"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 461
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. 8 дни след овулация съм. МЦ на 23 дни. Трябва да ми дойде на 08.09. (дано не идва)
Тази вечер, даже преди малко отивайки в тоалетната по бельото ми имаше лепкаво кафеникаво зацапване. По принцип преди цикъл си имам лепкаво течение, но слабо. Този месец беше доста обилно след овулация, а тази вечер кафеникаво, ръждиво... Не мога да го опиша, само по бельото, като се забърсах нямаше нищо .. според вас на какво може да се дължи?
За тест е рано. Иначе си правим опити Simple Smile

# 166
Здравейте. 8 дни след овулация съм. МЦ на 23 дни. Тази вечер, даже преди малко отивайки в тоалетната по бельото ми имаше лепкаво кафеникаво зацапване. По принцип преди цикъл си имам лепкаво течение, но слабо. Този месец беше доста обилно след овулация, а тази вечер кафеникаво, ръждиво... Не мога да го опиша, само по бельото, като се забърсах нямаше нищо .. според вас на какво може да се дължи?

Аз имах същото толкова дни след овулация, на сутринта си направих ранен тест (wondfo) и отне 5 минути, но се появи втората чертичка. Сега съм 29 гс.

# 167
Здравейте. 8 дни след овулация съм. МЦ на 23 дни. Тази вечер, даже преди малко отивайки в тоалетната по бельото ми имаше лепкаво кафеникаво зацапване. По принцип преди цикъл си имам лепкаво течение, но слабо. Този месец беше доста обилно след овулация, а тази вечер кафеникаво, ръждиво... Не мога да го опиша, само по бельото, като се забърсах нямаше нищо .. според вас на какво може да се дължи?

Аз имах същото толкова дни след овулация, на сутринта си направих ранен тест (wondfo) и отне 5 минути, но се появи втората чертичка. Сега съм 29 гс.

Аз съм си взела lady test лентички. Не знам дали утре ще покаже вярно, нали са с висока чувствителност...
Живот и здраве ще ми е трето детенце, много желано. Със второто имах такова зацапване на датата на мц, а теста показа бледа черта 3 дни преди мц. ...
А при теб лепкаво и само по бельото ли беше.
Като забърсах бельото с тоалетна хартия тогава видях....
По принцип си следя течението, та затова

# 168
Моето го видях само на тоалетната хартия, беше много леко

# 169

Давате ми надежда Simple Smile
Ще направя тест утре сутрин, т.е 5 дни преди мц. Макар да мисля, че е рано.

# 170

Давате ми надежда Simple Smile
Ще направя тест утре сутрин, т.е 5 дни преди мц. Макар да мисля, че е рано.
Моя тест (Лейди тест лентички ) показа + резултат 4 дни преди М ,и също имах леко розово зацапване в продължение на 3/4 дни,това и ме накара да направя тест ИЗобщо. Следя ви и стискам палци утре теста да е положителен 🤗🤗

# 171

Lady test първа урина....
Или е рано или няма нищо Sad

Edit: Момичета, след час погледнах теста има още една чертичка, може би със въображение може да се види.... Дали е изпарителна? Имам тест на един ден и няма такава чертичка...

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 08:42 от FBID1813085835

# 172
Не гледайте чертички след час. Не са валидни. Само в указаното време. След два дни пробвайте пак тест

# 173
Не гледайте чертички след час. Не са валидни. Само в указаното време. След два дни пробвайте пак тест

Теста без стрелката, която съм маркирала е от вчера ... Аз знам, че след час не се гледа, но и съм чела, че ако хормона е в много ниски нива бавно отчита... Или вече откачам, не знам хахах. Току що поръчах тест със висока чувствителност, като дойде веднага ще го направя.. надеждата умира последна

# 174
  • София
Няма черти и на двата.
Реактивът или отчита, или не. Химическа реакция е това.
После просто се изпарява и виждаш къде е бил, затова след 5 или 10 Мин става невалиден.

# 175
Няма черти и на двата.
Реактивът или отчита, или не. Химическа реакция е това.
После просто се изпарява и виждаш къде е бил, затова след 5 или 10 Мин става невалиден.
Ами с камерата не се вижда както аз го виждам. Но може и сте права. Както казах, надеждата умира последна ... От вчера теста се е изпарил и то много, но такова нещо не виждам на него, не знам, може и да плод на въображението ми. След 2 дни пак ще направя

# 176
Вижте производителят какво е казал. В началото по-бавно излиза чертата, но пак трябва давай е в указаното време. Може да отнеме целите 5 минути, но си е в тях. Вижте какво пише за това кога да не разчитате резултатите. Повечето казват не след 15 минути.

Може да забременеете този месец, може и не. Просто този тест не показва засега, но е раничко. Не съм запозната с него и не знам доколко е точен

# 177
Аз също направих няколко Лейди тест и то ми показа първия положителен. Но на мен вашите тестове ми изглеждат, извинявам се за израза - мръсни. Потапяли ли сте ти по-нагоре от маркировката? И отваряни ли са непосредствено преди използване? За сравнение моя тест, който е правен вечер, на следващия ден в 14 часа кръвния е бил 43, така че според мен чувствителността му е поне 20:

На камерата се вижда само петно. На живо се виждаше много леко оцветяване.

# 178
  • София
Сега видях по-горе, че тези тестове са на 5-ти ден преди цикъл.  На този ден само кръвен тест може да хване бременност и пак стойността няма да е висока. За лентичка трябва да мине още поне 2-3 дни минимум.

# 179
Момичета какво мислите за този тест ? Марката е Престо . Имам закъснение от 2 дни . Направих теста вчера видях,че след 5 Мин мн леко се показва втора бледа чертичка , не обърнах внимание повече . След което като го погледнах след няколко часа беше много видимо,но изглежда някак странно . Дали това не е изпарителна черта ?

Общи условия

Активация на акаунт