Ясновидци - тема 47

• 55 780
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте.Някой ходил ли е при Тезгюл от с.Искра ( обл.Силистра).Моля за отзиви дали наистина всичко познава.

# 691
А някои да е ходил при Шери в Пещера, Пазарджик?

# 692
А някои да е ходил при Шери в Пещера, Пазарджик?

Ходила съм преди няколко години. За настоящето има леки попадения. За бъдещето абсолютно нищо не познава.

# 693
Някой има ли впечатления от angel wings tarot? Има ли познаваемост?

# 694
Може ли някой на ЛС да ми прати телефона на жената с обикновените карти, моля? Много имам нужда, писах на няколко човека, които са били при нея, но никой те отговаря. Моля Ви!

# 695
Може ли някой на ЛС да ми прати телефона на жената с обикновените карти, моля? Много имам нужда, писах на няколко човека, които са били при нея, но никой те отговаря. Моля Ви!
Не си дава.телефона. говори се с нея през месинджър.

# 696
Благодаря много на момичетата, които се отзоваха! Много мило, прегръщам Ви!

# 697
Здравейте момичета,

Оставяла съм вече мнение за жената с обикновените карти веднъж.Чували сме се обаче и отново след това.Към момента все още чакам прогнозата.
Имам и прогноза от Фатме от Несебър и това,което тя каза е обратното на това на жената с обикновените карти.
Някой със сбъднати прогнози от някоя от тях има ли? Въпросът сега е че някоя от двете бърка.

Хубава вечер (:

# 698
Аз се чух с жената с обикновените карти. Поиска ми телефона, при условие, че се чухме по messenger и не й трябва. Някой да знае за какво й е? При условие, че тя нейния си го пази

# 699
Прогнозата от картите, която ми каза, е за по-далечно бъдеще. Фатме само ми повтаряше.едно.и.също-остави всичко в ръцете на Господ.  Ама сто пъти. И не ми.заде.прогноза.за бъдещето,.само че.позна всичко от настоящето, но се припокрива.с казаното от картите.....

# 700
Добро утро, съветвал ли се е някой с Ивайло Кръстев от Пловдив или Сара (бл. 520) от Овча купел? Ще бъда благодарна за мнения.

# 701
Добро утро, съветвал ли се е някой с Ивайло Кръстев от Пловдив или Сара (бл. 520) от Овча купел? Ще бъда благодарна за мнения.
Коя е Сара аз съм от квартала никога не съм чувала за нея

# 702
Здравейте. Някой случайно тук да е вещ във восъколеенето или да умее да разчита отливки? Много ще съм благодарна

# 703
На мен не ми помогнаха тези неща от Валентина. След два месеца по телефона, отидох и на място при нея и съжалявам, че не отидох още в началото - щеше да си отговоря много бързо на въпроса, дали ще ми помогне жената. Повярвайте ми, ако видите къде и как прави восъколеенето, ще съжалите, дори и за малкото пари, които взема. Много лъжи има там, да не говорим, че сама си предлага услугите на лично. Ще бъде дълъг поста, ако опиша всичко. Съвета ми е да не си губите времето. Още няколко жени от групата се опариха с нея, не зная дали ще изкажат тук мнение.
Здравейте, имате ли мнение за Валентина Желева и Ивелина Христова за изчистване на негативни въздействия.

Аз правих при Валентина Желева восъколеене ,вчера ми прати дрехата да спя върху нея една нощ. Изпрати ми и три яйца ,ножица и разни неща и описание как да спя върху яйцата три нощи ,за да се изчисти негативното , което е при мен. Леенето 20 лв ,за "ритуала " с яйцата ми искаше 54 лв ... За резултат нищо не мога да кажа. За пръв път правя восъколене и изобщо нещо за изчистване с яйца 🙄 ... Ще видим с времето предполагам. Споделям мнение буквално от преди няколко дни и контакт с нея. Не знам защо ,но на нея се доверих . Имах колебания между нея и Десислава ,Плевенско . Ако някой има опит ,нека сподели
Както и такива правили восъколеене при Валентин Динев.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 21:35 от elinor.k

# 704
Ами нормално, яйца и в магазина има... Единствено ми е помагала една жена от Търново. Вземаше към 30 лв за сеанс преди. Според мен е най хубаво сами да си ги правите тия неща, вместо да се омешва енергията с разни там врачки и кожодерачки.
Тук някой разбира ли от разчитане на отливки, отново да попитам Grinning?

Общи условия

Активация на акаунт