Отговори
Здравейте, мили хора! Извинявам се, ако вече има подобна тема, но не успях да открия такава само няколко коментара, които не бяха особено добри. Та по същество - майка ми е твърдо решена да остави баба ми в Резиденция Сердика в Банкя, въпреки всички негативни отзиви, които изчетох и и показах, както и мнението на наша позната, потърпевша от този хоспис. Има ли някой, който се е сблъсквал лично с него и има информация от първо лице? Ще съм безкрайно благодарна да споделите мнението си.

# 1
Здравейте, мили хора! Извинявам се, ако вече има подобна тема, но не успях да открия такава само няколко коментара, които не бяха особено добри. Та по същество - майка ми е твърдо решена да остави баба ми в Резиденция Сердика в Банкя, въпреки всички негативни отзиви, които изчетох и и показах, както и мнението на наша позната, потърпевша от този хоспис. Има ли някой, който се е сблъсквал лично с него и има информация от първо лице? Ще съм безкрайно благодарна да споделите мнението си.

Причината за негативните коментари е, че са абсолютната истина. Според мен в резиденцията е дори по-зле, отколкото се описва. Ако оставите майка си там, най-вероятно тя самата ще поиска да я изпишат след седмица-две или месец, зависи какъв толеранс има да бъде обиждана и унижавана ежедневно. Успех!

# 2
Здравейте, майка ми престоя в този така наречен хоспис 2 седмици с цел раздвижване и рехабилитация след счупване на бедрена кост. Нямаше никаква рехабилитация, почти не влизаше човек в стаята, а тя беше на легло и с памперси тогава. Като капак на всичко я заразиха с токсична бактерия и в резултат на това прекарахме 3 седмици в болница на тежки антибиотици. Аз се върнах в хосписа, за да им кажа, че имат вътреболнична инфекция. Те не ми обърнаха внимание изобщо, казаха, че не е вярно. Та така. Аз лично съм с много лошо впичатление от въпросното място.

# 3
 Майка ми беше там. Не ми даваха да видя стаята й, какво криеха толкова незнам. Последния път като влезнах, дори нямаше възглавница, бяха й взели телевизора, който по договор влизаше в цената и беше ужасно мръсно, непроветрено. Ако някой от възрастните се нарани, въпросната сестра не прави нищо, дори не промиват раничката. Имаше случай на жена болна от деменция, която си беше счупила крака, на легло и не  заведоха един месец на лекар. Дъшер й дойде и си я прибра, цените до небето. Нямат ангажимент по договор да водят възрастните до болница при спешен случай. Ако 112 линейка не дойде, децата им трябва да ги закарат до Пирогов примерно. Грубо отношение, често имаше синини по лицето. Викове, крясъци на въпросната сестра, казва се  Ася Димитрова от кв.Люлин;През уикенда има само санитари , няма едно медицинско лице дежурно, ако нещо стане.А за лекар забрави.Управителката Виолета Станева не съдейства с нищо, въпреки, че си й клиент и й плащаш заплатата. Не ги поглеждат и ги неглижират. Някои са наблъскани по 2ма в стая 2на 2 метра като сардини. Крадат им личните вещи и по-хубавите дрехи, ел.уреди и лични вещи.

Общи условия

Активация на акаунт