да споделя положително мнение за баба Златка от Алдомировци - ходих 2 пъти при нея, буквално едни и същи неща ми каза. Много точно определи хора и настоящи ситуации, както на мен, така и на другите хора, с които отидохме. Ще дам обратна връзка и за бъдещите предсказания. Бих се радвала на мнения ако и някой друг е ходил при нея.
В.Начев и на мен не вдигна първия и втория път...чак на третия и ми каза в прав текст,, аз приемам само препоръчани хора ,,..което е супер егоистично...а съм чувала че бил добър !

Общи условия

Активация на акаунт