"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 295
  • 778
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми се струва че виждам нещо, но и не искам да ви давам сигурно мнение. По-добре направете тест след 2-3 дена пак или директно пуснете си кръвен тест.

# 721
Здравейте, според вас положителен ли е? Бях писала на 21ви ноември, че ми закъснява а нямам никакви симптоми на нищо и 2 отрицателни теста. Ходих на преглед миналата седмица заради закъснението и ми каза, че не вижда бременност и да изчакам 1 седмица и да пия дуфастон. Днес вече мина седмица, не знам защо реших да си направя нов тест..

# 722
Положителен, да

# 723
Здравейте бъдещи мами какво бихте казали за завишения д димер в 7г.с. съм

# 724
Здравейте. Какво мислите за този тест? Чертата ми се струва тънка, но пък е розова. Направен е ден преди цикъл (вчера), но днес така и не ми дойде.

# 725
Нормално е ден преди закъснението чертата да е бледа, но тази ми изглежда и странно изкривена. Бих повторила теста. На първи ден закъснение трябва да покаже ясен резултат.

# 726
Здравейте, момичета!
Според майка ми съм бременна, защото видиш ли и тя била така преди време.
 От вчера имам 37.4, днес сутринта 37.0, сега пак 37.4.
Имах гадене вчера и днес, но не за първи път преди цикъл ми се случва, леки крампи ниско, които отминават за половин час.
Имам още една седмица до МЦ.
Според вас, ако отида понеделник да пусна кръвен, дали ще има смисъл? 😁

# 727
Не се ли обмисля вариантът, че сте просто болна?
Зависи кога ви беше овулацията, но, според мен, хубаво ще е да изчакате още малко

# 728
Не, не се обмисля такъв вариант. Не се чувствам болна.
Опити на 26.11 и на 28.11, а овулация на
30.11-01.12.
Знам, че от ову до мц, обикновено има лека температура, но все пак.

# 729
Най-рано имплантация може да има 6 дни след овулация и чак след имплантацията сте бременна и може да се види на тест. Но имплантацията може да се случи и 10-12 дни след овулацията. Аз бих казала да изчакате поне 8-9 дни след потвърдена овулация за тест, тъй като повечето бременности се имплантират тогава

# 730
  • София
На 7 дни от овулация няма как да имате симптоми на бременност. И за кръвен е рано. По-скоро следващия понеделник за тест. Даже няма нужда да е кръвен.

# 731
Овулацията не е доказана с тест, по-скоро по мое усмотрение и “симптоми”.  Може и по-рано да е била и по-късно, защото един път ми идва на 27 дни, друг път на 28-30.
Иначе благодаря за отговорите. Ще изчакам до другия понеделник.

# 732
Здравейте, 3ти ден от закъснението ми е днес, току що си направих тест, но отрицателен….дали е възможно да е станало, но да не показва все още теста…

# 733
Здравейте, 3ти ден от закъснението ми е днес, току що си направих тест, но отрицателен….дали е възможно да е станало, но да не показва все още теста…

Възможно е,  зависи и какъв тест сте направила, т.е. с каква чувствителност,  ако не ви се чака , идете и пуснете кръвен, резултат до 2ч , 100%-тов

# 734

Възможно е,  зависи и какъв тест сте направила, т.е. с каква чувствителност,  ако не ви се чака , идете и пуснете кръвен, резултат до 2ч , 100%-тов
Благодаря Ви, мисля да изчакам, няма никакви признаци, че ще ми дойде…много се надявам да е станало чудото ❤

Общи условия

Активация на акаунт