Ясновидци - тема 47

• 55 773
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
За изчистване на енергията знам едно. В плитък супник, да не е метален се сипва вода и се счупва яйце. Слага се под леглото под главата трябва да е. Прави се докато яйцето си остава бистро. Моето първите две вечери беше като сварено

# 706
И най добре яйцето да е домашно или от свободни кокошки, за да е с по-висока енергия.

# 707
За изчистване на енергията знам едно. В плитък супник, да не е метален се сипва вода и се счупва яйце. Слага се под леглото под главата трябва да е. Прави се докато яйцето си остава бистро. Моето първите две вечери беше като сварено
Това и аз съм го правила наистина е като забулено а съм чувала че може и много твърдо да стане. 7 вечери го правих трябва да е близо да главата така ми казаха тогава

# 708
Тя се обажда, като скрива нейният номер. Може да не и е удобно да се чуете в месинджър и това да е причината - питайте я .
Аз се чух с жената с обикновените карти. Поиска ми телефона, при условие, че се чухме по messenger и не й трябва. Някой да знае за какво й е? При условие, че тя нейния си го пази

# 709
И най добре яйцето да е домашно или от свободни кокошки, за да е с по-висока енергия.
Това сериозно ли ???

# 710
Искам да изкажа мнение относно гледане от потребител от групата  sunflower29e на карти таро ,тъй като мъжа ми има много сериозен здравен проблем се обърнах два пъти към нея и двата пъти всичко беше както каза на 100процента първия път ми каза ,че предстои операция и много бързо трябва да се вземе решение така и стана тъй като бях много притеснена се обърнах втори път към нея за да питам всичко наред ли ще е с операцията всичко стана както ми каза за което съм и изключително благодарна никой до сега не ми е казвал с такава точност и накрая искам да отбележа че направя реклама

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 22:47 от Любка Тарлева 691502

# 711
Това сериозно ли ???
Кое ви учудва толкова ?

# 712
По принцип не давам мнения и отзиви в публичните пространства, но днес реших да го направя за дамата с обикновените карти, защото наистина беше впечатляващо. Абсолютно позна настоящето с подробности дори, което ме изуми. За бъдещето не мога да кажа, моля се да е права!!! Изключително мила, отговаря на всички въпроси и то с подробности. В началото само дадох най-общо темата, която ме интересува и още първите й изречения ме изумиха.
Давам това мнение, защото съм силно впечатлена за всичко, което каза за настоящето, отношението й, а и това че за тези си способности няма такса, а колкото прецениш.
Няма да участвам в дискусии "за" и "против", мнението ми не е за реклама, не съм нов потребител.
Желая много, много здраве, късмет, любов и разрешаване на нещата, които ни мъчат по най-добрия начин за всички ни!!!

# 713
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз съм възхитена от едно много приятно момиче от нашия под форум и тя е: Sunflower29. Думите са ми малко, с които искам да изкажа благодарност. Единствено тя успя да ми преразкаже картите на един разбираем език. Ветеран съм тук вече може би 15 години и съответно толкова години обиколки при коя ли не гледачка, е момичето е рядка находка, повярвайте ми говоря от "много натрупан стаж".
Мило Момиче, пожелавам ти много здраве,  късмет и лично щастие,  и след това ти желая много,  много доволни клиенти,  развивай се в това начинание, трупай нови колоди, и дарявай надежда и спокойствие на всички,  които те търсят!🍀🌸🌼

# 714
Здравейте, препоръчайте ми добра ясновидка около Пазарджик. Без !Шери от Пещера вече съм ходила.

# 715
Това сериозно ли ???
Кое ви учудва толкова ?
Говорите неща, за които изобщо нямате представа защо са така.
Няма такова нещо, като по-висока енергия в яйцето!
Прави се с яйце, което е домашно, но тънкия момент е, че кокошките от които е взето трябва да съжителстват с петел.
Яйцето трябва да е оплодено. Това е задължително. Както и да е прясно. Ако не е такова няма да стане. Към водата в която се чупи също има изисквания....

# 716
С този тон и удивителни ,си личи че вие имате представа явно Simple Smile Пък нека аз нямам.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 22:39 от *moonstone*

# 717
Не успя сама да направи рекламата си и се започна от уважавани потребители да те хвалят 😂😂 Как пък до сега не изкочи някой случаен да похвали възможностите на това прекрасно момиче, а изкачат само хора от темата ?! И не влизам в спор, просто ми е интересно как въпросното момиче, което хейти всеки похвален тук, скокна като най-добрата, а в същото време и тя търси същото и то от години ?!
Нищо лично към теб Гербер, общувала съм с теб и от предният ми профил, ти наистина си добър човек.
Сигурна съм, че ОТНОВО, ще ми докладва коментара, прекрасното момиче …

Здравейте Simple Smile
Аз съм възхитена от едно много приятно момиче от нашия под форум и тя е: Sunflower29. Думите са ми малко, с които искам да изкажа благодарност. Единствено тя успя да ми преразкаже картите на един разбираем език. Ветеран съм тук вече може би 15 години и съответно толкова години обиколки при коя ли не гледачка, е момичето е рядка находка, повярвайте ми говоря от "много натрупан стаж".
Мило Момиче, пожелавам ти много здраве,  късмет и лично щастие,  и след това ти желая много,  много доволни клиенти,  развивай се в това начинание, трупай нови колоди, и дарявай надежда и спокойствие на всички,  които те търсят!🍀🌸🌼

# 718
С този тон и удивителни ,си личи че вие имате представа явно Simple Smile Пък нека аз нямам.
Да, имам представа. При вас се виждат и други пропуски. Би било добре да може да правите разлика между удивителен знак и въпросителен. Simple Smile

# 719
Не успя сама да направи рекламата си и се започна от уважавани потребители да те хвалят 😂😂 Как пък до сега не изкочи някой случаен да похвали възможностите на това прекрасно момиче, а изкачат само хора от темата ?! И не влизам в спор, просто ми е интересно как въпросното момиче, което хейти всеки похвален тук, скокна като най-добрата, а в същото време и тя търси същото и то от години ?!
Нищо лично към теб Гербер, общувала съм с теб и от предният ми профил, ти наистина си добър човек.
Сигурна съм, че ОТНОВО, ще ми докладва коментара, прекрасното момиче …

Здравейте Simple Smile
Мило Момиче, пожелавам ти много здраве,  късмет и лично щастие,  и след това ти желая много,  много доволни клиенти,  развивай се в това начинание, трупай нови колоди, и дарявай надежда и спокойствие на всички,  които те търсят!🍀🌸🌼

Абсолютно никога не съм докладвала когото и да е било тук.
Кого съм плюла? Изказвала съм мнението си за дамата с обикновените карти, и то не за нея самата, а за това, че имам известни съмнения на някои неща. Можеш ли да ми посочиш къде точно търся същото от години? Също така, можеш ли да ми посочиш къде съм оплюла всички? И последно - обясни ми, ако искаш де - как ще накарам уважаваните потребители да ме “рекламират”?
Ако толкова не вярваш в това, което правя - ела, пиши ми на лично, ще ти гледам. Белким се убедиш.  🫶

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 08:11 от Sunflower29

Общи условия

Активация на акаунт