Модни консултации - 77

• 72 145
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
ето я
Скрит текст:

# 571
ето я
Скрит текст:

Супер е кройката е страхотна с здраве да я носите 😊

# 572
  • в пералнята
Момичета, някой случайно да има пуловер от soft goat?
Искам да си купя хубав високачествен кашмир и досега нещо не мога да попадна на добър пуловер.

# 573
  • София
Дами, въпросът ми за коледното парти.
Ще съм с черна рокля. Бяла неутрална кожа, червена коса, леко топъл подтон. Ще съм с блестящи сенки в розово злато с леко оранжев подтон.
На какво червило да заложа?
- леко прасковено неутрално и молив
- червено

# 574
Аз бих заложила на първото. Нека акцент да са очите!

# 575
  • Street of Dreams
Aз съм за червеното червило, не само защото е празнично. Като цяло бяла кожа червена коса и черна рокля изискват по вамп грим, така че бих сменила сенките по-скоро.

# 576
Поръчах още едни new balance. Този път за мен. Даже пише, че са изцяло в кожа, а мислех, че са все с плат този модел . Цветът за 2025 какъв ще е?
С толкова бургунди ще съм демоде сигурно 😁.
Въпреки че и преди това носех този цвят, а сега всички са полудели по него.
Та за 2025 какво се очертава?

Като дойдат сподели, моля те, дали са изцяло от естествена кожа и велур.

# 577
Прасковено.
То зависи от нюанса на косата, но червена коса и червило- не!

# 578
  • София
Ох, ами аз много често нося. Joy
Нацелила съм си нюанса уж.

OnDine, миналата година бях така - червено червило и класически грим на очите. Исках да разчупя.

# 579
  • Street of Dreams
Червена коса и червено червило е страхотна класика за зимата, лятото с коралово. Нюдовете бледнеят на косата, лилавите не подхождат.
Ами измисли някакви други бляскави сенки тогава, нещо което да отива хем на кожата, хем на черно. С розово злато много не го виждам аз, то е за нежни и ефирни тоалети. Зелен металик?

# 580
  • София
Aз съм за червеното червило, не само защото е празнично. Като цяло бяла кожа червена коса и черна рокля изискват по вамп грим, така че бих сменила сенките по-скоро.
На така описаната визия, аз също бих заложила на червено червило и очна линия, вместо цветни сенки.

# 581
Поръчах още едни new balance. Този път за мен. Даже пише, че са изцяло в кожа, а мислех, че са все с плат този модел . Цветът за 2025 какъв ще е?

Не са изцяло от естествена кожа!

# 582
  • София
Скрит текст:

Точно тези ги поръчвах и върнах - естествена кожа, ако има е буквата N, другото е изкуствена кожа и може би естествен велур.

# 583
  • София
Ами, нещо такова мислех, като и бижутата ще са в розово злато евентуално. Ще помисля още. Зелено няма как да сложа на очите и да карам с червено червило. Консерва съм. По- скоро нещо златисто с леко кафяво опушване по линията на миглите и червеното червило.

# 584
Кяч, ако сенките ти са подобни на тези от снимката, аз бих сложила червеното червило. Прасковеното ще е бледо и цветовете по лицето ти ще се сливат. Подходящ визия е за дневен грим, но не и за вечерен, още повече коледно парти, където може и по-екстравагантно. А с червеното, устните ще са акцента на грима.

Общи условия

Активация на акаунт