Ранна овулация

• 1 090
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте. Моля да споделите, при ранна овулация (на 4- 5ти ден след МЦ)  при цикъл 23 дни, бързо ли забременяхте?

# 1
Мисля, че нещо не смятате, както трябва. Цикълът започва да се брои от първия ден с кървене и приключва на последния ден до следващото кървене.
На 4-5 мен от цикъла вероятно цикълът ви точно приключва.
В тези 23 дни смятате ли и дните с кървене?

# 2
Моя грешка. Не съм написала правилно. На 5ти ден ми е овулацията след приключване на цикъла.

# 3
  • София
Това е съвсем нормална овулация, тъй като при този срок на цикъла, се пада по средата, както си трябва.

# 4
Да. Въпроса ми беше след колко време ще ми отчете теста за бременност? Тази сутрин правих, но е отрицателен Sad имам 3 дни до цикъл.

# 5
  • София
Ами по принцип се чака закъснение, демек - поне две седмици след овулацията и тогава се прави тест.

# 6
Ами по принцип се чака закъснение, демек - поне две седмици след овулацията и тогава се прави тест.

На 15ти трябва да ми дойде .. тогава пак ще направя тест (ако не ми е дошло) .. дано да не идва Simple Smile

# 7

На 15ти трябва да ми дойде .. тогава пак ще направя тест (ако не ми е дошло) .. дано да не идва Simple Smile

Дано ви се сбъдне мечтаното!
Тест най-рано 4-5 дни след закъснение. Наистина няма смисъл по-рано.

# 8
Овулацията как е следена? Ако е само с приложение, не се знае кога е била. Ранните тестове могат да хванат бременност и 8-9 дни след потвърдена овулация, но в случая нямаме такава доколкото виждам

# 9
Овулацията как е следена? Ако е само с приложение, не се знае кога е била. Ранните тестове могат да хванат бременност и 8-9 дни след потвърдена овулация, но в случая нямаме такава доколкото виждам
Само с приложението беше. Аз си усещам уволацията всеки месец. Доста ми е болезнена, а и има цервикална слуз. На 31ви имах ову

# 10
Усещането може да е преди или след, аз също съм имала усещания, но не са били точно в деня на овулацията. Цервикалната слуз е преди овулацията също

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 07:15 от Zimk02

Общи условия

Активация на акаунт