Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 17

• 49 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Имам свободен  код за букинг. Ако някой го иска да пише на л.с,тъй като е валиден до тази вечер.

Ееее как не видях по-рано .

А търся все все още код . Ако някой има, моля за съдействие. Благодаря

# 661
Здравейте дали има код за озон за учебни тетрадки  и помагала.

# 662
win7 имаше, не знам работи ли още

# 663
Някой случайно да има код за Техномаркет?

# 664
Техномаркет не съм чула да имат кодове, но сега правят клиентски карти. Те дават 4% отстъпка, без на намалени или в промоция продукти. Отстъпката е малка, но за големи суми предполагам ще се усеща.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:38 от Lale_Lili

# 665
  • София
Лаленце, само при покупка ли издават клиентските карти?

# 666
  • София
Имам свободен  код за букинг. Ако някой го иска да пише на л.с,тъй като е валиден до тази вечер.

Ееее как не видях по-рано .

А търся все все още код . Ако някой има, моля за съдействие. Благодаря

Понякога важат и на другия ден. Пробвай.

# 667
Здравейте!
Ще помоля за код за букинг на ЛС.
Благодаря предварително!

# 668
Лаленце, само при покупка ли издават клиентските карти?
В интерес на истината на мен така ми издадоха, но мисля че всеки желаещ може да си направи сам на сайта им такава карта.
Мисля че няма условие за покупка за да получиш карта за отстъпка. Тя е електронна, получаваш я на мейла след регистрация. Сваляш си я като снимка, и така ти я сканират на касата като пазаруваш. Има баркод и цифрен код  предполагам за он-лайн поръчките.

# 669
Техномаркет не съм чула да имат кодове, но сега правят клиентски карти. Те дават 4% отстъпка на намалени или в промоция продукти. Отстъпката е малка, но за големи суми предполагам ще се усеща.
От години имам такава карта. Намалението от 4% с нея важи за определени неща. До сега не съм успяла да я ползвам. Сваляте приложението cardbox и си я вкарвате да ви е подръка. Там са ми и всички останали лоялни карти за пазаруване.

# 670
Аз с тази карта преди 2 дни си купих филтри за прахосмукачката и ми направиха отстъпка. Обясниха ми че не важи само за продукти в промоция. Не знам дали има и други условия.

# 671
# 672
Кодове за Озон за учебни помагала има ли?

# 673
  • Plovdiv, Bulgaria
Как се обменят точките в Икеа, има ли минимална сума за пазаруване? На каква сума се равняват точките?

# 674
  • 🌊
Как се обменят точките в Икеа, има ли минимална сума за пазаруване? На каква сума се равняват точките?
Отстъпка 10 лева - 2 500 точки

Отстъпка 20 лева - 5 000 точки

Отстъпка 30 лева - 7 500 точки

Отстъпка 50 лева - 12 500 точки

Отстъпка 100 лева - 25 000 точки

След като сте събрали определен брой точки, можете да обмените точките за отстъпка от цената при покупка на продукти в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Мол Велико Търново, ИКЕА Магазин за шведска храна, ИКЕА Център за поръчки Бургас и Пловдив, както и при пазаруване в ИКЕА Онлайн магазин.

За обмяна на точките и получаване на отстъпка във физически обект на ИКЕА е необходимо да представите активирана карта пластика или дигитална карта IKEA Family. Дигиталната карта може да откриете в своя IKEA Family профил, до който имате достъп чрез мобилното приложение “IKEA Bulgaria”.

Общи условия

Активация на акаунт