Ясновидци - тема 46

• 70 156
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
И аз се чух с Фатме. 🙈🙈🙈 каза ми че имам 5 магии. Направо съм в шок.

# 571

то бива ама чак пък 5.... какво си направила? Настъпила си мазолите на много хора или много ти завиждат. А каза ли ти кой ги е направил?

# 572
И аз се чух с нея, останах доволна, на мен също ми каза че имам, както и детето ми ,разбрах че прави восъколеене и мисля другата седмица да го направя

# 573
Аз писах на Пепа от Витоша, каза ми, че не можела да ми помогне, без конкретна причина. Какво им става на тия хора? Защо отказват да гледат? 😀

Телефона на Ваня Спасова някой може ли да ми прати?

# 574
На мен пък Фатме само хубави неща ми каза ,за мен ,за семейство и деца ,чак не вярвах ама аз и нямам някакви сериозни проблеми от дадено естество .

# 575
На мен Пепа от Витоша ми каза че има свободни часове чак март, нямало да ми запише сега, да се обадя февруари…

# 576

то бива ама чак пък 5.... какво си направила? Настъпила си мазолите на много хора или много ти завиждат. А каза ли ти кой ги е направил?
Не ми каза, а и аз не попитах. Глътнах си граматиката 🙈 Честно казано се чудя дали е така. То бива, бива ама 5…

# 577
За Скобелево и за Дряново гледачка ходжа нещо да знаете

# 578
Чудя се, който беше предсказал пожари за 2025 година?

# 579

Не ми каза, а и аз не попитах. Глътнах си граматиката 🙈 Честно казано се чудя дали е така. То бива, бива ама 5…
Може, има ги по селата, правят ги за по 20лв. Като започнат: за спиране на късмета, за здравето, за липса на любовни отношения, за раздори в семейството, за смърт, за отнемане на силата и желание за живот, за привличане на неприятности. ....и могат да ги направят като нищо, пак казвам, срещу 20лв могат да съсипят живот....аз го изпитвам на гърба си, моята бивша свекърва живее до села, пълни с турци само, и ми ги правят денонощно, от какво мислите, че живеят....това им е хляба....

# 580
Бихте ли споделили телефона на Пепа, голямо питане и чакане се случи с този номер .. Благодаря !
Аз писах на Пепа от Витоша, каза ми, че не можела да ми помогне, без конкретна причина. Какво им става на тия хора? Защо отказват да гледат? 😀

Телефона на Ваня Спасова някой може ли да ми прати?

# 581

Всъщност да, човек като чуе нещо такова и изведнъж все едно блокира, и не може да реагира адекватно. В такъв случай, може би отново да се звънне и пита за подробности, една-две допълнителни консултации с други хора, може да помогнат. Нямаше ли един Иво от Родопите. Аз не бих питал "имам ли магии" защото така насочваш човека. Ако се замислим, то ти няма да звъниш на Фатме ей така нямане на нищо, но вероятно не всичките 5 действат. Може някъде да имаш защита, която те пази донякъде.

# 582
Здравейте, звъннах на Фатме от Несебър каза ми ,че са заключени чакрите и ми каза какво да направя. Има ли някои да е бил по същия начин и дали е изпълнил това, което е казала. Страх ме е да не си навреда нещо.

# 583
Чудя се, който беше предсказал пожари за 2025 година?
Това и ние успешно можем да го предскажем. Освен ако човекът не е дал някакви специфики. Иначе големи пожари има всяка година.

# 584
А с Таролина някой да се е съветвал наскоро? Тя продължава ли да гледа?

Общи условия

Активация на акаунт