Ясновидци - тема 47

• 55 933
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И какъв е този телефон - импулсен ли е?
Не е импулсен, стационарен обикновен телефон за записване на час, не на гледане и гадаене по телефона. Жената приема само на място.

# 106
Днеска ми гледа жената с обикновени карти, доста неща позна.

# 107

Задаваше ли ви въпроси или говореше каквото вижда?

# 108
Аз също се свързах с жената с картите. В началото ми говореше тя за разни хора с тъмни коси, светли коси, очи. За мен просто се опитваше да налучка. После имаше и въпроси и смятам, че отговорите си ги измисляше. Даде ми една абсурдна прогноза за бъдещето. За съжаление аз никак не съм доволна.

# 109
Някой ходил при жената от с.Солник  Варна ,да е познала,нещо от казаното да се е случило,дали познава за близки хора,ако им е направено нещо.
Моля за мнения за Ники от Провадия.
Също за някакъв човек от Вълчи дол,в местното училище работел,уж чета темата ,но човека от Вълчи дол  нищо не съм чувала.
Меги гледала на карти,Варнакв Левски някой отзиви?

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 11:25 от Meikana

# 110

Задавах, но не на всички ми отговори

# 111
Не мога да разбера защо пишете глупости. Няма как да задаваш въпроси, без да ви се отговори. Два пъти вече имам консултации с тази жена - няма въпрос, на който да не е отговорила. Преди да приключите разговора, даже пита дали има още нещо. Празни приказки летят в пространството понякога. Човек когато има даден проблем/и е концентриран точно в това и там са въоросите. Друго е, ако си сверяваме часовника и ей така да пробваме поредния/та, изкочили в предложения в групата. Повечето, които сме имали консултация с жената - едно и също потвърждаваме, но изкачат и такива, като вас, където се чудите какви щуротии да напишете. Как ще си плащаш и няма да ти отговорят - избирателно значи, така ли ?!

# 112
Не мога да разбера защо пишете глупости. Няма как да задаваш въпроси, без да ви се отговори. Два пъти вече имам консултации с тази жена - няма въпрос, на който да не е отговорила. Преди да приключите разговора, даже пита дали има още нещо. Празни приказки летят в пространството понякога. Човек когато има даден проблем/и е концентриран точно в това и там са въоросите. Друго е, ако си сверяваме часовника и ей така да пробваме поредния/та, изкочили в предложения в групата. Повечето, които сме имали консултация с жената - едно и също потвърждаваме, но изкачат и такива, като вас, където се чудите какви щуротии да напишете. Как ще си плащаш и няма да ти отговорят - избирателно значи, така ли ?!

Да аз затова предлагам да спрем да й даваме контакта. Жената даже не разпитва какви са тия глупости и мен не ми хареса това което ми каза но си знам че в така.. и това какво означава че трябва да седна да я плюя ли

# 113

Като се чухме първият път питах за един мъж. Тя искаше само мои цвят на очи и коса, аз дадох и неговите. Тя тогава ми каза, че няма нужда от неговите "аз ще разбера кой е така или иначе".  Така и беше. Дори, преди да ѝ кажа каквото и да е, сама ми каза за какво искам да ми гледа. Още оттогава се шокирах. За после - ясно е. Писала съм тук, че с такава точност и майка ми не ми е описвала ситуациите около мен. Нооо, ясно е, че не на всеки му угажда какво му е казано. И на мен много неща не ми харесаха, но са факт и съм сигурна в нетолкова доброто им развитие. Така че, като се ходи при такива хора, трябва да им се доверим, а не да отричаме после. А и съм сигурна, че не на всеки миже да се гледа. Има затворени и блокирани хора. Има хора, които не виждат по-далеч от носа си и със сигурност им трябва промяна, за да се случи нещото, което ги очаква. И още, и още, и още фактори, поради които хората да не вярват.

# 114
Хайде стига квалификации! Хората имат право да са недоволни и да споделят мнението си. Няма защо да се ограничаваме до само положителни мнения.

# 115
И аз се чух с жената дето гледа на карти. Мила звучеше, каза ми на първо четене общи неща, които вълнуват почти всеки един от нас. Положителни неща ми предксаза, дано се сбъднат, защото и без това последно време не ми върви особено.
Неутрално ми е мнението за момента, ще видим как ще се развият нещата.

