МАРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!II част

• 7 845
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ВЕСЕЛ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ Heart Eyes

Момичета  Hugмерси, вече съм добре, само ме боли корема, но си се грижа за дребчо Peace
Радвам се че двама от болните малчовци са добре Heart Eyes Борива чакаме и от теб добри новини Hug

Прасенце не превъртай Joy тапърва какво ни чакааааа Joy удръж фронта Hug
Какъв Ню Йорк- не те пускаме Crossing Arms

Дейзи честито зъбче и ние го чакаме третото от декември  Crazy
Аз също го записах Денито на Хер бебе /Зори Heart Eyes/ и да те кажа не съм му давала жълтък newsm78 само два-три пъти есента и спрях newsm78 Ама то много рядко има неща с яйце и  те казаха, че е на прах newsm78
И не се притеснявай за тия 100гр Wink еми тя е дама  Heart Eyes и вече се движи, а и няма на кой да прилича Heart Eyes
Аз Денито като го записах на новото педи, се оказа че за 2 месеца не е мръднал  на кг Shocked
Ама аз си го виждам  че е заслабнал Rolling Eyes Няма вече да са пухчовци Hug

Зори дано са зъбки Heart Eyes
c-mira и ние сме с 2 зъба hahaha А децата на неговата възраст вече дъвчат, а аз като му дам троха и той я мачка м/у езика и небцето и вика ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ Joy

# 31
  • София
ПОЖЕЛАВАМ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ШУШОНИ!
На вас, милички много щастие и много радост да ви донесат децата ви!
 Hug Hug Hug

# 32
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Благодаря за пожеланията  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Имам си вече християнче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes след малко премеждия    Wink В събота се оказа, че от 100 грама сладки не могат да ни доставят тортата  в ресторанта, тръгнахме ние в 8:30 за торта, оказа се че нямаме свещичка, нямаше единички и в сладкарницата, закъснявах за фризьор, обикаляме за свещичка, крепя тортата, защото ниагара отвря след 9 и накрая  катастрофирахме с тортата  ooooh!  ooooh!  ooooh! опазихме я де ама...точнов 9:10 - миналата година по това време щях да умра при раждането Sad Мъжа ми каза, че иска курбан да си правя на този ден. Малко ламарини напукани, но нас нищо ни няма. Срещу 50 лв напуснахме местопроизшествието, защото времето ни притискаше и не ни се занимаваше с КАТ. На фона на всичко това, свекър ми се правеше на сърдит и ми скъса нервите...
Успяме благополучно да си кръстим дететенцето и да му отпразнуваме рождения ден  Hug Михаил се държа изключително прилично в църквата, от време на време викаше на попа "папапапапа ей" и се хилеше  Joy
Още не съм извадила снимките, че полудявам от работа, но скоро ще се похваля  Heart Eyes
Хайде да продължавам да работя  Whistling

# 33
ю4естит рожден ден на ники newsm59
4естит рожден ден на ема и мишето с малко закъснение за което се извинявам  party041 Gift  ura
Много са сладки бебоците,c-mira Ема е разкошна,да я нацелуваш.
emy emy на мен ми дойде за първи път този месец,на 14.02 и аз ве4е се бях притеснила и си мислех,4е ако и другия месец не ми дойде ще ходя на гинеколог.
Аз месо давам всеки ден,изкл4вам само дните в които давам месо или жълтък,което е 1 път в седмицата.
Пожелавам на болни4ките бързо да оздравяват.
борива стискам палци да ви се размине болницата Praynig Praynig Praynig

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА, ДА Е ЗДРАВ И СЛЪНЧЕВ  newsm67
Ама какво става  newsm78 че има толкова болни дечица, пак ли има епидемия. Пожелавам бързо оздравяване  Praynig
Екатерина М много неприятна случка, дано не ви е развалила празника.

# 35
  Честит Рожден Ден на Ники , да бъде здраво , послушно и щастливо дете!     bigdance2 nbirthday  bigdance2

EkaterinaM честито ти християнче   bouquet А това с катастрофата  Shocked Praynig добре че нищо ви няма. Наистина помислете за корбан, и ние мислим за догодина след като катастрофирахме, да се надяваме повече никога да не се повтаря  Confused

# 36
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!!!    bouquet

Лия днес се събуди в 12 нощта и се въртя до 2.30, но нито светнах лампата, нито й пуснах ТВ, милото много се измъчи с тези зъбки, но вече почти са пробили. Днес я водихме в COMO, беше супер доволна, ходеше от мебел на мебел, а на огледалата направо умираше от кеф, само дето 3-4 пъти й казаха, че момченце, Mr. Green  май вече трябва да слагам фибички, че за полички е още студено.

Болничките бързо да оздравяват.

