Ясновидци - тема 47

• 55 802
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Така, така, така... Нямаше обидени от тези, на които е гледала. Имаше ядосани, които се дразнеха, че се говори за нея и ТЕ държаха да се направи лична тема, за да не се спами тук. Е, направих набързо, но още по-бързо някой я докладва 🤷♀ Съжалявам, че четете избирателно и не сте схванали идеята за уж новата тема. Иначе, сега вие самите продължавате да подхранвате това, което се опитвате да избегнете, не зная дали се усещате...

# 676
Виола, не е до говоренето за нея. Даже напротив, темата нали е за взаимопомощ. Просто прави впечатление, че когато позамрат мненията, свързани с нея, рязко се появява някой, който се е регистрирал днес, и директно пита за нея. Това е подозрителното тук, и затова хората се дразнят. Предполагам.
Ако познава наистина - евала, просто тези постове изглеждат, като един вид напомняне, за да не я забраевим, защото ѝ е намаляла “клиентелата”.

# 677
Окей, да приемем, че е така. Ами, вие самата какво правите? Няма-няма и споменете, че гледате на карти. На мен пък точно за вас ми направи впечатление миналите дни, как от нищото някаква женица ви спомена колко е доволна от вас ни в клин, ни в ръкав. Но отдолу веднага коментара на друга потребителка беше в другата крайност, та чак я оспорвахте. Забелязала съм, че обичате да си правите самореклама. Нооо, не ви съдя, имате нужда от това - правите го. Просто не съдете хората по себе си и не приписвайте собствените си подбуди и действия на тях. А и до колкото помня, напуснахте темата, именно, защото вие бяхте ядосана на жената с бикновените карти 😃

# 678
Изобщо не е самореклама. Дамата, която ме е споменала, ме е споменала по нейно желание, не съм я пратила във форума да го прави. Направила съм жест към нея, така е преценила. То ако трябва да сме честни, и вие ми изглеждате все едно рекламирате “дамата с картите”, но не го казвам.
Жената, която коментира в другата крайност изобщо не е изчакала срока, който съм ѝ дала, а пише негативни мнения за мен, 3 месеца по-рано, просто защото на нея ѝ се иска да стане по-бързо.
Няма смисъл да спорим, аз НЕ се крия, а заставам пред всеки, който ми пише с лицето си. Доколкото помня дамата с картите е тази, която се крие. Но нека не навлизаме в излишни спорове все пак.
Ако си правех самореклама щях да си качвам обратните връзки от хората.

Допълвам се - не беше само един човекът, който ме препоръча, ама явно не сте следила правилно. 😿

# 679
Честно казано, не искам да ме нападат, че рекламирам някого, но аз съм в много тежък момент от живота си в момента и днес четенето, което Sunflower  ми направи много ми помогна и ми даде голяма надежда. Много съм доволна. Отделно, че снощи като прочетох мненията тук и писах посреднощ и тя ми отговори и ме прие. Това не е малък жест. За познаването - каза ми неща които аз си мислех и ще видим какво ще се случи, но мисля че има познаваемост момичето.

# 680
Аз съм “женицата, която ни в клин, ни в ръкав е похвалила”. Може да погледнете от кога съм във форума, не съм някоя регистрирана с 5 мнения, за да правя реклами. И къде е удачно да “похваля” дамата от която съм останала доволна?! В тема за маникюри съм хвалила маникюристки, в темата за фризьори съответно фризьори. Дамата, която похвалих направи жест за мен, вече съм описала случая.

# 681
Здравейте,
Някой случайно да има телефон за контакт с Ели Загорова?

# 682
  • Варна
До кой голям град сте близо? Търсете. За Варна ми пишете на лично.
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в разговора Ви с момичето, но кого във Варна бихте препоръчали. Опасявам се, че мой близък човек е станал жертва на негативни неща.

# 683
  • Варна
Здравейте, надявам се всеки да успее да получи отговори на въпросите си. Най-важно е сам да си помогне с каквото може. Най-вече да е оптимист.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 20:20 от ysap

# 684
Здравейте, някои да е ходил при една туркиня в село Драгиново, Велинградско. Да даде отзиви?

# 685
Здравейте, някои да е ходил при една туркиня в село Драгиново, Велинградско. Да даде отзиви?
За Ати ли питате? Аз ходих при нея преди повече от година. Много малка част от нещата станаха за това време 1-2 може би. Жената е изключително добронамерена позитивна и иска да помогне. Мястото е все едно се връщате в средновековието. Поне аз винаги съм си представяла че човек с дарба който не го прави за пари е точно на такова място…

# 686
За Ати ли питате? Аз ходих при нея преди повече от година. Много малка част от нещата станаха за това време 1-2 може би. Жената е изключително добронамерена позитивна и иска да помогне. Мястото е все едно се връщате в средновековието. Поне аз винаги съм си представяла че човек с дарба който не го прави за пари е точно на такова място…
Незнам как се казва

# 687
Аз продължавам да получавам на лично съобщения, за някакви гледачки, все едно съм ги търсила....иначе ми остана, казала съм си за последно,.на.03.06, имам час при Любомир Алексиев....

# 688
  • Sofia
Аз ходих и писах за нея... Беше абсолютно убедена, че каквото там видя ще стане, даже каза да почерпя... Също и на една приятелка. И при двете ни стана точно обратното. Ходихме по няколко пъти, някаква вода ни дава да пием. Въобще толкова лошо стана, че наистина й повярвах... 1 година изгубих. Иначе да, много е мила, също и жената с обикновените карти, но какво от това.

Отново ще кажа - за толкова време, единствено тази жена с таро картите каза как ще се развие тази ситуация и всичко стана 1 към 1. Постоянно ми пишат лични съобщения за координатите й. Оставям още веднъж тук имейла й: tarot.lovecompass@gmail.com

# 689
Аз ходих и писах за нея... Беше абсолютно убедена, че каквото там видя ще стане, даже каза да почерпя... Също и на една приятелка. И при двете ни стана точно обратното. Ходихме по няколко пъти, някаква вода ни дава да пием. Въобще толкова лошо стана, че наистина й повярвах... 1 година изгубих. Иначе да, много е мила, също и жената с обикновените карти, но какво от това.

Отново ще кажа - за толкова време, единствено тази жена с таро картите каза как ще се развие тази ситуация и всичко стана 1 към 1. Постоянно ми пишат лични съобщения за координатите й. Оставям още веднъж тук имейла й: tarot.lovecompass@gmail.com
Кога сте ходила?

Общи условия

Активация на акаунт