# 116
Аз също се чух с дамата с картите, позна точно за ситуации, за хора около мен, за моментно състояние, даде ми съвети, подканваше ме да задавам въпроси, ще споделя след време дали се случили нещата, както ги видя. Доволна съм.

# 117
  • On the sea
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря  Здравейте, а как се свързате с Марина?  Аз пробвам на мейла от доста време,. но не отговаря. Преди съм се конустирала с нея и наистина е била доста точна за текуща ситуация, ако искаш да разбереш някои неща  и се колебаеш, но за случване на бъдещи събития по скоро няма познаваемост.

Здравейте, отдавна следя темата, но не съм се включвала до сега. Искам да споделя моето мнение за Марина.
Началото на декември използвах услугите и, много точно и подробно описа моментната ситуация, каза ми и какво ще се случи в бъдеще. Няколко седмици след четенето нещата така се забъркаха, дори се бях отчаяла, че нищо от това няма да си случи, но чудото стана преди около 10 дни, нещата се развиха точно по този начин, който тя ми описа. Миналата седмица отново се свързах с нея за ново четене и друг проблем. Отново описа много точно моментната ситуация, за в бъдеще ще видим. Аз лично съм доволна от нея, много изчерпателно обяснява всичко и таксата и е доста приемлива.
Като цяло на мен, който и да ми гледа на таро ми познава, дори  въпрос зададен в тик ток на случайна жена през ноември се случва в момента. Освен Марина за предният проблем се свързах с още няколко тароложки, всички ми казаха почти едно и също, всяка по нейн си начин разбира се. Доволна съм от таро, но може би има значение за какво става на въпрос и дали ще ви уловят енергията.
Надявам се да съм била полезна.

# 118
Важно за таро е въпросът да бъде зададен правилно.

# 119
Здравейте ! При Марина от Изпратено с любов , някой да е правил консултация скоро ? Като познаваемост, как са нещата при вас.?Успява ли да улови енергията? Благодаря

Пак аз се включвам, защото съм минала много. Конкретно тя улавя настоящето, но нищо повече. И по-скоро, проблемът не е лично в нея, тя е много сладка, но Таро хваща моментна енергия. Като сменим камбанарията и картите се променят. Не вярвам в Таро за бъдеще, само за момента. Но това отново си е в моята камбанария. Много пъти съм ѝ ползвала услугите - за близо година, нямам никаква познаваемост.
Благодаря,то тарото не е и ясновидство. При мен беше уловила някой неща. Но исках да си сверя часовника Simple Smile Благодаря  Здравейте, а как се свързате с Марина?  Аз пробвам на мейла от доста време,. но не отговаря. Преди съм се конустирала с нея и наистина е била доста точна за текуща ситуация, ако искаш да разбереш някои неща  и се колебаеш, но за случване на бъдещи събития по скоро няма познаваемост.

Здравейте, отдавна следя темата, но не съм се включвала до сега. Искам да споделя моето мнение за Марина.
Началото на декември използвах услугите и, много точно и подробно описа моментната ситуация, каза ми и какво ще се случи в бъдеще. Няколко седмици след четенето нещата така се забъркаха, дори се бях отчаяла, че нищо от това няма да си случи, но чудото стана преди около 10 дни, нещата се развиха точно по този начин, който тя ми описа. Миналата седмица отново се свързах с нея за ново четене и друг проблем. Отново описа много точно моментната ситуация, за в бъдеще ще видим. Аз лично съм доволна от нея, много изчерпателно обяснява всичко и таксата и е доста приемлива.
Като цяло на мен, който и да ми гледа на таро ми познава, дори  въпрос зададен в тик ток на случайна жена през ноември се случва в момента. Освен Марина за предният проблем се свързах с още няколко тароложки, всички ми казаха почти едно и също, всяка по нейн си начин разбира се. Доволна съм от таро, но може би има значение за какво става на въпрос и дали ще ви уловят енергията.
Надявам се да съм била полезна.
     Здравейте,  а как се свързвате с Марина, аз пробвам на мейла от 2 месеца, но не отговаря? Имате ли телефон?

Общи условия

Активация на акаунт