"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 394
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и аз да попитам дали мислите че е изпарителна черта или има шанс за бременност? Аз съм с нередовен цикъл, септември ми прескочи, октомври ми дойде на 11ти, правих си тест и просто не знам, първо беше бледата линия, след 15 минути беше това на снимката

# 676
  • София
Няма как да е изпарител на с този наситен цвят. Сигурна ли си, че на 11-ти е било менструация, а не имплантаципнно кървене?

# 677
Би трябвало - аз и тогава правих тест но си беше отрицателен

# 678
Възможно сте имали много късна овулация, понеже има такива случаи. Моята приятелка забременя след четири месеца отсъствие на менструация. Спонтанно овулира и резултат - имат прекрасно бебче

# 679
Здравейте и аз да попитам дали мислите че е изпарителна черта или има шанс за бременност? Аз съм с нередовен цикъл, септември ми прескочи, октомври ми дойде на 11ти, правих си тест и просто не знам, първо беше бледата линия, след 15 минути беше това на снимката

Никаква изпарителна черта не е това, а си е доста явна черта

# 680
Съгласна съм със Zimk02. Моето бебе се получи със секс всеки ден по 2-3 пъти дневно в дните около овулация. Не съм лежала и вдигала крака също. Хранителните добавки мисля, че бяха ключови при нас да се случи бързо.

Ако не е тайна , какви хранителни добавки приемахте преди да видите 2те чертички, освен разбира се задължителната фолиева киселина? 😊

# 681
Вместо на хранителни добавки, наблегнете на здравословното хранене и за двамата. Че по време на бременност може да е доста трудно да се яде здравословно, а за някои жени и да се яде изобщо.

# 682
Sunfower737 не съм правила проходимост на тръби, но напоследък взех да се замислям.
При кого мога да отида във Варна?

# 683
Вместо на хранителни добавки, наблегнете на здравословното хранене и за двамата. Че по време на бременност може да е доста трудно да се яде здравословно, а за някои жени и да се яде изобщо.

От няколко години се храня доста разнообразно и здравословно, а за последната година свалих 5 кг с умерен калориен дефицит и тренировки (никога не съм била с наднормено тегло). Питам тъй като в момента пия новалак пренатал, но може да съществува по-добър клас хранителна добавка за здравословно зачеване. Simple Smile

# 684
Не мисля, че има доказателства, че някакви добавки помагат. Щом сте здрава, давайте така и наблегнете на секса и това е

# 685
Моят гинеколог ми изписа Фертил баланс по времене на планирането, но малко са скъпички. Има доста неща в състава

# 686
Правих тест отрицатен е закъснява ми 17 дни , понякога ми става лошо около корема и гърдите ме наболват какво да правя

# 687
# 688
Правих тест отрицатен е закъснява ми 17 дни , понякога ми става лошо около корема и гърдите ме наболват какво да правя

Ако цикълът ви по принцип е редовен, лекар

# 689
  • София

Да идеш на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт