Ясновидци - тема 47

• 55 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте, някой има ли мнение за Виктория Драгнева?

Здравейте!
Аз преди време бях я пусанала някой да я пробва, дали има познаваемост, но ме анатемосаха, че правя рекалама и така и не разбрах.
На мен ми е гледала на кафе. Честно казано, много точно описа всичко около мен. Потвърди ми доста неща, в които се съмнявах, но не бях сигурна. Даде ми срокове за появата на човек до НГ, но нищо не се случи. Скоро си мислех за нея, защото за ситуацията в момента беше много точна, но за бъдещето не позна. Освен, ако самият срок не е улучила. Не знам. Със смесени чувства съм. Но ми се ще наистина и някой друг да сподели.
Вие гледалили сте си при нея или просто питате? Ще се радвам и аз на обратна връзка.

# 91
Здравейте. Някой със сбъднато предсказание от жената с карти? Или е рано?
И аз това мислех днес да питам за настояще на повечето ни е познала точно но за бъдеще при някой нещо дали е станало
На мен ми каза нещо ,което трябва да се случи март месец и ще чакам ,за сега още няма нищо.

# 92

Здравейте, някой има ли мнение за Виктория Драгнева?
Аз вече месец я чакам за едни неща много е несериозна взе ми парите а я няма никаква… Според мен е поредната лъжкиня

# 93
Здравейте,

Някой скоро да е имал консултация с Мария Ценова (slunce21)?
Допитвали ли сте се за бъдеще и познавала ли ви е?

# 94
Аз имах енергийно чистене при нея, но нямаше резултат. Иначе е прекрасен човек. Замисляла съм се, че е възможно при мен да не беше успешно, защото се установи скоро след консултацията ми е нея, че бях бъкана с негативи. Ако трябва да съм искрена, бих я потърсила отново, защото я усещах, но нещата бяха много зле при мен тогава.
Здравейте,

Някой скоро да е имал консултация с Мария Ценова (slunce21)?
Допитвали ли сте се за бъдеще и познавала ли ви е?

# 95
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

# 96
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.

# 97

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря

# 98
Аз имам впечатления, че много хора по света гледат на Таро. Тук се ширят идеите, че Таро хваща моментни енергии и промениш ли пътя, хоп друго бъдеще. Гледала ми е циганка в Испания преди години, каза ми неща за съдбата ми. Говори напред за 10 години и нещата се случиха. Моето мнение е, че който може си може. Това е дарба и тя не се дава или развива за къс период.

# 99
Четенето на карти е едно, врачуването е нещо съвсем друго. Гадател с дарба дали ще гледа на карти, кафе, боб или по облаците, все ще види каквото трябва. Четящите карти таро не са врачки. Очакването да видят в картите неизбежното бъдеще може да донесе само разочарования.

# 100

Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря  Здравейте, а как се свързате с Марина?  Аз пробвам на мейла от доста време,. но не отговаря. Преди съм се конустирала с нея и наистина е била доста точна за текуща ситуация, ако искаш да разбереш някои неща  и се колебаеш, но за случване на бъдещи събития по скоро няма познаваемост.

# 101
Здравейте. Моля Ви , ако някой разполага с телефона на Таня от Ребърково , да ми го изпрати! Благодаря от сърце!

# 102
  • София
Здравейте. Моля Ви , ако някой разполага с телефона на Таня от Ребърково , да ми го изпрати! Благодаря от сърце!
091093759
Заповядай

# 103
091093759
Заповядай

А тази жена как и на какво гледа?

# 104
И какъв е този телефон - импулсен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт