Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 800
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
  • Букурещ

Честит имен ден, Гали! Да ти е живо и здраво името, да си весела и щастлива!

# 286
  • Габрово
   Благодаря ви, момичета! Аз толкова съм се отплеснала, че забравих, че днес имам имен ден  Embarassed. Добре, че влязох сега във форумчето и видях. А мъжо каза, че не съм почерпила. Това е и за вас и за него  Wine Glass - скромно, но от сърце.
   Нещо не мога да смогна да се включа в разискваните теми. Почти не се свъртаме в къщи. Пообиколихме малко района - Търново, Ловеч, Плевен, Русе, че отдавна не сме ходили и малко поразтоварих.
   Съжалявам, че Лъчко и Вилито са били толкова болни. Дано тия болести подминават децата ни. Имам чувството, че ако Антония се разболее ще се поболея и аз. Добре, че за сега расте много здравичка, но и много палава. Най-често използваните думички са и "няма" и "не". От три дена я слагам на гърнето да пиша, а тя става и се изпикава на килима и почва да рови с крак. Дано да отминава бързо този период, че ако продължава така няма да остане немаркирано място, а времето е малко хладно още за пране на килими.
   И накрая да ви кажа как се къпя и аз. В началото слагах Антония в паяка, оставях вратата на банята открехната, но да не може да се отваря повече. После мина в количката завързана и естествено на отворена врата. От скоро затварям вратата вече и тя си играе пред нея. От време на време ми чука, а аз и се обаждам. Даже веднъж като излизам от банята, тя ми сочи настойчиво телефона и "ъка". Оказа се, че майка ми е звъняла и "малката секретарка" веднага докладва.
   Друго не се сещам. Още веднъж ви благодаря.

# 287
Izvinqvam se ,che shte pisha na latinica,no nashiq tatko dnes preinstalira  pc  i ne mi e oprawil kirilicata. Embarassed

Chestit imen den na Gali(neznaeh,che dnes e praznik).Bydi vinagi karsiva jena,obichana supruga i shtastliva majka!  bouquet

Mami,da vi se oplacha kakva belq napravih dnes.Luchko pak e s razstrojstvo-7pyti i az sym vinovna za tova.Jal mi beshe da go gledam kak nastoqva da hapne ot nasheto qdene i da ne mu dam,hem znam ,che trqbva da spazvame dieta.No nali vchera se beshe opravil i reshih,che e ozdrawql...i ajde dnes nanovo.Oh,taka se pritesnih,plakah,obadih se na lekarkata i tq kaza...DIETICHNA GRESHKA.Priznah i kakvo mu dadoh da qde-teleshko s oriz....i sega pak nanovo prahchetata protiv razstrojstwo.Dano utre da e po-dobre.
Vilito se opravq veche,dnes se e izhovdala 1 samo...tova e dobre.

Nama da vi izmychvam poveche s latinicata.Leka i spokojna nosht. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт