МАРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!II част

• 7 845
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
 newsm59 Честит Рожден Ден, Никола! nbirthday
Да расте здрав , силен и умен мъж за радост на мама и татко! newsm38 Tada

# 46
  • Sofia
Привет и от нас най - сетне! Днес си взехме компа от ремонт. Благодаря ви за милите пожелания за рд на Вики. Честито на рождениците, които изпуснахме и мноооооого целувки на днешния  рожденик Hug Калаза, да ти е жив и здрав !!!  bouquet
Връщам се назад да чета какво сме пропуснали и като имам време ще кача и снимки от рождения ден. Цунки!

# 47
Кате, мила, да ти е живо и здраво детето! Да расте игриво, умно и щастливо и много-много да те радва!

# 48
За да не развалям предния пожелателен и празничен пост пиша отделно... Sad

Моето детенце се влошава - от снощи много рязко му се влоши дишането и започна да прави пристъпи на кашлица от по 5-6 минути, в края на които се дави не му достига въздух... Днес доктора каза, че е развил алергична реакция към болестта и тези пристъпи са астматични като произход  smile3518 Последен опит да стабилизираме положението вкъщи: купихме инхалатор и почваме лекарства за астма (но за деца), за да може да му отваря дробчетата и сироп за алергичен бронхит... Ако знаете как не може да спи милото и се дере по 10 мин, защото не може да си вземе въздух, направо сърцето ми се къса... И едвам се сдържам да не рева пред него, че то разбира душичката...

# 49
  • Варна
Ох, миличка, толкова ми е мъчно Cry. Измъчи се душичката. Дано лечението помогне, че да избегнете болницата. Praynig

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 22:16 от Katia_N

# 50
  • София
Боби,мила,много ми е мъчно за Преско и теб!Ох,дано се стабилизира детенце по-бързо,представям си какво ти е... CryЕдно голямо гуш от мен за двамата Hug,стискам палци и се моля да оздравее душичката възможно най-бързо!

# 51
Борянка , мила моя, стискам палци да оздравеете по-бързо. Отлично те разбирам и аз съм минала много пъти през този ад с Галя, дай боже да не минавам пак , а и никоя от нас да не се сблъсква с това повече никога.
Прегръщам ви силно и ви пращам цялата си положителна енергия.
За мое най-голямо съжаление, моята Катя също продължава да покашля , появиха се и сополи.Току-що се събуди след като я приспивах 1 час и сега баща и си легна  при нея. На мен ми се струва, че ще и излиза зъб, защото плаче много жално, а няма Т или някакви други болежки newsm78.Да ви кажа вече ми иде да се гръмна, ама стискам зъби и продължавам напред.
И сега едно забавно съвпадение, оказа се , че и на Галито ще и падат зъбите и ще имаме 2 деца с растящи зъби вкъщи Mr. GreenДа се смея ли , да плача ли , незнам ooooh!
Бързо оздравяване на всички болни  bouquet

# 52
да се включа и аз след дълго затишие. Имахме си баба на гости, т.е. моята майка, и правихме тигели по улиците по цял ден. Но хубаво беше с помощник вкъщи, ама свърши.
Честита годинка на малкият Никола и на всички сладури, които съм пропуснала. Да са здрави и да им предоставите спокойно детство!
boriva, ужасни неща чета, дано се оправи по-бързо горкото!Уф, лоша работа!
Ние имаме вече 6 зъби от последните 2 седмици. Така й не разбрах кога се показаха- ни вопъл, ни стон. Мъжки се държа момичето на мама.
Откъде ще си поръчвате торти? Аз харесах каталога на Росита, ама чета много лощи неща за вкуса им? Какво стана с общия рожден ден? Извинявам се предварително, ако вече е обсъждано и съм го изпуснала.

# 53
  • София
ох Борива  Cry аз мислех, че вече сте по-добре ,а вие Cry Миличките и ти и Преско  Cry
Ей, дръж се, не се отчайвай Hug знам, че е много тежко като го гледаш как се мъчи Sad  Но ти трябва да му даваш сили Hug
Аз съм била с двойна плевмония на 2 години и майка ми е разправяла как съм се задушавала до посиняване , а те са ме държали на прозореца и са плакали от ужас Cry пък ей ме на , всичко минава Hug
Ех , че лошо Sad чак яд ме хваща като се разболеят малчовците Confused
А каква алергия прави, към прах, животни... Confused
Много ви прегръщам и дано се оправи малкото мишленце Hug А ти пиши ако ти е тежко, ние ще те подкрепяме, само не се отчайвай, че детето има нужда да се чувства сигурно при теб Heart Eyes

# 54
Привет , мамчета Hug
Борива , много лошо това с Преско , ох , и аз стискам палци по-бързо да се оправя  PraynigБъди силна и имай вяра   Praynig
Оф , дано да не пишем вече за болнички , а само за хубави неща, за пожелания и за рождени дни Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!!!! МНООООГО , МНОООГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ МУ ЖЕЛАЯ smile3525

Къпането го правим още в стаята , но незнам тази стойка до колко килограма издържа newsm78 Понякога плиска доста във водата , но пък във банята е доста студенко. Ще трябва да изчака поне още месец. А за целуването - целувам си я по 1000000000 пъти на ден , то такива бузки как да устоя Grinning

# 55
  • София, център
Борива пожелавам да се оправи Преско, асмата е гадно нещо но ще мине!
Аз от 2-3 месечно бебе съм почнала с Коклюш, бронхит и бронхиална асма... та до пубертета! Тежко е за родителите, но няма нищо лошо да се случи, дръж се и си повтаряй че няма да помни още утре за тази тежка нощ, нито на 2 годинки за времето назад! А ти само изтрай и ще оздравее... Бог с вас

Лека нощ

# 56
  • София
ЧЕСТИТ  1-ВИ РОЖДЕН ДЕН  НА СЛАДКАТА ЗОРИ
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Галя дати е жива и здрава и само да ви радва  Hug  Heart Eyes  Hug   Heart Eyes Hug

# 57
Галя, честита ти рожденница! Здраве, щастие и весело детство на малката Зори! И за теб имам хубави спомени от миналата година по това време, ама ще стана досадна  Joy...като баба пенсионерка съм  hahaha.

Борива, съчувствам ти и ти стискам палци нещата бързо да затихнат. то май не могат да се правят тестове за алергии сега и май скоро няма да разберете причината за алергичната реакция. Стискам палци да не е към антибьотика. Иначе и аз като Кетито имам да разказвам много от моето детство. Родила съм се с подути сливици. Първа бронхоплевмония и влизане в болница на 6м. След това по две на година до първи клас. ходех на детска 1 седмица месечно - през останалото време вкъщи на антибьотици, пък сега си промням само хубавото - вкъщи не ме насилваха да спя следобеден сън и да ям, а в детската трябваше да лежа неподвижно 2 часа и ме тъпчеха като за състезание  Joy. Така че всичко се забравя... И май си изкарах всички болести и настинки като бебе, защото сега се разболявам изключително рядко и преди грипа декември не бях пила хапчета 6 години. Знам, че е трудно да се гледат хубавите неща в такъв момент, ама ти си силна жена и няколко безсънни нощи няма да те сломят. Бързо оздравяване.
Калаза, сещам се около 100 пъти и все забравям да питам - какво направихте с хемоглобина? Повиши ли се и в какви граници е. Ние сега ще правим изследванията и ми е доста притеснено, че всяко медицинско лице, което е виждало иван мисли, че е наследил моята анемия  Cry.
При нас положението снощи със заспиването беше трагично... Аз съм заспала с идеята, че и дреби спи. Към 12 часа се събуждам от кански рев в другата стая. Отивам - малкия по боди и гол гъз реве прав в леглото. Мъж ми гледа навъсено в другата стая. Питам кво е станало, а мъж ми обясни, че не е искал да заспи въобще, както и миналия понеделник и е пробвал всичко - игра, телевизия, мляко, вода, биба, калгел и на финала решил да му смени памперса, ама малкия изпаднал в истерия като тръгнал да му слага друг и мъж ми го оставил да се нареве  #Crazy. Както и да е - обляках го с 300 зора, дондуркахме се, пробвах да го приспя в моето легло - въртя се, гушка се, гали ме, лигави ме - аз се правя на заспала. на финала ми тегли един як бой с юмруци по главата и зверско скубане и моментално замина в количката. След един час бутане нагоре-надолу най-накрая заспа. В 5 часа мъж ми затръмбова из апартамента и ми идеше да го убия. Сега и двамата къртят като заклани, а аз пия кафенце, че то се е видяло, че тази нощ няма да ме оставят  - явно ще се редуват. Майка ми вчера каза, че бил спал "малко повече", ама като знам при нея как спи по 2-3 пъти по 1-2 часа "малко повече" сигурно е било да не се е будил целия ден. Направо ми разказа играта. Сега има закачена бележка на вратата на гардероба, че детето спи максимум 2 пъти дневно по 1 час, че аз няма да вампирясвам по цяла нощ, а майка ми през деня шапка на тояга  #Cussing out. Нестава така!
Хайде спирам да пиша че....

# 58
 newsm51 честит рожден ден на зори ,нека бъде здрава, весела, щастлива и добричка  newsm51
Честито и на всички малки рожденници които празнуваха предишните дни ,нека са здравички и щастливи  smile3525

boriva  и аз искам от сърце да ти пожелая Преско бързо да оздравява ,наистина много гадно с тези болести ,но за жалост така растат децата а всички родители в даден момент минават през този ад  Tired дано премине всичко по бързо  Praynig
Сега като чета и ние от какви неща сме боледували / аз спастичен бронхит много тежко съм искарала и едва са ме спасили/ си давам сметка вече РЕАЛНО какъв кошмар са преживяли и нашите родители ,оффф много гадно  Tired
Бързо оздравяване на всички болнички !!!
Алекс и Симона от петък бяха с нещо като конюктивит ,и ни предписаха мехлем някакъв та днес ни е последен ден мазане - дано да са се оправили вече , че то пък немога и да разбера защото външно нищо не се вижда.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 07:37 от miki3

# 59
Аз отдавна не съм се включвала с писане,ама си ви чета Simple Smile
Най-напред  newsm59 на всички малки порастнали вече сладурчета.Да са много здрави и да слушат Simple Smile
Дано болничките бързо да оздравяват!
Искам да ви питам каква вода давате на бебоците-още ли преварявате или давате направо?Аз му давам от розовата Девин и вече не ч варя,ама се чудя... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт