МАРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!II част

• 7 845
  • 270
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Честит рожден на Марти, здраво и щастливо детенце да бъде  newsm59  bigdance2

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!!!!  bg bg bg
Ние сме без дете  събота и неделя  Mr. Green
Отиваме на разходка  Grinning
Приятен ден  Hug

# 256
Честит рожден ден на Марти да расте здраво весело и послушно дете. hbday newsm38 Tada.Честит национален празник на всички. bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 257
  • In the jungle out there..
Здравейте!

Ние днес празнувахме за втори път, но вече с връстниците Mr. Green После направихме една дъъъълга разходка, но диването така и не заспа и чак сега го трупясах ooooh! Не знам кога ще покажа снимки, че забравихме нашия апарат в суматохата и разчитаме на чужди снимки Wink

Мики, аз мия зъбите със силиконов накрайник, ама не си пъхам пръста вътре Naughty Хващам го в края и действам като с нормална четка PeaceКупих му и истинска четка за зъби, обаче Ники така се влюби в нея, че не ми дава аз да я ползвам, веднага я награбва и започва да я дъвче, а като се опитам да му я взема - реееев, за нищо друго не реве така....Просто не мога с нея да свърша работа, така че се върнахме на силиконовия накрайник

тасиа, аз нямам такива проблеми с форум, макар че ми се е случвало преди така да запецне на една дата newsm78 Имаше нещо общо с часовника и датата на компютъра, ако правилно си спомням....

# 258
  • Варна
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! bdbaloni
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!
bg bg bg

# 259
Честит рожден ден Марти!
  bigdance2 newsm38 newsm59
Бъди здравичък, добричък и щстлив!
[/size]

Честит 3-ти март на всички! bg

Моето детенце също бяга из леглото, когато го преобувам. Аз винаги му давам кутийките от кремовете да си играе с тях или гризанки, които пазя само за тези случаи, за да са му интересни.

Мила, радвам се, че Бобчо е по-добре!

На Ивчо единият тестис се качи, казаха, че явно е асансьорен и ако не падне до годинка - годинка и два месеца, ще му направят операция. В понеделник сме на ендокринолог, но аз съм много скептично настроена към хормонално лечение.

Весел празник на всички!

# 260
  ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!       Аз днес съм се скапала  Tired Юджи почти неспа снощи,беше с температура. SadАко знаете и как се е изпъпчил  ooooh! много ми е гадно! Confused      Целувки и лек ден от мен! Heart Eyes

# 261
Jessy  Heart Eyesпитай си педито за isoprinosine,това е имуностимулатора ,който в момента взима Бобката и нашето педи каза,че освен за вируси ,се използвало много успешно за варицела-стискам ви палци  bouquet
Мишел Heart Eyes как е днес Вики-какъв е този оток -аз незнаех за операцията(явно лятото като бях на вилата съм изпуснала)

# 262
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА РАСТЕ  ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!!!  bigdance2
И при нас смяната на памперс е трудна, само на реклами не пищи и се бори.
Честит 3-ти март
Току-що изпуснах зарята, много ме е яд  #Cussing out
Хайде лека вечер от нас  Hug

# 263
Все забравям да напиша за смяната на памперсите. При майка ми я преобувам на леглото или дивана и е голяма гоненица  Laughing Но в къщи си ползвам все още повивалника и ми е супер удобно. От там няма мърдане  Laughing Не може да ходи никъде и всичко става много лесно  Peace но ние изрично си го поръчахме доста по-голям от тези по магазините.

# 264
newsm67Честит рожден ден на Мартин! Да расте здрав и много щастлив! newsm67
За Креми  newsm51 smile3525
bg bgЧестит 3 март! bg bg
Мила, радвам се че Бобчо се пребори така бързо с болестта Hug Hug
Jessy, дано Юджи да се успокои тази нощ и да си починете! Да взима пример от Бобчо  Wink Wink
Мишел, дано Вики да се размине с нова операция  Praynig PraynigЕти, дано и с Ивчо се оправят естествено нещата Praynig
Памперсите на Катерина сменям на повивалника и така някакси е по-лесно, все пак е ограничено мястото. Опитвала съм на леглото ни, но там няма хващане Joy Joy
Днес бяхме на чудна разходка в Южния парк, но не срещнахме нито едно мартенче Thinking

# 265
Честит Рожден ден на Мартин !
Честит 3 Март !
И ние днес бяхме следобяда до южния парк, но явно защото беше хубаво времето и беше празник имаше доста повече хора от обичайното или поне на мен така ми се стори..голяма шумотевица.. #Crazy
Мами, някоя от вас дава ли превантивно ампулки витаним Ц ? Аз дадох три за последната седмица, много ме наплаши този грип, който върлува. А пък сега се и затопля и се чудя как да го обличам Марти..ако го облека по-дебело му е топло, ако е по-тънко ме е страх, че все още духа студен вятър и направо съм в голяма дилема всеки път като излизаме.. ooooh!

# 266
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

много ми е мъчно, че има пак толкова болни дечица, стискам ви палци и се моля да оздравеят!
Дано най-накрая изчезнат тези вируси, тази година е ужас  Sick

Аз не мия още зъбите на Писи, ще чакам да станат поне 10, че да има смисъл.

лека вечер на всички!

# 267
Здравейте, мами
Първо да честитя на всички бебоци, които имаха рожден ден! Да са живи и здрави и да имат мнооого щастливо детство, много да слушкат и да бъдат слусшани  Heart Eyes
Аз почнах работа преди месец и не мога да ви насмогна, много пишете Simple Smile 
Много ми е мъчно за болните дечица Sad дано бързичко се оправят, че ето рождени дни се задават и трябва всички да са във форма Simple Smile Аз утре съм на рожден ден във двете феи и ще питам дали изобщо е свободно за 1-ви там, че си спомням че при резервирането на рождения ден на Бобата, трябваше поне месец и нещо по-рано да си запазиш, за да те огрее Stop
Иначе около Боби нищо ново особено, записах го на кухня - яде като змей Simple Smile направо не мога да повярвам, че е същото злоядо дете дето го гонех с лъжицата Simple Smile също така помните ли как някои от вас бяха против като писах че още от новородено искам да си спи при нас на спалнята и той да реши кога иска в кревата, е, вече от месец мога да кажа ,че не иска да спи при нас, нощем ако се размрънка го взимам че ми е по-лесно  Embarassed, кърмя го малко и той като се разхленчи го слагам в леглото му и си заспива веднага Simple Smile Има 6 зъба, измериха го 74.5 и 8750, но сестрата толко на око кара, че не е ясно имат ли нещо общо с истината тия мерки Simple Smile не знам просто такива количества изяжда а качва по 200 грама само Simple Smile не е проходил все още, но на "дърти" години пропълзя (на 10 месеца и половина), ходи по мебелите, но много го е шубе и според мен скоро няма да се пусне Simple Smile
За мен да кажа - очаквах че като се върна на работа ще ми е трудно да навлеза, да си припомня и т.н., нищо подобно  Sunglasses все едно съм била една седмица отпуска, така се усещам Simple Smile Боби също поне засега се чувства добре, всички наоколо поне така ми казват Simple Smile Айде няма да ви отегчавам повече, просто да знаете, че чета като мога, но нямам време за писане (или когато пък имам не мога да се докопам до компа от таткото, вече за съжаление сме само с един вкъщи Sad )
И да не забравя - Честит ни национален празник!

# 268
Здравейте!
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес! Да растат живи, здрави, умни и щастливи деца!
Мъжът ми е на някакъв семинар, а кумувете ми дойдоха на гости и сега си чакам миялната и да лягам, че едвам гледа.
Ние се преобуваме още на повивалника, понякога мрънка, но по принцип нямам проблеми. Аз още не мия зъбките, защото са само двечки, като порастнат повече, ще търсим и ние четка, но тя както не дава да и бръкнеш в устата, незнам. От една седмица я мъча да пие от накрайника за чаша на Авент, и само като го лапне и усети, че не е биберона и почва борба, не иска и това е. Вие как приучвате вашите дечица да пия от чашка. А и  не иска да вземе нищо да гризе, нито хляб, нито бисквита, нито плод, нищо, ако не е лъжица или биберон, не иска да яде, дори и аз да й давам. Сигурно сме много инати, ала незнам как да се учим  newsm78.
Хайде, лека вечер

# 269
  • In the jungle out there..
Честит рожден ден на Мария и София, Пресияна, Александрина и Димитър!!! Да растат здрави, силни и весели!!!

A за зъбите, какво значение има дали е 1 или 10 newsm78 Трябва да се мият Naughty

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 09:25 от kalaza

Общи условия

Активация на акаунт