Ясновидци - тема 46

• 70 004
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Телефона на Фатме това ли е - 0898535435. На снимката на вайбър е едно младо момиче. Да не бъркам нещо? Благодаря.
Не, не бъркате. И на мен ми излезе снимката на младо момиче. Но това е телефона
Не съм я виждала, името е същото, но сменя снимки на файбър, като сваля от Интернет. Който е ходил ще каже.
Не е тя на снимката,тя е жена на възраст.

# 616
Здравейте, а как става заплащането при Фатме?

# 617
По Еконт. Тя ще ви каже, като се чуете, ако ви вдигне, разбира се. На мен ми вдигаше винаги, през последните две седмици и на мен не ми отговаря

# 618
Аз се чух с нея гледа ми, но за пари нищо не каза. Не съм плащал.

# 619
И още един въпрос, ориентировъчно колко е таксата, благодаря

# 620
И още един въпрос, ориентировъчно колко е таксата, благодаря
Няма определена такса

# 621
Здравейте! Някой има ли впечатления за маг Вили от София?

# 622
Здравейте някой чувал ли е за balgara witch в тик ток я открих и се замислям дали има ефект от ритуалите и и като цяло познаваемост дали има….
А относно Фатме аз също успях да се чуя с нея миналата седмица ами честно да ви кажа не оставах очарована хубави неща ми каза за въпроса който имах…. Но не ми вдигна някак доверие

# 623
  • там, където ми харесва
Някой има ли координати на ходжата в с. Порой?
Ако може да ми пише на лично.

# 624
Някой с отзив за ходжата в гр.Девня?
Благодаря.

# 625
Благодаря.
Този който гледа на снимка ли,можеш да носиш снимка на някого,беше млад около 30..40 год, преди няколко години ходих,не помня точно къде ходих,в някакъв блок беше,ами нищо не позна,нищо от казаното не стана.

# 626
Благодаря.
Този който гледа на снимка ли,можеш да носиш снимка на някого,беше млад около 30..40 год, преди няколко години ходих,не помня точно къде ходих,в някакъв блок беше,ами нищо не позна,нищо от казаното не стана.
Ами не знам дали е млад. Моя позната скоро е ходила. Да в блок живеел. Много хора е имало. Чакали са два часа.

# 627
Здравейте някой чувал ли е за balgara witch в тик ток я открих и се замислям дали има ефект от ритуалите и и като цяло познаваемост дали има….
А относно Фатме аз също успях да се чуя с нея миналата седмица ами честно да ви кажа не оставах очарована хубави неща ми каза за въпроса който имах…. Но не ми вдигна някак доверие
Няма ли отзиви за тази жена….

# 628
Ами явно няма, или поне не тук в темата. Потърсете във Фейсбук например…

# 629
  • плевен
Здравейте и от мен . Днес се консултирах с Ники от Провадия . За него съм писала и преди години , сега пак ще споделя , че съм изключително доволна . Не се бях допитвала до него в скоро време и беше наистина интересно,  без да е запознат с проблемите ми и ситуацията при мен , описа всичко,  все едно някой му я беше разказал предварително.  За бъдеще не мога да говоря и за развитие , защото не е дошъл момента , но до тук съм много доволна.  Знам , че и преди години каквото ми беше казвал , то с течение на времето се случваше едно по едно.
Оставям номера му ако някой има интерес.  0894665518 -Ники .
Дано всички намерим правилните отговори на въпросите ни Blush

Общи условия

Активация на акаунт