Ясновидци - тема 46

• 70 437
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, за пръв път пиша в тази група, а от години я следя, дори снощи най-накрая посетих и баба Бойка от Перник, за която от тук знам. имам една молба, ако някой изобщо има информация.
та... преди години (9 ще станат това лято), помагах на приятелка по онова време с изпит по английски език. бяхме малки, на 18. един ден като се срещнахме за поредния ни урок по английски, тя пристигна с бутилка ракия, която баба й помолила да занесем на нейна приятелка. отивайки при въпросната приятелка, тя ни посрещна много гостоприемно, пусна ни по едно кафе, наряза ни диня, пита как е бабата на момичето... в процеса на пушене на цигарки, жената каза- абе деца, така и така сте тук, дайте да ви видя кафетата.
на моята приятелка, която беше супер скептична, й гледа набързо и по мои спомени всичко й позна. на мен... гледа ми може би над един час. от самото начало тази жена ми разказа целия ми живот към онзи момент с детайли, каза ми цели имена, събития и дати. аз се разплаках, дори не можех да разбера защо. за бъдещето ми каза супер конкретни неща (спомням си, че гледаше само до три години напред), които изобщо, на онзи етап, не исках и не вярвах, че ще се случат. описа ми бъдещото ми тогавашно гадже, как ще изглежда, как ще се казва, как ще пуши цигари, каза, че го познавам отпреди, но няма да очаквам да го срещна отново, позна колко време ще бъдем заедно... абе, всичко, което каза - е, сбъдна се.
това беше през далечната вече 2016та година. жената се казваше Тотка и си беше съвсем нормална жена, която просто имаше уникална дарба, не беше обявена никъде, просто съдбата ни срещна. имах и номера някога преди години, но вече съм с нов телефон и й го нямам. с приятелката не поддържам отношения от може би 8 години вече и няма как да я попитам. спомням си, че последно като я търсих 2018г. се беше преместила в Шумен. моля, ако някой случайно знае за кого говоря, да напише тук. без да навлизам в твърде лични детайли (затова споменах само онова мимолетно гадже, което наистина беше човек, когото познавах отпреди, много харесвах, загубих контакт с него и накрая, връщайки се нещастно от чуждестранния ми университет - още нещо, което Тотка каза, че ще стане, това въпросно момче се оказа, че живее в стаята до моята в общежитието на новия ми тукашен университет, много ме харесва, дрън дрън... и името му беше познала Тотка, и начинът, по който пуши цигари, и продължителността на връзката), но тази жена ми позна абсолютно всичко. била съм при таролози през последните месеци, все различни истории ми разказват, все глупости... та, моля ви, мили дами (и господа, ако има такива в този форум), ако знаете координати на Тотка, която вече е в Шумен - моля да ги споделите. много благодаря!

# 526
А преди Шумен къде е живяла Тотка?

# 527
Споделям мнение за Фатме от Несебър,днес най-накрая успях да се свържа с нея по телефона.
Гледа ми на карти,дори ми прати по Вайбър подредбата на картите.
Хубави неща каза за бъдещето ще видим дали ще се сбъднат.За миналото не каза почти нищо обаче,по-скоро говореше за настоящата ситуация в която съм.
Дано ти е предначеетала хубаво бъдеще, че аз имам страх от нея
Още съм в траур, лошо ми е, отслабнала съм за 1н месец доста кг, да предначеетала сравнително добри неща, но не мога да се зарадвам, душата ми плаче, гледам в една точка и не знам къде се намирам.

# 528
Момичета от това което чета за Фатме ми се струва, че може да и се вярва.
Моя приятелка  в началото на седмицата е говорила с нея. (На мен не ми отговаря 😁 във вайбър. )
Та Фатме казала на приятелката ми, че имала магия 🙈. Сега приятелката ми се чуди дали е така и дали Фатме може да разваля. Защото Фатме и казала, че може да и помогне и че нещата били много сериозни. Има ли на някоя на която е развалила магия? Благодаря ви.

# 529
За Фатме има и негативни коментари назад в темите. Никога не се доверявайте напълно на когото и да е. Избягвайте да се програмирате, защото това може да донесе повече негатив, отколкото самото грешно предсказание. А предсазанието може да е грешно поради най-разнообразни причини - от псевдогадател до разсеяност и грешна преценка на човек, който умее, но пък в конкретния момент поради нещо си не е бил напълно фокусиран или просто е бил преуморен.

kookooline, какви са Вашите впечатления от Бойка? Аз бях при нея преди година може би и абсолютно нищо не позна - нито за минало, нито за бъдеще. Иначе е приятна жената.

# 530
Фатме на карти ли гледа? Утре се уговорихме да се чуем сутринта, но не съм наясно как преминава една консултация.

# 531
Фатме на карти ли гледа? Утре се уговорихме да се чуем сутринта, но не съм наясно как преминава една консултация.
Иска ти имената и дата на раждане. Не мисля, че гледа на карти, с карти протича по друг начин гледането.....някои хора си крият дарбата, като се преструват че гледат на карти, сигурно от страх, да не ги обявят за ненормални....

# 532
Иска ти имената и дата на раждане. Не мисля, че гледа на карти, с карти протича по друг начин гледането.....някои хора си крият дарбата, като се преструват че гледат на карти, сигурно от страх, да не ги обявят за ненормални....
Ами приятелката ми каза, че Фатме и искал дата на раждане и малко име. И почти веднага и казала, че има магии. После и карти и била хвърлила. Магията била леглото и да бъде празно. В смисъл да е сама. А тя милата наистина е сама. След развода си не е попадала на читав мъж.  Симпатична, интелигентна за мен е прекрасен човек. 
Да няма пари. , а тя наистина много работи. Но все изтичат парите. Да се чувствала все не на място.

# 533
А преди Шумен къде е живяла Тотка?
До бул. Иван Гешов, между Бизнес Център Сердика и хотел Симона. По спомен беше на нисък етаж, мисля, че втори.

# 534
Моля за актуално мнение за Марияна Николаева и Илиян Христов

И аз се интересувам. Особено дали Илиян Христов още работи, дали сте доволни и телефон за връзка.

# 535
Здравейте, освен Фатме някой друг който да гледа по телефон и да познава ? Много ми е спешно . Фатме отказва да ни гледа и е блокирала майка ми.

# 536
Здравейте, освен Фатме някой друг който да гледа по телефон и да познава ? Много ми е спешно . Фатме отказва да ни гледа и е блокирала майка ми.

Защо ви е отказала?
 Намерете Ginka.Original в тик ток и към 12 часа на обяд има лайф и гледа на карти. Всичко ми е познавала. Плаща се с гифт точки. Мисля че за цялостно гледане е около 8-9 лева

# 537
Защото в момента съм много отчаяна и психически не се чувствам добре. Казала е , че не може да гледа когато ми е такава енергията. Но не разбирам защо е и блокирала…

# 538

Защо ви е отказала?
 Намерете Ginka.Original в тик ток и към 12 часа на обяд има лайф и гледа на карти. Всичко ми е познавала. Плаща се с гифт точки. Мисля че за цялостно гледане е около 8-9 лева
Извинявам се за въпроса,но какво са тези гифт точки?

# 539
За Фатме има и негативни коментари назад в темите. Никога не се доверявайте напълно на когото и да е. Избягвайте да се програмирате, защото това може да донесе повече негатив, отколкото самото грешно предсказание. А предсазанието може да е грешно поради най-разнообразни причини - от псевдогадател до разсеяност и грешна преценка на човек, който умее, но пък в конкретния момент поради нещо си не е бил напълно фокусиран или просто е бил преуморен.

kookooline, какви са Вашите впечатления от Бойка? Аз бях при нея преди година може би и абсолютно нищо не позна - нито за минало, нито за бъдеще. Иначе е приятна жената.

В интерес на истината…бях мноооого скептично настроена след срещата ни. Самата Бойка беше много приятна жена, но сякаш претупа моето гледане. Щях да бъда тотално скептична обаче..ако нещата, които каза, не се припокриваха с нещата, които още 5 други човека (четирима от които знам от тук и от години се каня да посетя, петата е моята астроложка, която всяка година ми казва какви са ми тенденциите и тн за годината) ми казаха. Момичета, чак не мога да повярвам. Нека споделя мнението си направо в този коментар. От години чета тук, имам номерата на може би всички тук-цитирани “добри” ясновидци в София и околност, както и на Керанка от Добрич, тъй като родата ми е от там и си ходя всяко лято. Явно до момента не ми е било писано да знам какво ме чака, защото години наред все не се получаваше моето ходене при която и да било гледачка. Сега се прибрах в София за няколко дни и всички някак си ми върнаха обаждане. Е, явно е имало нещо, което трябва да знам. Та, започвам и се извинявам за дългите чи писаници, но понеже знам, че аз самата обичам да имам максимална информация, се надявам да бъде максимално изчерпателна и за вас.
1. Хайрие от Боян Ботево - ходих на гроба на баща ми, той е в Хасково. Казах си “абе сякаш тук наблизо имаше някаква жена…дай да я прегледам”. Звъннах, отидох. Чаках около 10 минути. Влязох вътре, не мога да кажа, че съм впечатлена, честно казано. Много ме претупа, питаше ме постоянно въпроси. Нарече ми една бутилка вода, каза да си мия очите с нея на следващия ден, мих ги. Каза ми обаче някакъв срок - март месец, ще гледаме. Не бих казала, че гледа, а по-скоро, че бае. На принципа колкото пари оставиш е.
2. Бойка от Перник- и тя ме взе в същия ден. Каза ми, в малко повече детайли, общо-взето каквото ми каза и Хайрие. Тръгнах си не много обнадеждена. И тя е на принципа остави колкото искаш.
3. Ваня Спасова - много впечатлена останах. Много време ми говори, описа реални хора и ситуации в моя живот. Каза още по-подробно това, което и предишните две ми казаха. Таксата й е по-висока от спомената тук обаче, 150лв, но от нея си тръгнах доста обнадеждена. Тя говори и те пита единствено и само когато види нещо. Видя наистина конкретни неща, надявам се да ми е познала.
4. Пепа от вече Витоша - уникална. Чака се доста време, но наистина останах излючително впечатлена от нея. Както тя, така и Ваня си личи, че са интелигентни жени, не говореше глупости. Директно и право в целта целеше. И пак - едно към едно откъм срокове и събития за бъдещето. Тарифата й е 70лв.
На последно място ще спомена и астроложката ми, която ми гледа наистина месец по месец спрямо данните ми. С нея се срещнах преди всички гореспоменати дами. Тя ми разтълкува тази година със специфични срокове. Всички гледачки споменати по-горе, в техните предсказания казаха общо-взето същите срокове, без да знаят, че примерно моята “нова година” започна на моя рожден ден и че сатурнът ми е в транзит с не знам си коя планета и затова например август ме чака Х-събитие. Е как всички едно и също казаха. Още не мога да се начудя, надявам се да има истина в думите им… някои от нещата вече се сбъднаха или са в процес на сбъдване, за който аз имам физическо потвърждение. Но, уви.
Знам, че прекалих с тия врачки, ама ако пък наистина това, което всички са ми наговорили се сбъдне реално се осъшестви…е шапка им свалям и ги препоръчвам с две ръце и два крака.

Общи условия

Активация на акаунт