МАРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!II част

• 7 845
  • 270
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте милички,
 Първо да кажа честито на всички рожденници които не съм поздравила  Heart Eyes

Честит рожден ден на Мартин smile3525

Честита Баба Марта да сте бели и чарвени Heart Eyes

bg Честит 3-ти МАРТ bg

На болните бързо оздравяване Heart Eyes
Не съм чела от трета страница и утре отивам при нашите и май направо ще се включа в другата тема.
Радвам се , че рожденият ден остава за 1-ви, че ние след това не можем Mr. Green

И сега да ви се похваля....................имам си кола  car003 Party
Една почерпка от мен  cheers
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
Честит Рожден Ден  Heart EyesМарти да пораснеш много голям и силен и да слушаш мама Креми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes

ние вървим на добре,да не чуе дявол
вчера се престраших да увия детето с оцетен чаршав -леле какъв писък нададе(Тасика мерси за окуражаването)и от към 39 минахме на към 38 градуса а тази сутрин няма изобщо температура Simple Smile
и този имуностимулатор-изонезнам кво си е добър
аз го увих дечко с оцет, когато мъжо излезна,че той с тия насадени от майка му дивотии мисли,че когато има температура детето трябва да се затопли-представяте ли си Shocked
едното педи каза, че имало сега някакъв гнусен грип с разтройство и висока температура,който минавал за 3 дни newsm78
Бобата обаче само един разтроен памперс пусна newsm78

Кетито Heart Eyes честита кола Heart Eyes

Мики Heart Eyesжалко за количката

днес моя много близка приятелка ще ражда секцио във Вита-очаквам с нетърпение да ми звънне Hug
като гледам първа страница с рожденните дни-странно на 7ми са се родили най много бебоци мартеници Hug

# 242

hbdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ
ДА РАСТЕ ЗДРАВО, КРАСИВО,  УМНО ДЕТЕ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ hbdtu

bgЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

# 243
  • In the jungle out there..
Честит рожден ден на Марти!!! Да расте здрав и силен, щастлив и обичан!!!

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!

bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 244
 newsm59Четит Рожден ден Марти! Tada newsm38
Да расте здрав , силен и щастлив и горд българин!
Честит 3ти Март на всички

bg bg bg

# 245
Честит рожден ден на Марти! nbirthday newsm38

Честит национален празник момичета! bg

Добре дошла на мама Ети Hug

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!!! newsm59  party023  ura

bgЧЕСТИТ 3-И МАРТ! bg

bg bg bg

Ети, добре завърнала се  Hug

Кетито, честита кола. Приятно и безаварийно  Grinning   car003

Прасенце, стискаме палци за твоята приятелка и ние чакаме вести на ново бебе  baby_neutral

Аз по този повод ги издебнах нашите бремелинки с техните темички и им разгледах снимките с коремчетата  preggo КатеН, Констанс, много хубави коремчета си имате  Grinning Констанс, във вашата тема явно сте доста смели в снимките  Grinning

# 247
Честит Рожден Ден на Марти да е здравичък ,послушен ,весел и щастлив   bouquet  bouquet  bouquet

prasentze , хубаво ,че се оправя Бобчо сега и на Алекс нослето трябва да вкараме в ред ,че нямаме време до 7-ми трябва да сме на линия  Heart Eyes Установих ,че в крайна сметка си има хрема и кашля от скрета които му се стича към гърлото ,но не е много зле диша си нормално и добре спа през нощта ,надявам се с капки да се оправи до сряда. А Симона имаше разтройство онзи ден и вчера малко ,но температура не е вдигала дадох и 2 прахчета ентерол и се оправи ама незнаех ,че има такъв вирус  newsm78 може би го е искарала съвсем леко.
Искам още нещо да ви питам /то е дъвчено 1000 пъти ама нещо немога да намеря темите назад/ в крайна сметка само Ози ли имат доставка по домовете?
А и друго нещо - миете ли зъбките на децата и не мислите ли ,че тези силиконови пръстчета ги е измислил някой който няма деца и няма представя как хапят аз скоро ще си остана просто без пръст  Crossing Arms
Хубав ден и бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 248
Честит Рожден Ден на Марти! Да расте жив и здрав, послушен и умен!
Честит 3-ти март!

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МАРТИ!
 bdbaloniМного здраве и усмивки. baloni
[/size
 Честит 3-ти Март ! bg

# 250
  • София
Честит рожден ден на Марти! Да расте здрав и усмихнат за радост на мама и тати!   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Креми,   bouquet

Честит 3-ти март на всички!

Да честитя на патерици и рожденните дни на Мариян, Лия, Мила, Кристиана, Анна Мария, Илияна, Виктория и Габриела!   bouquet

И честита Баба Марта на малки и големи!  Grinning

# 251
4естит рожден ден на мартиМда расте здраво и усмихнато дете

# 252
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА Е ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!!! smile3525

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!! bg
Нещо въобще не ми е празнично
На болничките бърао да оздравяват ! Hug
Честита кола на Кетито  Hug
Смяната при памперсите и при нас е сложна задача , не пищи , но пък иска постоянно да се обръща по корем , да сяда и все трябва да й давам нещо интересно да разглежда ,че да миряса.

# 253
  • София
Честит Рожден Ден на Марти!!!Да расте здраво,умно и палаво момченце!!!

Честит 3-ти март!

Прасенце,радвам се,че Бобчо е по-добре!
Кети,честита ти кола!Леко и безаварийно каране! Wink
Мики,и аз поради същата причина,че много ме хапе хич не му мия зъбките редовно. Embarassed
При нас цаката за смяна на памперса е да му пусна музикален канал,той си има любими парчета и като разцъкам по каналите все попадам на някоя уважавана от него песен и така му го сменям безпроблемно,лежи и гледа като препериран. Mr. Green

Абе,само при мен ли има някакъв проблем с форума newsm78 Като отворя "родени 2006г." ми излиза,че нашата тема е до 8 стр. и вече като вляза вътре си излизат новите ,до 13-та страница?Отгоре на рожденниците ми казва,че Катето на Лили има рожден ден,явно от тогава е замръзнала и не се обновява страницата newsm78При вас така ли е?

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 12:57 от tasia

# 254
Тасинка аз като по чудо днес нямам проблем с форума newsm78

днес дойде пак педито-каза,че Бобата е вече добре,гърлото не е червено,тя дори го води здрав ,но аз немога да се успокоя докато не спре да вдига температура(сега му е 38)похвали го ,че е герой за два дена да се стегне
за рожденния му ден ,педито каза да не го отлагам, защото според нея той дотогава ще е съвсем добре и сега ще пратя таткото в клубчето да избере тортата(това удоволствие исках да е за мен,но няма как)

Общи условия

Активация на акаунт