Ясновидци - тема 47

• 55 864
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • On the sea
Алеск, свързвам се с нея на посочения имейл в сайта. Миналата седмица и върнах обратна връзка на писмото от декември като отговор и направо си зададох новите въпроси, още на следващият ден си получих видеото. Моя приятелка също и писа в понеделник мисля, и във вторник и изпрати записа. Пробвайте от друга поща, може би не го получава вашия имейл.

# 121
  • София
Като се пише за ясновидци е добре да се знае дали четенето е било за лични и семейни отношения или бизнес.Всеки има различна силна страна и от там може да идва разминаването в резултатите.Попадала съм на жена с перфектно описване на хората и ситуацията,но за финансовите въпроси е малко над 0.

# 122
Може ли кординати ?
Искам само да споделя мнението си, след консултацията ми, с жената с обикновените карти. Потвърждавам мнението на всички, които написаха, че не задава въпроси и няма налучкване. Цвят на очи и на кожа и почва да говори. Безпогрешна ! Даже в срокове. Питах я за минало по даден проблем, буквално нарисува ситуацията и уцели точно месеца. Казва и неща, които не ти се харесват, но усещаш, че такъв ще е резултата. Няма нито един въпрос, на който да не даден ясен отговор и всеки път в детайли го описва. Аз съм очарована ! Само не иска публичност. Ако някой и се довери и реши да се консултира с нея, нека пише на вече допиталите се с нея на лични.

Може ли координати и на мен?

# 123
Здравейте. Моля Ви , ако някой разполага с телефона на Таня от Ребърково , да ми го изпрати! Благодаря от сърце!
091093759
Заповядай
Благодаря ти!

# 124
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря  Здравейте, а как се свързате с Марина?  Аз пробвам на мейла от доста време,. но не отговаря. Преди съм се конустирала с нея и наистина е била доста точна за текуща ситуация, ако искаш да разбереш някои неща  и се колебаеш, но за случване на бъдещи събития по скоро няма познаваемост.

Здравейте, отдавна следя темата, но не съм се включвала до сега. Искам да споделя моето мнение за Марина.
Началото на декември използвах услугите и, много точно и подробно описа моментната ситуация, каза ми и какво ще се случи в бъдеще. Няколко седмици след четенето нещата така се забъркаха, дори се бях отчаяла, че нищо от това няма да си случи, но чудото стана преди около 10 дни, нещата се развиха точно по този начин, който тя ми описа. Миналата седмица отново се свързах с нея за ново четене и друг проблем. Отново описа много точно моментната ситуация, за в бъдеще ще видим. Аз лично съм доволна от нея, много изчерпателно обяснява всичко и таксата и е доста приемлива.
Като цяло на мен, който и да ми гледа на таро ми познава, дори  въпрос зададен в тик ток на случайна жена през ноември се случва в момента. Освен Марина за предният проблем се свързах с още няколко тароложки, всички ми казаха почти едно и също, всяка по нейн си начин разбира се. Доволна съм от таро, но може би има значение за какво става на въпрос и дали ще ви уловят енергията.
Надявам се да съм била полезна.
     Здравейте,  а как се свързвате с Марина, аз пробвам на мейла от 2 месеца, но не отговаря? Имате ли телефон?

Коя е Марина,какво е заплащането,може ли мейла да напишете,моля.Благодаря.

# 125
Някой ходил при жената от с.Солник  Варна ,да е познала,нещо от казаното да се е случило,дали познава за близки хора,ако им е направено нещо.
Моля за мнения за Ники от Провадия.
Също за някакъв човек от Вълчи дол,в местното училище работел,уж чета темата ,но човека от Вълчи дол  нищо не съм чувала.
Меги гледала на карти,Варнакв Левски някой отзиви?
Здравейте,
Посетих баба Данче от Солник в края на Декември.
Успях все пак да я открия с питане по къщите в снега, беше по празниците и тя не гледаше до нова година,понеже дъщеря и наскоро е починала.
Въпреки това не ме върна.
Не пита абсолютно нищо дори за името. Поставя картите и започва да говори.
Позна минало и настояще с голяма времева и географска точност. Каза ми,че имам направена магия от описана от нея жена, на която бях по заместване 5години в работата си и при нейното завръщане есента на 2024г напуснах след общо 12години работа в компанията. Магията се е състояла в това,че да не ми върви и все да не съм щастлив. Трябваше да се премахне, но тя не можеше. Изпрати ме при Веселин от град Долни Чифлик, на когото съм изключително благодарен,че ми помогна след 3 посещения.
Смея да твърдя,че казаното от него като резултати съвсем скоро започна да се случва,и няколко пъти намекна “че имам да наваксвам и ще ми стане зор”… така и се случва. Доста положителни неща започнаха да ми се случват в лично и професионално направление. Доста спокоен съм, включително и съня ми се подобри значително.
За баба Данче научих от мой познат, който потърси помощ от нея поради проблеми в работата. Тя му е казала, че на работното му място има поставено кокоше яйце(запъртък) под мивката,и когато се върна се оказа,че има такова яйце.

# 126
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря  Здравейте, а как се свързате с Марина?  Аз пробвам на мейла от доста време,. но не отговаря. Преди съм се конустирала с нея и наистина е била доста точна за текуща ситуация, ако искаш да разбереш някои неща  и се колебаеш, но за случване на бъдещи събития по скоро няма познаваемост.

Здравейте, отдавна следя темата, но не съм се включвала до сега. Искам да споделя моето мнение за Марина.
Началото на декември използвах услугите и, много точно и подробно описа моментната ситуация, каза ми и какво ще се случи в бъдеще. Няколко седмици след четенето нещата така се забъркаха, дори се бях отчаяла, че нищо от това няма да си случи, но чудото стана преди около 10 дни, нещата се развиха точно по този начин, който тя ми описа. Миналата седмица отново се свързах с нея за ново четене и друг проблем. Отново описа много точно моментната ситуация, за в бъдеще ще видим. Аз лично съм доволна от нея, много изчерпателно обяснява всичко и таксата и е доста приемлива.
Като цяло на мен, който и да ми гледа на таро ми познава, дори  въпрос зададен в тик ток на случайна жена през ноември се случва в момента. Освен Марина за предният проблем се свързах с още няколко тароложки, всички ми казаха почти едно и също, всяка по нейн си начин разбира се. Доволна съм от таро, но може би има значение за какво става на въпрос и дали ще ви уловят енергията.
Надявам се да съм била полезна.
Аз също съм много доволна от Марина и съм се допитвала три пъти с нея

# 127
Здравейте
Нека да започна с това, че чета темите периодично в течение на няколко години, но сега пиша за първи път.
Искам да споделя за моят опит свързан с ясновидци, ходжи и тароложки, та дано съм полезен на някого.
Първият път когато посетих ясновидка беше преди повече от 10г
тогава мой приятел ме заведе при една баба в едно село в Елховския регион, ако не се лъжа селото беше Устрем, а жената се казва Гюла.
Тогава тази жена ми каза неща за настоящето които аз самият не знаех и не предполагах, разбрах ги дни след посещението ми.
За бъдещето това което ми каза също се случи и то по бързо отколкото беше предвидила.
Останах много впечатлен от нея, съответно във времето съм се допитвал много пъти до нея, но с тази разлика че вече нещата които казваше просто не се случваха. Не зная може и да е загубила дарбата си.
Та от тук започна всичко.
През годините съм посещавал още доста места за които ще дам мнение.
Хайрие от Боян Ботево - няколко пъти съм я посещавал нулева познаваемост за мен.
Сабри ходжа от Айтос - и при него няколко пъти отново никаква познаваемост.
Жеко от Кукорево - мисля че е починал човека, но имаше някакви попадения.
Една жена от Шемшево не си спомням името - изключително груба, позволяваше си обидни думи при което просто станах и си тръгнах.
Таня от Тънково - никаква познаваемост за нещата които питах.
Айше от Ямбол - малка част от казаното от нея се случи и то далеч от сроковете казани от нея, мисля че не е в страната вече.
Нина от Камено - абсолютно нищо не позна.
Мишо от Жълт бряг - ходжа просто така ми каза да се обръщам към него, доста неща ми позна за бъдеще, но при последният ми опит да го намеря ми казаха че е в Турция.
Фатме от Несебър - веднъж и не позна нищо.
Надежда / Hope tarot - 2 пъти съм се консултирал с нея, нещата които ми каза не бяха много хубави, но се случиха.
Данаила / Tarot_obsession - веднъж се консултирах с нея, по едно и същото време с Hope tarot казаха сходни неща така че позна.
Марина /Sent with love/ - приятна жена, хвана много неща от настоящето, чакам резултати за напред.
Кристиана /LovelyTarot/ - също приятна жена и тук чакам резултати
Сега си чакам уговореният час при жената с обикновените карти.
Така че след време ще се включа отново с мнения.

