Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Ох,страхотни снимки!!!Нямам думи просто!Само не разбрах защо Кокемон е бил гол  Laughing големи сте скици всичките!Внесохте много весело настроение на работното ми място Wink Наистина се посмях доста...'Лельо Дони,ето ги маците'  Joy Joy Joy Все повече ме изкушавате,живот и здраве,да дойдем на гости за някоя от следващите сбирки на прекрасните февруарчета и лъчезарните им февруарски майчета(да покажем и ние колко сме прекрасни и лъчезарни bowuu).Дано дечковците се оправят бързо и без последствия от юнашките рани  Praynig то и аз постоянно треперя да не падне Лора да се удари,тя много пада де,ама да не е сериозно се надявам..иначе целите й крака са в синини,главата й стана дървена вече,ама и то глупачето ходи само я удря в кошарата или някъде другаде..ужас..хайде спирам за сега да доразгледам снимките от купона

п.с.Благодаря ви,мами,за пожеланията за работата и яслата Wink за сега Лора е на бабин дом,та да видим към април какво ще стане...хайде целувки  Heart Eyes

# 151
Много готини снимки. newsm10Всички сте страхотни,а бебоците са върха.
честит рожден ден на anitza  и bilqna!!!

Пожелавам ви на първо място здраве,защотото то  е най важно,а след това и всичко което вие си пожелаете.
Радвам се,че Лъчко днес е по  добре.Надявам се,че и венеца ще се оправи.

# 152
Еййй малки и големи сладури Приветтт  Hug  Hug  Hug
Само набързо влизам да поздравя днешните Рожденички anitza  и bilqna да им пожелая много любов, здраве, щастие и усмивки !!!    bouquet
На Игси   много благодарности за гостоприемството вчера изкарахме си супер   bouquet радвам се, че Тея е добре, много жалко, че я нямаше вчера, но ще наваксаме следващия път  Heart Eyes
Успях набързо да кача и аз малко снимки, от тази нататък са мой http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109936&photo=208
Нямам много време да пиша, че чистя, оправям и подготвям за утрешния ни купон, целувам всички, бързо да се оправя Лъчко, за да може мама да се успокой, Мериа, радвам се, че е бил малкия дявол и на Филип нищо му няма, само уплахата която си изпитала  просто е достатъчна, да трепериш после цял ден.  Но децата ръстът и с всеки ден правят все повече бели и колкото и да ги гледаме и наблюдаваме, не винаги успяваме да ги предпазим, дано поне да е малкия дявол винаги.
Айде отивам да доподрежддам. Целувки на всички  Hug

# 153
Игси, мъжът ми оправи фотоапарата и съм много хепи  Laughing Явно не е било сериозно.
Имате ли представа ако си сваля от снимка.бг кадрите, които си харесах и ги дам за разпечатване, снимките ще имат добро качество? Мисълта ми е, че май в сайта компресират снимките и качеството намалява... newsm78
Някой беше питал защо моя синковец е гол  Joy Ами "окъкахме положението", ходихме да мием дупата, ама установих, че е излязло през пампата нагоре по бодито, та го съблякох и го изтървах  Laughing Човечето тръгна на разходка, та реших да го представя на дамите в другата стая - таз едра снага трябва да събира почитатели...
Да ви се похваля - мама Бебчо подари на Коко барабан и сега вкъщи е весело - синът ми репетира за "Мюзик айдъл" - 2  Joy - крещи и удря по барабана...Купон  Laughing

# 154
хейй,Нинка и аз благодаря за поканата.Надявам се ,като дойдем в София да се видим с теб и други майчета.Ще бъде чудесно. Peace

Ние използвахме хубаво време.Направихме си разходка до Бачковския манастир и по точно до месността"Еленина чешма".Ето така изглежда това местенце,с полянки и водопад:
http://images14.snimka.bg/002302627.jpg  http://images14.snimka.bg/002302643.jpg

А тук Лъчко ви показва,къде се е ударил снощи hahahahttp://images14.snimka.bg/002302621.jpg

Ето ни и нас:
http://images14.snimka.bg/002302625.jpg

http://images14.snimka.bg/002302644.jpg

http://images14.snimka.bg/002302646.jpg

http://images14.snimka.bg/002302623.jpg

ей,доста време ми отне ,докато разгледам албумчето от вчера.Но пък си заслужаваше.Толкова сте ми хубави всичките на общите снимки..мама с детенце Heart EyesХайде,дано някога и на нас ни се усмихне щастието да присъстваме на такава среща с всички вас. Peace

Хехехе,Олимпия..ще ме убиеш..таз едра снага..обаче да знаеш..Коко има фигурата на татко си,същата стойка Joy

# 155
Мацки, я сега да ви питам нещо: от една седмица започнах да дохранвам Божидар с кисело мляко , след като го накърмя вечер, защото кърмата вече не може да го засити, като преди. Но вчера една мама ме наведе на мисълта  да дохранвам с АМ. Аз никога до сега не съм му давала да пие АМ и нито знам какво да купя, нито как да му го давам, т.е съотношението вода:АМ ... Вие какво ще ме посъветвате?

# 156
Аз пробвах да му давам АМ  на нестле,ама той не го хареса.Затова пие само кисело мляко,той се отби в 9 месец.Това АМ за което ти казвам е за деца над една година,а преди това го пробвах и с NAN,май така се казва,Но пак не искаше да го пие. Simple Smile

# 157
честит рожден ден на anitza  и bilqna!!!

Бъдете здрави и много щастливи!
Привет и от мен  Hug
Поздрави на купонджийки и купонджийчета  Heart Eyes Благодаря на всички за страхотната атмосфера и настроение на партито  Hug А разбира се НАЙ-ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ - ЗА ИГСИ    bouquet За условия,организация,търпение и всички други дребни и незабележими нещица,които изискват такива приятни резултати от едно парти.
Аз след постинга ще кача снимките от моя апарат,но ако някой си хареса снимка на детенце,моля да ми пише на ЛС майл или друг начин за връзка,за да изпратя в некомпресиран вид снимката.Мисля,че срещнах въпрос на олимпия за това,в сайтовете,снимките автоматично се компресират и след това почти е невъзможно да се изкара нормална снимка.
Аtrakcia, аз давам Friso 3 и съм доволна.Овкусено е и поне Вили го прие много добре,преди това давах Аптамил 3,но това определено и харесва повече  Peace А най-голямото предимство е,това което открих,че приготвеното мляко може да издържи 24 часа за консумация.Това много улеснява,от както го давам,нощно време Вили се буди максимум 2 пъти/а сме в усилено зъбоникнене  Rolling Eyes/.Само го затоплям на водна баня,в гореща вода за 2-3 мин и е готово.Принудих се да стигна до този начин за успокоение и успиване,защото си докарах рагада на едната гърда от дългото сучене и дъвчене през нощта.Сега в краен случай може да ми се наложи да я успокоя с гърда,но определено като поеме 100-на мл М и си заспива спокойно.
Много гуш от нас с Вили на пострадалите герои Лъчко и Филип.Да им е за последно  Hug
Айде да изчезвам към snimka.bg,за да отчета снимковия материал  Simple Smile
Приятна вечер на всички  Heart Eyes

П.С. Това е първата от моите снимки http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2303278

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 18:15 от Doninka

# 158
Още веднъж благодаря за пожеланията   bouquet!

OLYMPIA, записвам се и аз с две ръце във фенклуба на Кокемона  Hug  Laughing!
Ей, няма такива сладури! Страхотни сте и вие и децата! Доста снимчоци са и докато ги разгледам се озорих, но са прекрасни.
Atrakcia, аз давам Аптамил - много си го харесва и доколкото знам е най-доброто. Горещо го препоръчвам  Peace!

# 159
ей, къде е , има - няма 150 км    Laughing
 Дикси, да вземем да се вдигнем за следващия купон да се включим и ние  Wink

Тази реплика ми припомни един виц - Докторът казва на пациента :"Много застоял живот водиш.Трябва да тичаш всяка сутрин до Ловеч и обратно ( видно е, че е Плевенски лекар  Mr. Green )"
Пациента:"Докторе, ти луд ли си?Всяка сутрин 30 км. и обратно? Shocked"
"Другия вариант е да правиш секс с жена си всяка сутрин"
Пациентът мислил, мислил и казал:"А! Ей го къде е Ловеч"  Peace

Аз също давах на Митко кисело мляко онази вечер, но не пожела да го пие.И пак му направих АМ. Съотношението вода:АМ си го пише на кутията на млякото, но общо взето са 30мл. вода с една м.л. АМ.
Пие още Милумил 3.

# 160
Честит Рожден Ден на Биляна и Анитца!
Бъдете здрави и много щастливи!

Атракция и аз като danida82, след като се отби сама Маги на 9мес., започнах да й давам Нан. Но тя не го приемаше изобщо. Започнах да й давам кисело мляко и така някъде до към 2г и поливана й го давах.
Явно, деца, които са били на кърма и не са пили АМ, после трудно го приемат адаптето. Така мисля аз  Naughty

Много снимки, много нещо  Laughing Браво, виждам, че добре сте си изкарали  Wink

# 161
             Честит Рожден Ден на Биляна и Анитца!

Партито беше страхотно Simple SmileЕдно голямо Благодаря на Игси,страхотен домакин  bouquet Марти в момента,в който го сложих в столчето в колата и заспа Simple SmileИ на него много му хареса,еее в началото се срамуваше и се беше залепил за мен,но после се поотпусна.Щом децата са щастливи и ние сме доволни Grinning

Сега разглеждам снимките и качих и нашите снимки.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 19:14 от titiii

# 162
Честит рожден ден на bilqna и anitza!С пожелания за много здраве, щастие и любов!

# 163
Eeeйййй момичета, страхотни сте! Благодаря ви от сърце за пожеланията и поздравите  Hug   love001
anitza мила, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти най-вече здраве, за да можеш да се радваш пълноценно на всико и всички около себе си.  hbdtu
Яни вече е значително по-добре. Само дето през нощта на два пъти се давеше страхотно от кашляне и накрая филма свърши със събуждане в 03.30ч  #Crazy. Заспа чак в 7.40. А аз  smile3507. Днес го изведох  навън - бесотия вижда ли ли сте   Stuck Out Tongue Winking Eye  Върна си ми го за 4 дни, в които го държах в къщи.
Хайде цунки и приятна вечер.

# 164
Иринополис,видях на снимките,че имате същата чашка като нас.Рая пие ли от нея?Лъчко я има от 3месеца,а още не може да свикне с нея.Направена е на бавна пропускливост ,но пак малко се дави. Не се сеща как да смукне,за да пийне ooooh!А ако по някаква случайност успее да дръпне-се дави. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт