Муска? Магия? Намерих листче сгънато в формата на триъгълник

• 339
  • 10
  •   4
Отговори
Здравейте, незнам за какво става въпрос и се притеснявам надявам се някой да ми помогне.
В джобчето на портмонето на съпругът ми намерих това листче от снимката сгънато във формата на триъгълник и цялото облепено с тиксо. Отначало си мислех че иска да скрие нещо от мен и тайно го отворих, след като го видях от всичко разбрах само Амин и веднага ми светна, че може би е магия или нещо подобно виждала съм по филмите че магиите представляват нещо триъгълно като амулет или в случая сгънато такова листче съшо така съм чувала разни истории за магии, също и преди да се оженим съм чувала от роднини че бившата му жена му е правила или се е опитвала незнам точно и не го питах защото нито той нито аз вярваме в такива неща, и така и не повярвах че съществуват докато не видях това, казах и на майкаму за това каза ми че тези триъгълници се наричат муски прочетох в интернет някой неща, но незнам не ги разбирам тези неща.  Ще съм благодарна ако някой има представа и ми помогне да разбера какво пише и за какво служи дали е някаква магия или нещо друго.
Благодаря предварително!

# 1
Защо не попиташ просто мъжа ти?

Изображението показва смачкан лист хартия с ръкописен текст на арабски език.

Почеркът е труден за разчитане, но изглежда като молитва или лична бележка, започваща с обичайната ислямска формула „Бисмиллахир-рахманир-рахим“ („В името на Аллах, Всемилостивия, Всемилостивия“).

На няколко места се виждат думи като:
   •   Аллах
   •   رحمة (милост)
   •   أمين (амин)

Текстът прилича на религиозно писмо, дуа (молитва) или благопожелание.

# 2
Един друг въпрос - защо ровиш в портфейла на мъжа си?
Айде отиди и му кажи, че си ровила, за да търсиш "магии' или бог знае какво. Много ще ти се зарадва.

Възможно и да е нещо против уроки.

Факта обаче, че му ровиш в портфейла е покъртителен.
И в телефона ли му ровиш?

Сега прочетох, че си казала и на майка му - скандала ти е в кърпа вързан.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 00:02 от Arielle

# 3
  • Варна
Преди много години майка ми намери точно същото нещо в калъфката на една от възглавниците в леглото им с баща ми. Бях малка и не си спомням всички детайли, но те вече бяха в процес на разделяне и развод. Тя вече беше разбрала, че баща ми е водил чужда жена вкъщи. Искаше да разбере повече за листа и отиде до една джамия да говори с ходжа. Той ѝ каза, че е магия и да го изхвърли в течаща вода.

# 4
Ако бях на ваше място бих занесла копие от муската на ходжа от някоя джамия да ми го преведе.  Помолете да ви каже коя сура и аяти са включени, каква резолюция предлага.
Все пак бих и питала мъжа ми какво е това.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 05:17 от Dimana12

# 5
  • София
Надали е нещо, за което мъжът ти не знае.
Вероятно е молитва за защита и закрила и предполагам, че ще имаш сериозни семейни проблеми едновременно за ровенето в чужди портфейли и за това, че си нарушила защитата му и си го урочасала. Хората, които вярват в такива неща, са много чувствителни. Може и семейството да си развалиш с това любопитство. И свекървата определено не добър съюзник в случая. Дано мъжът ти не е прекалено избухлив!

# 6
Пусни снимката на chatgpt ще ти я разчете и ще ти каже какво е.

И не забравяй, че магиите действат само ако вярваш в тях. Иначе НЕ.

# 7
Един друг въпрос - защо ровиш в портфейла на мъжа си?
Айде отиди и му кажи, че си ровила, за да търсиш "магии' или бог знае какво. Много ще ти се зарадва.

Възможно и да е нещо против уроки.

Факта обаче, че му ровиш в портфейла е покъртителен.
И в телефона ли му ровиш?

Сега прочетох, че си казала и на майка му - скандала ти е в кърпа вързан.

Боже, нормални ли сте 😂😂😂
Той е напълно наясно с това
Ние сме младо семейство той изкарва пари също и аз проверих колко саму останали до заплата за да не похарча моите и поне един оъ двамата да има Като толкова ви е интересно ето отговор. А относно мъжами дме в перфектни отношения както и с майкаму. Знаят много добре защо дум ровила а и съпругът ми си оставя портфейла в шкафчето на спалнята и ми е дал позволение да си взимам парички ако ми трябват така че спокойно нямам скандали. Не мога да повярвам какви хора сте аз какво питам вие за какво сте се притеснили вашето е покъртително да коментирате чуждите отношения щом го пиша и щом съм казала и на майкаму значи всички смр наясно как стоят нещата в семейството ни със съпруга ми така сме решили така сме ди дали позволения 😀 покрай смешните ви коментари ми мина стреса от тва листче

# 8
  • София
Защо при такива открити отношения не си попитала направо мъжа ти?

За останалото тепърва ще претърпите развитие, спокойно. Wink

# 9
Ако е магия, тя действа само ако вярваш. Без значение за какво е. Дори и да идеш на някое свято място да се помолиш да се разреши проблем, който имаш, пак трябва да вярваш. За това е най-добре да не се тревожиш излишно.
Не знам какво е това, за да не те стигне проклятие, раздяла или т.н. просто го забрави и го изхвърли в течаща вода, най-добре река. Аз така бих направила.

# 10
Защо при такива открити отношения не си попитала направо мъжа ти?

За останалото тепърва ще претърпите развитие, спокойно. Wink

Нова съм в групата и не разбирам много, исках да допълня и по горе.
ПИТАХ ГО НА МОМЕНТА нищо не крием по принцип един от друг просто тайното беше да видя преди да му кажа ЧОВЕКА НЕЗНАЕ БЕШЕ В ШОК

Там където споменавам че не съм го питала имам в предвид че не съм питала за слуховете за бившата която уш му е правила магия не вярвах на това че да го питам А ЗА СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ ПИТАХ НЕЗНАЕ

Както обясних защо съм ровила (за да помогна, имам о позволение за това)
Напипах нещо твърдо и бръкнах видях това листче и гореспоменатото "тайно" беше точно това че съм в толкова открити отношения и той е първия човек при който бягам, но този път от видяното защото на магии не вярвам помислих че си е скрил някакво писмо че все още има чувства към някой от миналото (защото ми е разказвал) и тайното бешее отворих листчето преди да му кажа с мисълта да видя нещо което ще ми разбие сърцето но уви видях молитва и си помислих леле ето магиите пт бившата за които съм чувала веднага го викам и му разваме сум бръкнала търсила намерила и така нататък той беше в шок толкова старо портмоне (от времето на бившата чу с която имат дете) а не е виждал това нещо помислил че има копче там и не обърнал внимание а може би е там с години и моята реакция беше окей ще покажа на майкати тя ми е разказвала за такива неща дори не се сещах за думата о жената ми обясни че е муска звъняхме питахме познати и така
Извинявам се че цитирам вас ме е насочено към вас
За тези които са се притеснили за семейните ни отношения, спокойно със свекървата се обичаме а с мъжа ми заспахме прегърнати скандали е нямало😂😂
На другите благодаря за отговорите!

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 09:54 от Kikmik

Общи условия

Активация на акаунт