"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 296
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, в аптеката ми дадоха този тест, 2 дни преди цикъл съм, дали ще отчете резултат ако има бременност?

Ами нали за това е направен, ще отчете.

Здравей те мами можели съвет от 4 гд с съпруга ми правим опити и не се получава попринцип цикалът мие редовен но този месец ми закаснява с 5 дни направих си домашен тест със сода шупна леко имаше лека пяна  а дори не беше със сутрешна урина далие възможно да има бременност

Домашен тест със сода??? Има си тестове в аптеките, не са на невъзможни цени, направете си такъв. А за 4 години да не получи означава, че вече е крайно време да посетите специалист и двамата да се изследвате

# 706
Здравейте, в аптеката ми дадоха този тест, 2 дни преди цикъл съм, дали ще отчете резултат ако има бременност?

Здравей те мами можели съвет от 4 гд с съпруга ми правим опити и не се получава попринцип цикалът мие редовен но този месец ми закаснява с 5 дни направих си домашен тест със сода шупна леко имаше лека пяна  а дори не беше със сутрешна урина далие възможно да има бременност

Домашен тест със сода??? Има си тестове в аптеките, не са на невъзможни цени, направете си такъв. А за 4 години да не получи означава, че вече е крайно време да посетите специалист и двамата да се изследвате
Просто не искам дасе разочеровам  отново затова не съм сигурна дали има бременност ако содата шупне далие вероятно да съм бременна

# 707
Содата какво общо има с бременността не знам. Ако тестът от аптеката покаже две черти, значи сте бременна.

# 708
Сериозно, със сода?? Хайде малко по-сериозно, в кой век живеем. Ако не искате да се разочаровате, отивате към репродуктолог и се лекувате, ако има нещо. 4 години да нямате резултат и да си правите тестове със сода… нямам думи

# 709

Ами понеже нямам все още закъснение за това се чудя, благодаря

# 710
  • София
А мая за хляб?

Сега сериозно. Купете си тест Престо.

# 711
Сериозно, със сода?? Хайде малко по-сериозно, в кой век живеем. Ако не искате да се разочаровате, отивате към репродуктолог и се лекувате, ако има нещо. 4 години да нямате резултат и да си правите тестове със сода… нямам думи

Аз съм чувала всякакви народни лекове и бабини деветини, но това със содата ми е за пръв път да го чуя, признавам си

# 712
Сигурно всички сме правили нещо със бабешки рецепти, няма значение за какво става въпрос, но един най обикновен тест струва около 5 лв. За какво не даваме 5 лв? Жената писала че не иска да се разочарова, разбирам я, но със простотии няма да стигне далеч

# 713
  • София
Когато готвя със сода, винаги шупва. Такова свойство има. Досега никога кексът ми не е раждал малко кексче.

# 714
Когато готвя със сода, винаги шупва. Такова свойство има. Досега никога кексът ми не е раждал малко кексче.

Може би не сте пекли по време на овулация? Thinking

# 715
Хора, спрете се, че сме готов материал за фейс-мемета 😂😂😂😂!

# 716
Нормално ли е 10dpo такива съвсем бледи черти, виждат се, но е много много бледа. Според вас бременна ли съм?

# 717
Нормално ли е 10dpo такива съвсем бледи черти, виждат се, но е много много бледа. Според вас бременна ли съм
Аз не виждам черти. Горният тест защо е така изчоплен?

# 718
А снимката кога беше направена? В рамките на първи 15минути или след това?

# 719
5 6 минути. ГОРНИЯ е от касета изваден от същата марка Клиърчойс

Общи условия

Активация на акаунт