# 128
Здравейте
Нека да започна с това, че чета темите периодично в течение на няколко години, но сега пиша за първи път.
Искам да споделя за моят опит свързан с ясновидци, ходжи и тароложки, та дано съм полезен на някого.
Първият път когато посетих ясновидка беше преди повече от 10г
тогава мой приятел ме заведе при една баба в едно село в Елховския регион, ако не се лъжа селото беше Устрем, а жената се казва Гюла.
Тогава тази жена ми каза неща за настоящето които аз самият не знаех и не предполагах, разбрах ги дни след посещението ми.
За бъдещето това което ми каза също се случи и то по бързо отколкото беше предвидила.
Останах много впечатлен от нея, съответно във времето съм се допитвал много пъти до нея, но с тази разлика че вече нещата които казваше просто не се случваха. Не зная може и да е загубила дарбата си.
Та от тук започна всичко.
През годините съм посещавал още доста места за които ще дам мнение.
Хайрие от Боян Ботево - няколко пъти съм я посещавал нулева познаваемост за мен.
Сабри ходжа от Айтос - и при него няколко пъти отново никаква познаваемост.
Жеко от Кукорево - мисля че е починал човека, но имаше някакви попадения.
Една жена от Шемшево не си спомням името - изключително груба, позволяваше си обидни думи при което просто станах и си тръгнах.
Таня от Тънково - никаква познаваемост за нещата които питах.
Айше от Ямбол - малка част от казаното от нея се случи и то далеч от сроковете казани от нея, мисля че не е в страната вече.
Нина от Камено - абсолютно нищо не позна.
Мишо от Жълт бряг - ходжа просто така ми каза да се обръщам към него, доста неща ми позна за бъдеще, но при последният ми опит да го намеря ми казаха че е в Турция.
Фатме от Несебър - веднъж и не позна нищо.
Надежда / Hope tarot - 2 пъти съм се консултирал с нея, нещата които ми каза не бяха много хубави, но се случиха.
Данаила / Tarot_obsession - веднъж се консултирах с нея, по едно и същото време с Hope tarot казаха сходни неща така че позна.
Марина /Sent with love/ - приятна жена, хвана много неща от настоящето, чакам резултати за напред.
Кристиана /LovelyTarot/ - също приятна жена и тук чакам резултати
Сега си чакам уговореният час при жената с обикновените карти.
Така че след време ще се включа отново с мнения.

Може ли да споделите как да се свържа с Надежда(Hope tarot) ,има ли страници в социалните мрежи?

# 129
Може ли да споделите как да се свържа с Надежда(Hope tarot) ,има ли страници в социалните мрежи?
Това е youtube канала ѝ https://youtube.com/@hopetarot2667?si=hMTFmcVMh2L8xPbA. Там ще намерите контакти.

# 130
Здравейте! Пиша за първи път, като междувременно съм се интересувала много от подобни теми и езотерика. Днес ще пиша по-скоро за съвет. Аз съм млада, 20-годишна и родена на интересна дата 11.01, спортистка. Много силно сензитивна съм и съм имала видения, множество сънни парализи и тн( т.е улавям всякакви енергии и вибрации). Била съм болнаво бебе, на 14 години преживях катастрофа на 14.03. На 16  години бях много сериозно контузена по време на тренировка, непоправимо. Но до тук всичко можем да кажем- съдба. От октомври месец живея на общежитие с туркиня( не е дискриминация, просто те са много известни с муските си и магиите). От този момент не съм видяла бял ден. На 28.12 (което може да има връзка и с датата на  първата катастрофа , защото 28/2=14 , а 1+2=3) приятелят ми преживя катастрофа, а часове по-късно аз припаднах в банята и лежах в болница(в този ден бяхме в различни градове, няма връзка).Тогава вече имахме караници с нея. Нещата се усилиха драстично откакто се скарахме и тя се изнесе. Докато ме нямаше са били със семейството си в стаята и кой знае какво са правили. След това ми намериха сериозна болест(която намериха и на нея малко преди това и не е заразна. Т.е няма как да съм се заразила от нея) , със съмнения за ракови клетки(Слава Богу към момента няма) , 3 дни по-късно спуках огромна киста( преди няма и месец бях на лекар и я нямаше), коремът ми се напълни с кръв и щях да умра за часове. 2 дни по-късно(вчера) отново припаднах в банята и приятелят ми ме намира посиняла, едва ме свестяват. Сънните парализи и кошмарите не спират.От нея знам, че в семейството ѝ се правят ритуали, в този ред на мисли не просто подозирам, а съм убедена, че ми е направена магия. Прерових всичко, но муски не намирам, състоянието ми се влошава все повече и повече, което за възрастта ми и за начина ми на живот според лекари е просто невероятно. Изчезнаха ми дрехи, подозирам да не е нещо с тях. Причини за припадъците не бяха установени, а ми бяха направени много изследвания. Искам да Ви попитам накъде да се насоча? Не искам просто някой шарлатанин да ме обере, а наистина да се реши проблемът, защото вече преминава границите. В рамките на седмица щях да умра 2 пъти. Случвало ли се е на някого нещо подобно? Има ли някакви практики, които аз сама да направя, за да премахна тази енергия? Пръсках със светена вода. Семейството ми запали свещ и в църквата. Не искам на никого зло, искам само да изчистя себе си. Благодаря предварително и се извинявам, ако постът ми е несвързан, но се опитвам да обясня всичко кратко. 🙂

# 131
До кой голям град сте близо? Търсете. За Варна ми пишете на лично.

# 132
До кой голям град сте близо? Търсете. За Варна ми пишете на лично.

Благодаря за отговора! Близо съм до София, Бургас.Но ако трябва и до Варна ще отида..

# 133
Здравейте! Някой от вас случайно да е чувал за Самир от Аспарухово, Варна и да знае как може някой да се свърже с него ?

# 134
Здравейте,
Моля за контакт с Александрина Монева за восъколеене . Намерих  нейното име в по-предна тема, но не намирам начин за връзка с нея. Във фейсбук излизат няколко дами с това име, но не знам дали е някоя от тях.

Общи условия

Активация на акаунт