Ясновидци - тема 47

• 55 772
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Всеки може да ми види профила от колко години е и колко мнения имам.  Не съм го направила с цел реклама. Малко глупаво става в тази тема. Питаме за ясновидци, а като някой похвали започваме със съмненията.

# 721
По принцип не давам мнения и отзиви в публичните пространства, но днес реших да го направя за дамата с обикновените карти, защото наистина беше впечатляващо. Абсолютно позна настоящето с подробности дори, което ме изуми. За бъдещето не мога да кажа, моля се да е права!!! Изключително мила, отговаря на всички въпроси и то с подробности. В началото само дадох най-общо темата, която ме интересува и още първите й изречения ме изумиха.
Давам това мнение, защото съм силно впечатлена за всичко, което каза за настоящето, отношението й, а и това че за тези си способности няма такса, а колкото прецениш.
Няма да участвам в дискусии "за" и "против", мнението ми не е за реклама, не съм нов потребител.
Желая много, много здраве, късмет, любов и разрешаване на нещата, които ни мъчат по най-добрия начин за всички ни!!!

Аз също бях много впечатлена от нея и писах веднага след консултацията. Една от прогнозите й към днешна дата се е сбъднала. За останалите срока, който даде още не е настъпил, така че предстои да се разбере.
Не правя реклама на никой, назад във времето съм писала впечатленията си и за други хора , с които съм имала комуникация.

# 722
С този тон и удивителни ,си личи че вие имате представа явно Simple Smile Пък нека аз нямам.
Да, имам представа. При вас се виждат и други пропуски. Би било добре да може да правите разлика между удивителен знак и въпросителен. Simple Smile
Аз правя, но вие май не правите. Нямало висока енергия в яйцето  и заявявате мнението си като факт, и още малко ще ми се накарате. Супер арогантно. Не мисля , че съм казала нито нещо лошо, нито нещо невярно във връзка с яйцето. И в крайна сметка всеки е свободен да вярва в каквото си иска, но да заявява вярването се като факт , е тъпо и показва пропуски Simple Smile

# 723
Пак Ви казвам - приказвате глупости.Освен това темата е за съвсем други неща!
За да Ви извадя малко от заблуждението Ви относно чистенето с яйце:
Яйцата, които се продават по магазините са "мъртви". Няма как едно такова яйце да има "енергия" колкото и да Ви се иска!
За това трябва и яйцето да е оплодено, да има в него зигота.
На практика ритуала е прехвърляне на негатива, който човек има в зародиша и по това, което той е абсорбирал се прави заключение какво има и как се развиват нещата. За целта обаче има и определени думи които се казват, както и определена техника на движението на яйцето. Писах по-горе, че и водата е от значение. От значение е и как после се изхвърля яйцето.
И понеже много знаете тези неща, обяснете на тези, които искат да се изчистят по този начин детайлно как се прави.
НО го направете в друга тема, защото тази е само за мнения от ясновидци, а не за премахване на негативни влияния.

# 724
Здравейте, някой ходил ли е при Людмила Йовчева ( мама Люси) от Котел. Преди са я давали по ничия земя.

# 725
Здравейте момичета,отдавна следя темите и вашите 'преживявания'.Чудех се дали да пиша и все пак реших да споделя и моят скромен опит с "гледачките".През последните 10г съм била при няколко "звезди",препоръчани ми от тук.Когато почина мама,преди 10г бях отчаяна,тъжна,сломена,нищо не ме радваше,бях в дупка и не виждах изход от нея.Реших да се допитам до врачка, белким ми даде 'някаква надежда за положителна промяна',да ми каже,че няма да ми е все така тъжно и болно.Та,първо посетих Мария от Поморие(преди10г),жената гледаше на кафе-първото нещо,което ми каза,като погледна чашата беше-някой е починал скоро!Имаш много страхове-позна!През този период ме беше страх от всичко,имах паник атаки,но Слава Богу всичко отмина.Нещото,което тогава ми предсказа за бъдещето обаче-НЕ се сбъдна!Предсказа ми,че ще си намеря мъж и ще имаме дете.Е,мъж намерих-цели 5г по-късно,но дете-нямаме!Следващата "звезда" беше Таня от Тънково-'врели-некипели'!загуба на време беше ходенето ми,нищо не познава.
Следващата-Валя от Бургас,и там дрън-дрън,че пляс!И тя-щяла съм да имам син,баща ми щял да го разхожда,нито имам син,а баща ми почина 1г след "прогнозата" и!
Последно Фатмето от Несебър-края на миналата година говорихме,и тя ми предсказа дете-син,каза ми в началото на '25г ще забременееш...да,ама не!Почти средата на годината сме,още не съм бременна.Така че мили момичета-моят съвет е :РАЗЧИТАЙТЕ НА СЕБЕ СИ И НА СОБСТВЕНАТА СИ ПРЕЦЕНКА,ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ СА СИ САМО НАШИ !!! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА НИКОЙ ДА ВИ ПРОДАВА ФАЛШИВИ НАДЕЖДИ !!! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ВИ ЖЕЛАЯ Heart

# 726
Здравейте, моля да ми пишете за контакт с жената с картите от първите страници, която звъни от частен номер, моля!!

И относно моя опит с гледачки - била съм при една в София, която работи във фризьорски салон в кв. Лозенец, не знам защо се държа толкова отвратително тая жена но като ме видя и се изкефи зловеюо казваки ,, о, ей сега ще те оправя аз теб '' и ми се караше защо се ,,затварям '', защо се заключвам за нея, че не й приемам енергията .. хаха беше кошмарно и не знам дали не ме прокле, после се случиха доста кофти неща, но за мен това си беше чист звяр и ненормална работа, да отидеш ти да ти гледа, тя да те кълне :/

Моля ви търся някой от София наистина да познава, и ако някой види това относно координати на ясновидката с обикновените карти, нека ми пише. Благодаря много

# 727
Ще дам и моите пет стотинки по темата .
Имах щастието да се свържа със sunflower29.
Благодаря ти за всичко! Heart
За това, че така добре разчиташ ситуацията,че така вникваш в детайлите , че всичко, което описа е точно така и преди всичко ,че си човек, ти нямаш нищо общо с комерсиалността!
След разговора с теб се почувствах наистина разбрана.
Пък нека говорят, тези, които говорят,нека погледнат от кога имам профил тук и дали съм го направила сега с цел реклама.

# 728
Здравейте ,имате ли мнение за Шериф от село Порой ,някои ходил ли е при него

# 729
Здравейте! Не мога да намеря сайта на Лина. Посочения тук не е активен - https://llina.eu/ . Моля, ако имате телефон да го споделите.

# 730
  • гр. София
Здравейте! Не мога да намеря сайта на Лина. Посочения тук не е активен - https://llina.eu/ . Моля, ако имате телефон да го споделите.

Ето Ви телефон на Лина- +359878382233, който имам. Ама, не си давайте парите. Доста консултации съм направила при нея. Жената просто е добър психолог. Ако искате някой да Ви изслуша и да даде съвет, обадете й се. Но не чакайте да познае бъдещето.

# 731
Искам да ви кажа че бях при една .. няма да й казвам името , мн известна в тик ток !!!............................... БАСИ ДЗВЕРА !!!! Не стига че си иизмисля всеки ден нова цена, ами и просто не знам откъде да започна:
- изобщо не й се занимава, вдига ти телефона й ти обяснява : пиши по вайбър;
- уж консултация 1 час и мога да питам всичко - ХАХ ! ХА !!! 25 минути едва изтрая, искаше да се стоя и на видео да ме гледа, говори едно, после като й кажа, че не е права, очевидно съдейки по това как изглеждам, и й разказвам реално какво е положението и тя го засуква и завърта че да звучи окей втория път ... НЕ КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ! КРАЙ ! .. еми..аз за какво платих?
Да, каза някои хубави неща, ама .........................................................
после имах малко въпроси към нея и я питах - тя отговаряше през ден, оставяйки ги на сийн, трябваше да й се моля, много сърдита, подскачаща и чувствителна, неразбираща ... и по едно време вече й спря да отговаря.
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СИ ДАДОХ ПАРИТЕ
Само едно ще ви кажа: Ако срещате спънки по пътя към нещо, ТОВА Е ЗНАК - ДА НЕ ГО ПРАВИТЕ - просто няма да ви казвам докато търсех откъде да й преведа парите - ме махаха от 3 банки, то беше от съжаление че много висока такса ще платя, то беше че не правели такива преводи, само комунални разходи , то други причини и накрая пък други неща и да.. това е, тъпо ми е.

# 732
По-добре го кажете. Има няколко известни в тик ток.

# 733
По-добре го кажете. Има няколко известни в тик ток.

Не искам. Позна за някои неща, благодарна съм й. Но отношението беше много грубо и много просташко и тая надменност просто отблъсква ... грозна работа... Не искам да коментирам специално нея като човек, а поведението на такива хора. Това че имаш някаква по-голяма дарба, трябва ли да се държиш така нелепо с ,, простосмъртните '' ? хах, как мислите?

# 734
Аз лично нищо не мисля, защото не знам коя визирате. Затова и попитах, защото в тик ток не е една, която е известна.

Общи условия

Активация на акаунт