Ясновидци - тема 46

• 67 299
  • 779
  •   1
Отговори
# 765
  • там, където ми харесва
Някои може ли да изкаже мнение за ходжата от Порои?

# 766
Здравейте, търся мнение за Гюкчен, където гледа на боб. Някой да е ходил наскоро при нея ? Намирам само коментари от преди 14 години.

# 767
Здравейте! И аз говорих с жената, която гледа на обикновени карти. Доста време отдели, подробна. Хората доста точно описа, ситуации мисля,че също. Някои неща ме впечатлиха много. За някои все още размишлявам. За бъдеще не знам. Надявам се хубавото да е така. Имаше и недобри неща.  Тя е мил човек,не се държи сопнато, както някои. Бих я препоръчала и бих искала да чуя и други мнения, ако още някой се е свързал с нея

# 768
Здравейте! И аз говорих с жената, която гледа на обикновени карти. Доста време отдели, подробна. Хората доста точно описа, ситуации мисля,че също. Някои неща ме впечатлиха много. За някои все още размишлявам. За бъдеще не знам. Надявам се хубавото да е така. Имаше и недобри неща.  Тя е мил човек,не се държи сопнато, както някои. Бих я препоръчала и бих искала да чуя и други мнения, ако още някой се е свързал с нея
Как започва разговора, иска ли нещо да знае? Или вие направо си задавате въпросите?

# 769
Как започва разговора, иска ли нещо да знае? Или вие направо си задавате въпросите?
Само за цвета на очите ви пита, за да може да определи коя карта сте.  Аз си записах час в неделя, за понеделник. Наистина описа.много точно ситуацията, зарази която се свързах с нея. Близо 45мин ми гледа. Както се казва, ще видим.за бъдещето....

# 770
[/quote]
Добро утро! Първо пита само за цвят на очи и коса, както пише и по-горе. После започва да говори - обща картина. След това и въпроси вече задаваш. Да, доста дълго говори. Хубаво е да си записва човек, че говори за едно, после се връща на него пак.  Всъщност като общо някои неща се препокриха с това, казано от Фатме...

# 771
Здравейте,
Имам нужда от съвет.
Преди 2г. прекратих доста бурна и емоционална връзка с човек, когото много обичах и обичам до ден днешен. Имам нова връзка, но все още обичам бившия ми и всеки ден страдам. Преди са ми казвали, че връзката ни е кармична и трябва да се прекъсне, защото няма бъдеще.
Не знам към кого да се обърна, а не мога да издържам вече в тоя омагьосан кръг. Моля, за съвет за някой, който може да ми помогне, ако може да гледа /работи онлайн?

# 772
Здравейте,
Имам нужда от съвет.
Преди 2г. прекратих доста бурна и емоционална връзка с човек, когото много обичах и обичам до ден днешен. Имам нова връзка, но все още обичам бившия ми и всеки ден страдам. Преди са ми казвали, че връзката ни е кармична и трябва да се прекъсне, защото няма бъдеще.
Не знам към кого да се обърна, а не мога да издържам вече в тоя омагьосан кръг. Моля, за съвет за някой, който може да ми помогне, ако може да гледа /работи онлайн?
Онлайн няма да гледа, ама се пробвай при Любомир Алексиев. Милата, знам как се чувстваш, и че искаш да намериш спокойствие и истинското щастие.....поне няма да те излъже.

# 773
Здравейте,
Имам нужда от съвет.
Върнете се по -назад и четете ,обсъждана е дама ,която гадае онлайн по телефона и познава !

# 774
[Върнете се по -назад и четете ,обсъждана е дама ,която гадае онлайн по телефона и познава !
[/quote]
И коя е тази дама? Аз лично четох.Еднста е Фатме, която не отговаря, и още една, за която се пише но няма нито име нито нищо.

# 775
Обновявам питането ми за Гюкчен, че ми е много важно. Някой наскоро ходил ли е при нея или въобще имал ли е посещение ?

# 776
Здравейте, някой ходил ли е при Росен от Смолян? Гледа на кафе до колкото знам, но в интернет няма никакви негови контакти.

# 777
Моля някой да пусне нова тема. Утре мще заключа текущата.

# 778
Моля някой да пусне нова тема. Утре мще заключа текущата.
Не знам дали ще мога аз

# 779

Общи условия

Активация на акаунт