"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 289
  • 778
  •   1
Отговори
# 765
Имайте предвид, че ако има късна имплантация, пак е възможно тестът да е фалшиво отрицателен. Но повечето успешни бременности се имплантират до 9-10 ден така или иначе

# 766
Здравейте, отново,
Днес пуснах и кръвен - 0,49. Очевидно бременност няма, но дали да спирам естрофема и утрогестана или има още надежда. Часът ми е чак в събота.

# 767
Дай малко повече информация - почти всичките сте някакво форумно име с цифри и без снимка и не можем да помним случая на всяка.

На кой ден от цикъла е този резултат?

# 768
На 28-ми ден е. 2-ри месец пия кломен (след направена хсг), имам изписан естрофем за тънка лигавица, която в деня на поставяне на 10000 единици хориомон(25.11) беше 10 мм. Докторката ми изписа и утрогестан, от който знам, че няма да ми дойде. По принцип цикълът ми е 25-26 дни. Миналия месец имах биохимична бременност и ми дойде на 40-я ден, затова не знам сега от кой ден трябва да смятам закъснение.
Дай малко повече информация - почти всичките сте някакво форумно име с цифри и без снимка и не можем да помним случая на всяка.

На кой ден от цикъла е този резултат?

# 769
Здравейте извинете ме ако въпроса ми не е за тук МЦ ми е 28 дена като последната беше на 25.11 за 5 дни като преди това пиех дуфастон за 10 дни и от 3 на МЦ фемара  2×1 за 6 дни тъй като съм без овулация от 6 ден  се тествам първите дни беше само 1 черта след това почти невидима втора и  ето това са резултатите  от последните дни според вас има ли надежда да нактъпи такава тези са последните тъй като наскоро разбрах и за приложението благодаря ви предварително! Като и днес пуснах прогестерон и hgg да ясно е че за в момента няма бременост но резултати винаги са били 0.10 според вас да пусна ли ново HGG ?!?

# 770
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 771
  • София
Здравейте, колко най-рано ви е отчело бременност на домашен тест? Имам доста време до МЦ, но нещо ме глождеше. Предполагаема ову преди една седмица 😂 днес си взех тест лентичка и виждам супер супер бледа линия, която дори не я хваща апарата. Направих и тест за ову, имам бледа втора линия на него. Ще изчакам естествено няколко дни. Но въпросът ми е кога най-рано сте видели втора линия ?

# 772
Здравейте, колко най-рано ви е отчело бременност на домашен тест? Имам доста време до МЦ, но нещо ме глождеше. Предполагаема ову преди една седмица 😂 днес си взех тест лентичка и виждам супер супер бледа линия, която дори не я хваща апарата. Направих и тест за ову, имам бледа втора линия на него. Ще изчакам естествено няколко дни. Но въпросът ми е кога най-рано сте видели втора линия ?
4 дена преди МЦ.

# 773
Ох и аз мислех преди малко да питам същото, кога най ви е отчитал домашния тест. Предполагаемата овулация ми е била 27-29.11, датата на последния цикъл е 14.11, дължината на цикъла е 30-32 дни.

# 774
  • София
И аз съм на 30/32 дни, но го очаквам МЦ на 16/17.12. Сутрешния тест за ову имаше бледа черта, сега направих пак има, но е много по-бледа. До колкото знам, ако се разчита на тест за ову при бременност то тя трябва да е ясна. Ще видим другата седмица отново …

Ох и аз мислех преди малко да питам същото, кога най ви е отчитал домашния тест. Предполагаемата овулация ми е била 27-29.11, датата на последния цикъл е 14.11, дължината на цикъла е 30-32 дни.

# 775
  • София
Тестът за овулация и тестът за бременност засичат различни хормони.

# 776
Около 4 дни преди закъснение

# 777
И аз съм на 30/32 дни, но го очаквам МЦ на 16/17.12. Сутрешния тест за ову имаше бледа черта, сега направих пак има, но е много по-бледа. До колкото знам, ако се разчита на тест за ову при бременност то тя трябва да е ясна. Ще видим другата седмица отново …

Аз също не го очаквам на 16.12, но от вчера гърдите са ми изключително болезнени, както и някаква тежест и тъпа болка ниско в корема. И нали съм си филмарка веднага започнах да си мисля дали пък този път не се е получило

# 778
  • София
Нова тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1727236

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:51 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт