Лъчко смъкна Т,но сега пък има разстройство.до сега го изкара 4пъти.Обадих се пак на лекарката.Ще давам ентерол и смекта,капки за коремчето и така ще си го лекуваме с инжекциите.Дано до довечера да спре разстройството.Утре сме пак на преглед.
стискаме силно палци за скорошно оздравяване...ние сме добре..Лора се сърди някаква 1-2 дни и не знам защо..вчера баща й ми се обажда,много плачела...а то милото имало запек
не знам защо като я гледат баба ми или майка ми и получава запек...а уж със същите неща я хранят
какво се прави в такива моменти освен клизма? само това му обясних как се прави...за друго не се сетих...иначе все повече разбира..направо като голям човек е вече...а като гледах клипчетата на Атракция и все едно нея гледам,същите номера знае
Много е сладък Божидарко
Ааа,сега се сещам за друг смешен номер,на който кака й я научи..като я питат как прави дупето и тя пръцка с уста
Абе така...смешки
Рибче,браво за твоя
Заспива около 11-12ч, спи най-много 3 часа, а вечер около 18ч. понякога пак предремва за половин час.
.Това стана още преди да познавам Игси,а след като се запознах с нея и децата им,съм още по-впечатлена.Прекрасно ХРИСТИЯНСКО семейство.
Щастлива съм, че мъжът ми оставя такива впечатления защото наистина дава всичко от себе си да си върши службата пред Бога както подобава - от предразполагането на хората до това да ги накара да се заслушат в молитвите, които чете за да могат да участват и да преживеят истински тайнството, на което присъстват. Някога много отдавна си спомням, че някоя от февруарските мами беше писала, че май мъжът ми м е правил венчавката или кръщението или... не помня какво, ама дали беше ти Naddi или някоя друга мама - не знам. Светът е малък... а колко хубаво е, че се познаваме...
)
Колкото и да са дълги. Живот и здраве, на 14април ще кръстим и Константин в Гърция, за което съм много щастлива
Там продължава точно час кръщаването, затова изчаквахме да попорастне. Ами той до 6-7месец акаше по 7-8пъти на ден и беше много ревлив - как да стане всичко?!
Сега какво е положението?