та... преди години (9 ще станат това лято), помагах на приятелка по онова време с изпит по английски език. бяхме малки, на 18. един ден като се срещнахме за поредния ни урок по английски, тя пристигна с бутилка ракия, която баба й помолила да занесем на нейна приятелка. отивайки при въпросната приятелка, тя ни посрещна много гостоприемно, пусна ни по едно кафе, наряза ни диня, пита как е бабата на момичето... в процеса на пушене на цигарки, жената каза- абе деца, така и така сте тук, дайте да ви видя кафетата.
на моята приятелка, която беше супер скептична, й гледа набързо и по мои спомени всичко й позна. на мен... гледа ми може би над един час. от самото начало тази жена ми разказа целия ми живот към онзи момент с детайли, каза ми цели имена, събития и дати. аз се разплаках, дори не можех да разбера защо. за бъдещето ми каза супер конкретни неща (спомням си, че гледаше само до три години напред), които изобщо, на онзи етап, не исках и не вярвах, че ще се случат. описа ми бъдещото ми тогавашно гадже, как ще изглежда, как ще се казва, как ще пуши цигари, каза, че го познавам отпреди, но няма да очаквам да го срещна отново, позна колко време ще бъдем заедно... абе, всичко, което каза - е, сбъдна се.
това беше през далечната вече 2016та година. жената се казваше Тотка и си беше съвсем нормална жена, която просто имаше уникална дарба, не беше обявена никъде, просто съдбата ни срещна. имах и номера някога преди години, но вече съм с нов телефон и й го нямам. с приятелката не поддържам отношения от може би 8 години вече и няма как да я попитам. спомням си, че последно като я търсих 2018г. се беше преместила в Шумен. моля, ако някой случайно знае за кого говоря, да напише тук. без да навлизам в твърде лични детайли (затова споменах само онова мимолетно гадже, което наистина беше човек, когото познавах отпреди, много харесвах, загубих контакт с него и накрая, връщайки се нещастно от чуждестранния ми университет - още нещо, което Тотка каза, че ще стане, това въпросно момче се оказа, че живее в стаята до моята в общежитието на новия ми тукашен университет, много ме харесва, дрън дрън... и името му беше познала Тотка, и начинът, по който пуши цигари, и продължителността на връзката), но тази жена ми позна абсолютно всичко. била съм при таролози през последните месеци, все различни истории ми разказват, все глупости... та, моля ви, мили дами (и господа, ако има такива в този форум), ако знаете координати на Тотка, която вече е в Шумен - моля да ги споделите. много благодаря!