Ясновидци - тема 46

• 70 037
  • 779
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте!

Искам да попитам, знаете ли дали в България има някой, който се занимава с прогонване на духове, същности , изчистване от енергийни паразити?
Мой близък има нужда от помощ. Атакуван е от духове и чува гласовете им. тормозят го и с физически усещания в тялото , болки. Сънят му е силно нарушен също.

Ще съм ви много благодарна , ако някой има информация за такъв специалист .. някой ясновидец , екстрасенс, който НАИСТИНА да може да разбере и види за какво става въпрос.

Благодаря Ви!

Може да потърсите отец Гелеменов, преди работеше на Централни софийски гробища. Нямам негов телефон, нито отзиви за него, но не пречи да опитате. Доколкото знам той е единственият дипломиран екзорсист у нас.

# 601
Има "ясновидци", където взимат по-високи тарифи и само са загуба на време. Жената, че е изнервена понякога е факт. Но наскоро се бях допитвала за едно интервю за работа и пак позна. За здраве ми е познавала също. Както хубави, така и лоши неща. Има хора, които си я следят редовно и се допитват до нея. Аз споделих моето лично мнение, защото на Мен ми е познавала. Всеки преценява на кого да се довери.
Да,в началото ме блокира без причина и се ядосах малко,но като видях как я обиждат и я разбирам.Някои обиждат без причина много грозно и я заплашват.Иначе не е лоша жена.

# 602
  • София
Има "ясновидци", където взимат по-високи тарифи и само са загуба на време. Жената, че е изнервена понякога е факт. Но наскоро се бях допитвала за едно интервю за работа и пак позна. За здраве ми е познавала също. Както хубави, така и лоши неща. Има хора, които си я следят редовно и се допитват до нея. Аз споделих моето лично мнение, защото на Мен ми е познавала. Всеки преценява на кого да се довери.
Да,в началото ме блокира без причина и се ядосах малко,но като видях как я обиждат и я разбирам.Някои обиждат без причина много грозно и я заплашват.Иначе не е лоша жена.

Риска на живото предаване.Изпадаш във всякакви ситуации.
Това, което видях е меко казано подигравка с клиентката.В чата проследих -влиза,поздравява,изпратила е заветните точки за консултация.Задава въпрос,пише възраст и име.Гинка виждаше всичко друго,но не и името и възрастта?!? Вещите в ток и Лайф да кажат как от един пост или както се нарича виждаш само половината.Ситуацията се повтаря няколко пъти,жената писа по различни начини,но не.Помоли останалите в чата, които виждат да потвърдят,но не бе приет отговор от публиката.
Та, вероятно и други е лъгала белокосата дама.За година се е ошлайфала,от леене на восък е стигнала до редене на карти.Хубаво,но така ли се печели уважение на публиката?

# 603
Не разбирам нищо от това гледане на лайф, докато стотици хора ти пишат съобщения, ти тях ли да гледаш, картите на човека ли да гледаш. За да си обективен, и максимално ясен и коректен, трябва да си съсредоточен само в човека, и картите. А не да гледаш още стотици съобщения. За мен тези лайфове не са ок, също така самото гледане е меко-казано смешно, и за секунди. Значи някой ти плаща да кажем 100 лв (не знам на колко се равняват 2000 точки), и ти нямаш уважението да е поне на лична консултация, да речем след самия лайф. Съжалявам, но както се казва - докато има балъци, ще има и тарикати. Аз гледам само и единствено насаме, без никакви разсейващи ме източници. Другото на мен ми е Бош лаф работа.

# 604
Не разбирам нищо от това гледане на лайф, докато стотици хора ти пишат съобщения, ти тях ли да гледаш, картите на човека ли да гледаш. За да си обективен, и максимално ясен и коректен, трябва да си съсредоточен само в човека, и картите. А не да гледаш още стотици съобщения. За мен тези лайфове не са ок, също така самото гледане е меко-казано смешно, и за секунди. Значи някой ти плаща да кажем 100 лв (не знам на колко се равняват 2000 точки), и ти нямаш уважението да е поне на лична консултация, да речем след самия лайф. Съжалявам, но както се казва - докато има балъци, ще има и тарикати. Аз гледам само и единствено насаме, без никакви разсейващи ме източници. Другото на мен ми е Бош лаф работа.
До колкото разбрах тези 2000 точки са за лично гледане и то е в ден който е удобен!Поне така чух Гинка да обяснява инсенпраща на лично.Вие гледате,така ли?Илиназ нещо не разбрах ☺️

# 605
Момичета на някоя от вас Фатме разваляла ли е магия?

# 606
А вие по кое време успяхте да се свържете с нея

# 607
А вие по кое време успяхте да се свържете с нея
Аз първо и писах. И тя ми каза кога е свободна. Избрах си час, когато звъннах веднага ми вдигна.

# 608
Здравейте, може ли някой да ми даде телефон на ходжа Айваз от Долни Воден?

# 609
На мен не успя, но пък за сметка на това позна кой я е направил и това беше вече второ мнение. Може и да успее при вас, но при мен бяха негативи правени в продължение на 4 години и то без прекъсване, плюс родово проклятие. Иначе някакви яйца бяха, Кипрянови молитви и още нещо, но не помня какво.

# 610
На мен не успя, но пък за сметка на това позна кой я е направил и това беше вече второ мнение. Може и да успее при вас, но при мен бяха негативи правени в продължение на 4 години и то без прекъсване, плюс родово проклятие. Иначе някакви яйца бяха, Кипрянови молитви и още нещо, но не помня какво.

И при мен беше с яйце и кипрянова молитва. Май на всички основно това казва. Но съм чувала, че яйцето наистина чистело негативна енергия

# 611
  • София
Здравейте. Телефона на Фатме това ли е - 0898535435. На снимката на вайбър е едно младо момиче. Да не бъркам нещо? Благодаря.

# 612
Здравейте. Телефона на Фатме това ли е - 0898535435. На снимката на вайбър е едно младо момиче. Да не бъркам нещо? Благодаря.
Не, не бъркате. И на мен ми излезе снимката на младо момиче. Но това е телефона

# 613
А който я е виждал, наистина ли е тя на снимката?

# 614
Не, не бъркате. И на мен ми излезе снимката на младо момиче. Но това е телефона
Не съм я виждала, името е същото, но сменя снимки на файбър, като сваля от Интернет. Който е ходил ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт