"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 308
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Според вас положителен ли е?
Това е днес следобед, деня на М е днес, не изчаках,тъй като много ме болят гърдите и се усъмних!

# 691
Този тест е много положителен, честито!

# 692
Този тест е много положителен, честито!
Дано защото днес пък е по бледа чертата, много странно

# 693
Вероятно е просто по-разредена урина

# 694
Вероятно е просто по-разредена урина

Може би бързам и нямам търпение 🥹

# 695
  • София
Всички тестове са повече от положителни. Колко е наситена чертата зависи от много фактори.

# 696
Всички тестове са повече от положителни. Колко е наситена чертата зависи от много фактори.
Попринцип и аз го знам това, но притеснението и факта че не се получаваше доста време ..
Благодаря  ви!

# 697
  • София
Пожелавам всичко да е наред до успешния финал!

# 698
Здравейте,

Да започна първо с това, че цикълът ми е много редовен и винаги ми идва на датата, която трябва (следя го с приложение). В много редки случаи на стрес се е случвало да ми закъснее с до 3-4 дни (този месец имах някои стресови моменти). Трябваше да ми дойде преди три дена, но все още нищо. Принципно винаги имам болки в гърдите и някой път в кръста още седмица преди пристигането. Този път обаче имах само няколко дни кафяво течение и леки болки в десния яйчник, но те спряха в деня, в който трябваше да ми дойде.
С мъжа ми водим редовен сексуален живот и не се пазим, но не сме правили и конкретни опити все още, въпреки че вече имаме желание за дете. Ако приложението отчтита правилно, правихме секс и двата дена преди датата на овулация. Правих си 2 теста в деня, в който очаквах да ми дойде, но бяха отрицателни. И двата бяха направени следобяд. Пропуснах един ден и днес направих още един тест, но беше сутринта. И той обаче се оказа отрицателен. Ако има значение тестовете са Sure Check.

Според вас има ли възможност да съм бременна и да не го отчита все още, ако овулацията ми е била по-късно примерно?

# 699
  • Melmak
Възможности много. Можеш да си направиш тест с първа сутрешна урина.

Може да ти закъснява по много причини.

# 700
Здравейте, при мен е странно,имам вече четвърти невалиден тест,на 42 години съм, не се пазим...Не ми се е случвало досега такова нещо,ще отида на лекар тези дни...моля за мнение!

# 701
Направи си кръвен тест. Моите тестове отчетоха след 5 дни.

# 702
Здравейте,

Да започна първо с това, че цикълът ми е много редовен и винаги ми идва на датата, която трябва (следя го с приложение). В много редки случаи на стрес се е случвало да ми закъснее с до 3-4 дни (този месец имах някои стресови моменти). Трябваше да ми дойде преди три дена, но все още нищо. Принципно винаги имам болки в гърдите и някой път в кръста още седмица преди пристигането. Този път обаче имах само няколко дни кафяво течение и леки болки в десния яйчник, но те спряха в деня, в който трябваше да ми дойде...
Идете на преглед. При мен при същите симптоми причината беше киста.

# 703
Здравейте, в аптеката ми дадоха този тест, 2 дни преди цикъл съм, дали ще отчете резултат ако има бременност?

# 704
Здравей те мами можели съвет от 4 гд с съпруга ми правим опити и не се получава попринцип цикалът мие редовен но този месец ми закаснява с 5 дни направих си домашен тест със сода шупна леко имаше лека пяна  а дори не беше със сутрешна урина далие възможно да има бременност

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 19:51 от Svwetla1233@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт