Ясновидци - тема 46

• 70 072
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Таролина ми прави четене пред коледните празници.Честно казано говори много и повече неща се припрокриха с казаното от Фатме.По въпроса който зададох според Таролина, Moon forest path и Фатме ще има благоприятно развитие за мен до три месеца.Таролина даже каза месец най-много.Sent with love и Знак на съдбата обаче по същият въпрос ми казаха,че няма да има никакво развитие е следващите четири месеца.
Общо взето по вторият зададен въпрос от мен, всички бяха категорични и с един и същ отговор.

# 586
Някой познава ли Гулейчан от Габарево ясновидка

# 587
Чудя се, който беше предсказал пожари за 2025 година?
Това и ние успешно можем да го предскажем. Освен ако човекът не е дал някакви специфики. Иначе големи пожари има всяка година.

И земетресения, и вулкани, и урагани Simple Smile всяка година си има такива неща.

# 588
Здравейте!

Искам да попитам, знаете ли дали в България има някой, който се занимава с прогонване на духове, същности , изчистване от енергийни паразити?
Мой близък има нужда от помощ. Атакуван е от духове и чува гласовете им. тормозят го и с физически усещания в тялото , болки. Сънят му е силно нарушен също.

Ще съм ви много благодарна , ако някой има информация за такъв специалист .. някой ясновидец , екстрасенс, който НАИСТИНА да може да разбере и види за какво става въпрос.

Благодаря Ви!

# 589
Здравейте!

Искам да попитам, знаете ли дали в България има някой, който се занимава с прогонване на духове, същности , изчистване от енергийни паразити?
Мой близък има нужда от помощ. Атакуван е от духове и чува гласовете им. тормозят го и с физически усещания в тялото , болки. Сънят му е силно нарушен също.

Ще съм ви много благодарна , ако някой има информация за такъв специалист .. някой ясновидец , екстрасенс, който НАИСТИНА да може да разбере и види за какво става въпрос.

Благодаря Ви!

Това звучи малко като нужда от Екзорсизъм, може би първо трябва да се мине през църква или може би най-добре манастир.

# 590
Здравейте!

Благодаря Ви!
Потърсете отец Христодул има доста предавания за него точно с това се занимава. Последното което гледах беше в лошушанския манастир сега не знам къде може да е..

# 591
Здравейте!
Има ли доволни от ясновидки, които са познали някаква част от вашия живот?
В околността около Пловдив?
И за тази жена Таня от Дунавци?

# 592
За отец Христодул четох, че е починал.

# 593
0889274172,това е последния телефон ,който имам на отец Христодул .Активен е,там може да попитате!

# 594
@Antoniq5  може ли да си изчисти кутията не мога да пиша а ми е писала на лично

# 595
  • София
От както прочетох за Гинка с  ТикТок лайфовете, реших да я следя като мога. Днес станах свидетел на случка, която обяснява доста за нея .На кратко -писа жена, която имаше въпрос.В чата се виждаше,че дамата пише име и възраст,но интересно защо онази казваше,че не вижда нищо и постоянно пускаше упреци към въпросната жена.Поне 5 пъти питащата писа на кирилица,латиница,с думи ,с цифри.Не и не.Виждаше и коментираше други изречения,но не и тези с името и възрастта.След днешния случай разбрах защо се крие и блокира.Постоянно натяква за тарифата за цялостно гледане на лични, което видиш ли вече струва 2000 точки,изразено в лв е доста над дневната надница за много хора.Обикновена алчна и нагла женица, която играе на дребно.Рекламата тук прави чудеса , но и много митове биват развенчани.Загуби ме преди да я финансирам.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 00:16 от Патица

# 596
От както прочетох за Гинка с  ТикТок лайфовете, реших да я следя като мога. Днес станах свидетел на случка, която обяснява доста за нея .На кратко -писа жена, която имаше въпрос.В чата се виждаше,че дамата пише име и възраст,но интересно защо онази казваше,че не вижда нищо и постоянно пускаше упреци към въпросната жена.Поне 5 пъти питащата писа на кирилица,латиница,с думи ,с цифри.Не и не.Виждаше и коментираше други изречения,но не и тези с името и възрастта.След днешния случай разбрах защо се крие и блокира.Постоянно натяква за тарифата за цялостно гледане на лични, което видиш ли вече струва 2000 точки,изразено в лв е доста над дневната надница за много хора.Обикновена алчна и нагла женица, която играе на дребно.Рекламата тук прави чудеса , но и много митове биват развенчани.Загуби ме преди да я финансирам.
Гинка наистина е малко на моменти странна.При мен при първото влизане в лайфа,ми каза че профила ми е фалшив и ме блокира,а аз за първи път влизах и не бях наясно за тези точки които се изпращат.Вчера си направих друг профил и няма проблем,но на мен ми направи впечатление че влизат хора които постоянно я обиждат.Добър вечер "дърто" и по-грозни епитети имаше и си мисля,че затова може би понякога се държи така.Само изказвам мнение,не защитавам никой ☺️

# 597
Има "ясновидци", където взимат по-високи тарифи и само са загуба на време. Жената, че е изнервена понякога е факт. Но наскоро се бях допитвала за едно интервю за работа и пак позна. За здраве ми е познавала също. Както хубави, така и лоши неща. Има хора, които си я следят редовно и се допитват до нея. Аз споделих моето лично мнение, защото на Мен ми е познавала. Всеки преценява на кого да се довери.

# 598
Здравейте!

Благодаря Ви!

Може би при отец Гелеменов, той е дипломиран екзорсист. Не знам дали помага, но не пречи да опитате. Работи на Централните софийски гробища, нямам негов телефон. Опитайте!

# 599
Здравейте!
Много спешно ми трябва добра гледачка от Варна и околността. Моля, ако някой е доволен от такава да сподели. Чета коментари, но не мога да изчета всичко за този район. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт