МАРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!II част

• 7 845
  • 270
  •   1
Отговори
# 225
  • София
newsm67 Честит рожден ден на Анна-Мария, Илианка, Вики и Габриела newsm67  Да са здрави, много игриви и много да радват мама и тати

Хайде, всички болнички бързо да се оправят  Praynig Heart Eyes

# 226
  • София
Айде на новата анкетка! Hug
Аз гласувах за "Двете феи",по голям е от "Бъни",а "Барбарони" не съм го виждала.

# 227
аз пак да се пожаля-тая температура не се сваля с нищо,даже се качва
Бобката само суче,друго неиска ,гушка се и спинка Sad

Мила, това, че суче е добре. Важното е да не се обезводнява, а кърмата си е храна, така че спокойно.  Hug
И не се ядоствай на мъжа ти. Сигурна съм, че не го е заразил умишлено.

Милички, аз съм ужасно притеснена. На Вики пак му се появи оток. същият като преди половин година и заради който го оперираха. Моля се да му се размине нова операция! Сега го наблюдаваме и изчакваме да видим как се развива отокът. Но...лошото е, че за 2 дни значително е нараснал... Стискайте ни палци!

# 228
Ето линкче за Барбароните
http://www.barbaroni.com/

# 229
Не изглежда зле и в Барбарони. Кой си беше празнувам там РД? Да каже как е по-подробно  Grinning И за кой става дума, защото са два клуба

# 230
От трите клубчета съм ходила само в Бъни, и ми се вижда малко. Щом те празнували в "Двете феи" и ви е събрало 30 и няколко човека, хайде там.

# 231
4естито на ана мария и вси4ки останали рожденици

А на болни4ките стискам палци за бързо оздравяване Praynig

# 232
Честит рожден ден на всички малки човечета, които днес навършват 1 годинка!
Да сте живички и здравички, много да радвате мама и тате!

Аз от повече от една година не съм влизала във форума. Моят Иво трябваше да се роди март месец, но го преносих и се роди на 5 април.
Ще ни влючите ли в мартенската дружинка, защото никой не познаваме никой от априлчетата, а с вас си пишех през цялата бременост.
Ние се преместихме след като се роди Ивчо в Бърно, Чехия и тук все още си нямяме приятелчета. Аз  още уча чешки и ми е доста трудно да си гледам бебчо без помощници. Моето детенце също не спи по цяла нощ и се буди  през час.

От вчера ви чета и ми е доста мило, спомням си как всеки ден миналата година тръпнех  и с нетърпение чаках да разбера дали се е появило ново слънчице.

На болните дечица стискам палци бързо да се оправят, защото много нови и интересни пакости ги чакат!
Целувчици на всички дечица по малките носленца! Heart Eyes

# 233
  • София
Честит Рожден Ден на всички празнуващи дечица. Да растат здрави, весели и щастливи    bouquet
Мами, благодаря за милите думи. Hug
Бързо оздравяване на болничките  Praynig, този грип не премина ли вече?

# 234
 newsm59Честит рожден ден на Анна-Мария, Илианка, Вики и Габриела newsm38 Tada
Да са живи и здрави за радост на мам и татко!  bouquet
Ох ,аз ей сега се прибирам и съм много гроги, но ще попрочета изпуснатото и утре ще се включа.
ПОжелавам на болните да оздравяват  bouquet

# 235
Здравейте пак  Hug ако знаете само какъв кърък съм ,ама ме е подгонил от началото на годината и не ме пуска  Tired  количката където си бях харесала наши приятели ми я купиха от Германия преди 3 дена и трябваше да се върнат утре  а днес след обяд Били в Румъния и докато хапнат в някакъв ресторант са им обрали буса до дупка та е останал само найлона на количката  Tired Днес друг познат заминава ама незнам дали ще намери такава защото тази е била последната в магазина ,та сега се надявам да са им докарали .
Иначе Алекс все още немога да го разбера има ли му нещо или не ,от сутринта нито му е текъл носа нито му се е запушвал ,но се искашля около 4-5 пъти и реших да мина до поликлиниката да го погледне педито за всеки случай ,но като видях че пред кабинета имаше поне 6 човека се отказах да чакам ,че най много нищо да му няма на детето ама там като виснеме със сигурност ще му залепиме някой вирус.
prasentze , Joy остави мъжа ти на мира Joy може пък Бобката да не се е заразил от него ние в нас например не се пазиме по никакъв начин витамини пиеме много рядко защото обикновенно забравяме и на всичкото отгоре сме по цял ден сред хора и това което съм забелязала е ,че всеки си влачи някъкви вируси в определени моменти ,но почти никога не се е случвало друг от семеиството да се разболее по същото време или малко след това или ако е имало застъпване то симптомите обикновенно са коренно различни, а Симона какви ги мъкне от градината не ме питай и първите 2 часа и повтарям да не се върти около Алекс ,но обикновенно сме до там после всичко си е както обикновенно и за сега закрепихме положението с Алекс ,но си мисля ,че явно си идва момент за болести и каквото и да правиш неможеш особено много да промениш нещата за съжаление с гриповете и настинките периодично си се зблъскват и малки и големи  Tired Може би нещата са малко и на психическа основа понякога , свекърва ми например по телефона някой да и кихне и тя е болна ,а в тях неможе човек даже и да се задави / кашлянето е абсолютно забранено/

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 19:28 от miki3

# 236
miki наистина какъв кърък те е подгонил...Ама верно да те хване яд. Confused  Дано тези хора намерят същата количка! Peace  А относно болестите имам чувството че ние почти винаги се заразяваме едни от други. Rolling Eyes Но пък никой не е искал да се разболее,нито да зарази някой...ама се случва понякога! Laughing mishellе Дано да няма нищо сериозно при Вики! Praynig  Относно клубчето аз гласувах за "Двете феи" там ми се струва най подходящо. newsm78 Дано да не пропуснем партито,че ние по план заминаваме 21.03 и се надявам да се върнем до 30.03

# 237
Честит рожден ден на Илианка,Вики,Ана Мария и Габриелка! Здраве късмет и щастливо детство!

# 238
  • Варна
Честит рожден ден на на Илианка,Вики,Ана Мария и Габриелка! Да са живи и здрави и много послушни! newsm59  bigdance2
Аз чак сега успях да се разпиша. И да се похваля на бързо, че хематоложката много е харесала изследванията на Преслав. Всичко според нея е в норма. След 3 месеца ще му направят контролни изследвания на кръвта и след 6, към есента, ще направим електрофореза на хемоглобина, за да се разбере дали има таласемия.
Иначе моят хемоглобин също е добре-91 и казали да пия само витамини за бременни. Докторката била обнадеждена, че без проблем ще изкарам до края на бременността. Дано да е права. Praynig Аз си мислех, че е по-нисък, че много се задъхвам, дори като говоря, но щом е добре, ще стискам зъби и толкова.
Болните бързо да оздравяват. Hug
Мила, не се сърди на мъжа ти, може от другаде да е прихванало детето. И на него не му е лесно. Hug

# 239
Честито на патерица на рождениците!
miki3, всяко зло за добро, не съжалявай за материални неща.Ще вземеш нова.Ама че карък наистина
prasence, бързо оздравяване. За смяната на памперса- и при нас е трудно.Общо взето я гоня върху леглото, докато я хвана и после негодува, докато й държа краката, за да го сменя. Уф, много започна да ме изморява. Много енергия има!
vesi, аз споделих за "Барбарони" че съм била на рожденни дни. Тъй като на 31/3 ще съм пак там, предпочитам на 01/04 да е друг клуб.

Общи условия

Активация на акаунт