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА !Голям да порастне  ! newsm51 newsm51

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ (на патерици)  И НА ТИНО , ДАРИЯ , ЯНЕТО, БОБИ ,ЕМА ,ТЕОДОР И ЕЛЕНА ! smile3525 smile3525

Нямах интернет няколко дни и затова неуспяхме да поздравим навреме всички.
Признамам си, че немога да изчета всичко написано  до тук , но успях да рагледам всички снимки на рожденниците и бъдещи такива  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз просто се чудя на всички майки, които успяват хем да са тук хем, да пишат  и четат и детето  и къщатат да оправят newsm78 newsm78 newsm78 и на работа  ходят - как го правите кажете?????

Смятам за следващото бебешко  събиране( по точно общия рожден ден) да се вкючим и ние с Бобо - срам не срам Blush. Аз  ви познавам от снимкте и си ви чувствам близки все пак.
И да попитам къде къпете бебетата- в стаята или в банята. Ние имаме страх от банята , от душа, от студа . Дори Бобо го е страх от водата още от раждането и необича да се къпе.Има ли друго такова бебе ?Аз не съм чувала.
И друго - целувате ли бебетата си много , защота аз го правя непрекъснато като е в мен и немога да се спра. Бузките му са ужасно вкусни. Забелязвам че и той обича много да се гушка.

Иначе ние сме с хремичка и сме кисели като лимон и се надявам да е от зъбите . За сега сме с 4 зъба и незнам кои са следващите.
 На всички болни пожелавам бързо оздравяване Praynig

# 38
 newsm59Честит рожден ден на Никола! newsm59
Много да радва мама и тати!

Аз си мислех, че малкия се оправя, но уви от събота почна да се влошава, и резултата е антибиотик, зъби ли са, вирус ли е незнам, но вече съм пред полудяване Twisted Evil На долните зъби пак го докара до антибиотик, сега пак Cry

Бързо оздравяване на всички болни дечица и мами! Hug

Лина Благо го къпя в банятя, обича водата, пляска и се смее в коритото. Гушкам го и го целувам, когато мога да го стигна из стайте, вече неискада го гушкам , а да ходи само Sad

Лек ден

# 39
Леле КатеМ - слава богу, че сте се разминали  Praynig

ЧЕСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Лина, моята девойка умира да се къпе, къпем я в банята, винаги сме я къпали там. Иначе и аз непрекъснато я целувам навсякъде, въпреки че тя доста се дърпа Simple Smile, но успявам да я задържа

# 40
КатеМ, много неприятно това с катастрофата  Confused Аз не вярвам много в курбани и подобни остатъци от езическите ритуали, но може и да действа  Rolling Eyes

Лина, ние също къпем Маги в банята от 4-5м. Просто започна да рита, като луда във ваната и нямаше как. От тогава я къпем с подвижен душ и няма проблем. Само много мрази ди й мием главата. Ау, какво пищене пада  ooooh!
А за целуването няма какво да говорим  Mr. Green Аз я мачкам и целувам непрекъснато. Дори се налага от време на време да й мажа бузките с крем, защото изсъхват от целувки  Crazy

# 41
kalaza, Честит ти рожденник!

Нека Никола расте здраво и усмихнато дете!  Heart Eyes

Честит р. ден и на останалите дечица, които пропуснах. Да са живи и здрави!

Нямам време да пиша сега.
Пожелавам бързо озравяване на болничките и край на поводите за курбани!

# 42
Ели също я къпем във банята (слагам нейната ваничка във нашата).Тя винаги гледа недоволно , особено ако я къпя сама изпада в истерия.Мисля че се плаши от подвижния душ и от шума на водата.Наскоро се беше дветнала , че може да пляска във водата и умираше от кеф , но един ден я опрях без да искам във студената вана и като ревна ooooh! Сега пак се чудя как да я забавлявам.Определено не е доволна
А аз искам да и купувам басейн Thinking
Оф , днес  става все по -кисела и кашляща , та ще видим накрая Cry

# 43
Честит първи рожден ден на Никола да расте здрав ,послушен и радост на мама и татко! newsm59 newsm38 TadaЧестит рожден ден и на всички който пропуснах на патерица. nbirthdayЧестито християнче на КатетоМ  bouquetПожелавам на всички болнички да оздравяват бързо. Hug Лина ние също къпем Марти в банята той обожава да се къпе и дори по някой път  smile3521 реве като го изкарвам от банята.И аз  да се разпиша  бяхме в четвъртък на консултация Марти е висок вече 80см. и тежи 11,000кг.На прощъпулника хвана телефона ,след това пианото и накрая черпака ето малко снимки и от нас www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=107597

# 44
  • Варна
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВИНАГИ РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ! newsm59  bigdance2
Честито християнче на КатетоМ! Много неприятно с тази катастрофа, добре, че вие сте здрави! Дано наистина да няма повече поводи за курбан! Praynig
Честит прощъпулник на Марти!  bouquet Разгледах снимките, много е сладък. И хубави подаръци е получил. Heart Eyes
Преслав го къпем в стаята все още, че в банята е студено, а и имаме душ-кабина и е много тясно за коритото. Все още не сме имали големи инциденти. Praynig И много го целувам. И не само аз, де. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт