Ясновидци - тема 47

• 55 963
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Правих консултация с жената с обикновените карти, доволна съм, сякаш е в живота ти и познава доста неща. Даже днес се сбъдна една от нейните прогнози. Прекрасна е.

Коя е тази жена и от къде ?

# 151
  • София
Добро утро  Simple Smile
Аз също ще помоля за телефона на жената с картите

# 152
Значи, изтрих те коментара ми за Ники от Провадия? Лъжите се толерират тук?За жената с обикновените карти гледам само положителни отзиви. Другите и те изтрити. Наслука за шарани. 🙂

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 13:13 от nari77

# 153
Някой посещавал ли е Галя от Дряново (Велико Търново) попаднах на една статия за нея но е от преди доста години, ако някой е ходил може ли да ми пише

# 154
Здравейте! Правих консултация с жената с обикновените карти, доволна съм, сякаш е в живота ти и познава доста неща. Даже днес се сбъдна една от нейните прогнози. Прекрасна е.

Супер, много се радвам за вас. Дано и при мен се сбъднат прогнозите й.

# 155
Здравейте,отдавна следя темата. Да попитам,има ли някой със сбъднати прогнози от Фатме от Несебър. Преди час се чух за първи път с нея,директно ме попита за въпроса и отговора направо ме учуди. Даде ми срок до Четвъртък,а то е нещо,което чакам от месеци. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 156
Колко време е сеансът на  жената с картите. По телефон ли говорите?

# 157
Здравейте!
Във Фб ми се появи реклама на една дама - тароложка и ми стана интересно. Някой да си е правил четене при Християна Иванова? Ново лице във ФБ, със страница от май 2024 г, но с доста добри отзиви в страницата и стабилни такси за рийдинг. Нещо от рода на 90-100 лв, поне така видях на една от снимките.

# 158
Здравейте,отдавна следя темата. Да попитам,има ли някой със сбъднати прогнози от Фатме от Несебър. Преди час се чух за първи път с нея,директно ме попита за въпроса и отговора направо ме учуди. Даде ми срок до Четвъртък,а то е нещо,което чакам от месеци. Благодаря предварително на отзовалите се!
При мен се сбъдна в срока в който даде едното нещо за другите ще видим

# 159
Здравейте!
Във Фб ми се появи реклама на една дама - тароложка и ми стана интересно. Някой да си е правил четене при Християна Иванова? Ново лице във ФБ, със страница от май 2024 г, но с доста добри отзиви в страницата и стабилни такси за рийдинг. Нещо от рода на 90-100 лв, поне така видях на една от снимките.
Твърде много пари. Лично мнение - няма таролог, който да заслужава тези пари за 30-60 мин четене.

# 160
Чак не реално ми изглежда. Попита ме за име,дата на раждане и съответно на другия човек,отворени/затворени не знам кои си чакри,и отговор на въпроса вижда Четвъртък. Надявам се силно да е познала.

# 161
Колко време е сеансът на  жената с картите. По телефон ли говорите?
При всеки е различно ,в зависимост колко въпроса имаш и дали и за други хора ще питаш.При мен например беше около 30мин.,а при друга потребителка е било час и половина.

# 162
Дали някой има впечатления от жената с картите ?
Здравейте! Интересува ме жената с картите  има ли познаваемост за бъдещите събития?  Много хора сме се допитали до нея ,но сроковете при мен са много дълги и ме интересно дали на някого е познала.

# 163
Те много често говорят за затворени чакри, но до сега не съм чул някой да е казал за причината за затваряне и как да се отворят!
Чак не реално ми изглежда. Попита ме за име,дата на раждане и съответно на другия човек,отворени/затворени не знам кои си чакри,и отговор на въпроса вижда Четвъртък. Надявам се силно да е познала.

# 164
Ще е хубаво да споделите в четвъртък какво се е случило, в смисъл дали е познала.

Общи условия

Активация на акаунт