Ясновидци - тема 47

• 55 768
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Tо пък като напишеш позитивен все едно не е същото. 😅 Преди няколко страници похвалих една жена и се започна, че е реклама. След мен писаха още потребители и то не специално регистрирани, за да “похвалят” някой и пак се започна как от нищото излизат хора и правят реклами.

# 751
Искам само да споделя мнението си, след консултацията ми, с жената с обикновените карти. Потвърждавам мнението на всички, които написаха, че не задава въпроси и няма налучкване. Цвят на очи и на кожа и почва да говори. Безпогрешна ! Даже в срокове. Питах я за минало по даден проблем, буквално нарисува ситуацията и уцели точно месеца. Казва и неща, които не ти се харесват, но усещаш, че такъв ще е резултата. Няма нито един въпрос, на който да не даден ясен отговор и всеки път в детайли го описва. Аз съм очарована ! Само не иска публичност. Ако някой и се довери и реши да се консултира с нея, нека пише на вече допиталите се с нея на лични.
Здравейте, писах ви на лично,!

# 752
Здравейте някой да Има мнение или да е посещавал Венета от Кръстова гора?

# 753
Аз ще я пробвам и ще ви кажа
За жената с обикновенните карти - казва едно две изречения, е това е

# 754
  • София
Моля пуснете нова тема. Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 755
Понеже виждам, че за жената с обикновените карти се пише поне от февруари насам - моля кажете дали са ви се сбъднали прогнози, които е дала (повечето, няколко, ако може да определите процент на познаваемост).

# 756
Някой допитвал ли се е до Бистра от тик ток?

# 757
Заповядайте в новата тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1781606

Общи условия

Активация на акаунт