Ясновидци - тема 47

• 55 909
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
На мене нищо не ми позна , нито моментна ситуация нито нищо ! Пълни дивотии ми беше казала на записа , защото знаех моментната ситуация каква ми е и няма как да се случи това , което ми казваше на записа ! Трябва да пробвам и тази женица с обикновените карти някой ака обича дя ме изпрати координатите ти и ! Благодаря

# 136
И аз също искам, ако е възможно, кординатите на жената с картите. Благодаря!

# 137
И аз ще помоля за координатите на дамата с обикновенните карти.

# 138
Моля и аз за телефонния номер или други координати на жената с картите. Благодаря предварително!

# 139
И аз ще помоля за координатите на дамата с обикновенните карти.
И аз 🥺

# 140
Здравейте, някой да е търсил Щерона от с. Мирово до Пловдив? Аз съм я търсила и беше преди 20 години. Сега колко пари взима? За способностите и ги зная, добра е за разваляне на магии.

# 141
Бях говорила с нея преди около месец. Каза ми,че трябва на място да се отиде. За гледане само Каза 50 лв., за разваляне не уточни. Каза,че според сложността на проблема.
Вие с какви впечатления сте за нея? Заслужава ли си да се ходи?
[[/b]
Здравейте, някой да е търсил Щерона от с. Мирово до Пловдив? Аз съм я търсила и беше преди 20 години. Сега колко пари взима? За способностите и ги зная, добра е за разваляне на магии.

# 142
Бях говорила с нея преди около месец. Каза ми,че трябва на място да се отиде. За гледане само Каза 50 лв., за разваляне не уточни. Каза,че според сложността на проблема.
Вие с какви впечатления сте за нея? Заслужава ли си да се ходи?
[[/b]
Тогава за развалянето си спомням, че ми иска да отида до магазина и да купя прах за пране и още нещо, но не помня. Разваляше магиите, но тогава взимаше повече пари и затова сега попитах колко сега взима. Ако отидете пишете колко пари иска за развалянето.

# 143
Дали някой има впечатления от жената с картите ?

# 144

И мен това ме вълнува. За бъдещето има време, но поне за минало и настояще дали е имало попадения. Дано само не е поредната реклама на някого.

# 145
Ами ако се върнете назад в темата има споделени мнения.

# 146

И мен това ме вълнува. За бъдещето има време, но поне за минало и настояще дали е имало попадения. Дано само не е поредната реклама на някого.
И за минало и за настояще имаше само си казах цвета на косата и очите и ми каза защо се обаждам а то никак не беше от масовите неща за които звъним… описа ми човека описа ми какви хора са замесени нямаше откъде да го знае… обиколила съм бая къде ли не съм ходила мен лично ме впечатли. Не ме е разпитвала аз направо онемях дори не помня голяма част от разговора въпроси не съм задавала. Отделя час. За бъдеще още нищо не мога да кажа.
Но само искам да кажа че Фатме от Несебър позна нещо което нямаше шанс да се случи а то стана в срок както каза. Искам да се свържа с нея пак но не ми отговаря.

# 147
Здравейте !
Искам да попитам някой дали знае някоя ясновидка от община Аврен ? В Село Бенковски или наоколо ?

# 148
Здравейте! Правих консултация с жената с обикновените карти, доволна съм, сякаш е в живота ти и познава доста неща. Даже днес се сбъдна една от нейните прогнози. Прекрасна е.

# 149
Здравейте! Правих консултация с жената с обикновените карти, доволна съм, сякаш е в живота ти и познава доста неща. Даже днес се сбъдна една от нейните прогнози. Прекрасна е.
В какъв срок се сбъдна?

Общи условия

Активация на акаунт