Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 808
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мами!!!

Ако знаете колко ми липсвахте... Cry , но тъпият компютър ми се развали и бях 2 седмици без комп - щях да се побъркам..., но сега вече съм на линия.
Вие сте се сбъркали от писане  Whistling, има да си чета в близките дни...
Честито на всички едногодишни сладурчета!
Жалко, че пропуснахме срещата, но следващия път ще сме на линия!
Марти вече ходи - изведнъж тръгна сам - без да ме държи и сега е много смешен с ръцете нагоре.

# 241

честит осми март на всички дами!!!

# 242
Честит 8-ми март на всички мами!!!Мама Нина, дръжте ни в течение за малките мишленца! Защо така с тия дечица, душичките малки  Cry Как се влошиха така, пиши какво точно стана, че стигнахте до болницата...Бързо се оправяйте!!!  Praynig

# 243
Честит 8-март, майчета!!!

# 244
Здравейте пак! Аз да ви кажа с какво съм се захванала...Отказвам Костаки от памперса и резултатът дотук е изпрани от сутринта 6чифта гащи и 6чифта чорапогащи. Искам до лятото вече да го е свалил и да ака и пиша на тоалетна. Сестра му на годинка беше вече без, а я изаквах над цукало или легенче от 5-ия месец. Оттогава не е акала в пампата, почваше да бърчи муцунка и аз знаех, че иска да я изакам. Коко като беше по-малък, плачеше от пълен памперс, а сега може да си ходи с акото без проблем  #Cussing out Влудяват ме деца на 2-3години с памперс, които вече говорят и пак не си казват. Трябва да ги подушиш, за да разбереш...
Лятото трябва да сме с истински бански, а не памперс бански. Не си представям нежното бяло дупе запарено в пластмаса на плажа.
Има тема в Бъдещи и настоящи майки за ЕБХ(естествената бебешка хигиена), ако ви се чете, да коментираме после....

# 245
Февруарска мамо,ти си най-добра,единствена  си ти за мен,най-обичаната на света!
                               ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,МИЛИ ДАМИ!

# 246
Мами,Лъчко за сега е добре.През нощта пак имаше Т,но му слагам свещички на 6часа и сега няма Т.Много мрънка и иска все в ръцете ми.Важното е че се храни и пие много вода.
Как започна всичко:в неделя бяхме на РД на Вилито и сега всички дечица от събирането са болни с еднакви оплаквания.Тинка и още 2майки с децата са в Пловдив в инфекциозна болница.На всички ни е една и съща личната лекарка и вчера всички минахме през кабинета.На всички изписа инжекции.Но 2те майки отишли в Пловдив за концултация и веднага ги приели.те се обаждат у Тинка ,а тя на мен и снощи към 19.00ч. отидохме и ние.Отидохме,защото се съмнявали за салмонела от тортата или пицата,но факт е,че Вили и едно друго дете не са вкусили от тортата.а пак са болни.Прегледа ни един "отнесен",загубен доктор и каза,че Вилито задължително трябва да я приемат ,ама и ние ако сме искали да останем #2gunfireНо с татито решихме да се прибираме,понеже Лъчко не е с разсртойство.и е повърнал само 1,за разлика от другите,които по цяла нощ са дрискали и повръщали.Не искахме да го събираме там с другите дечица,които наистина може да имат чревна инфекция(и за това се съмняват).Говорих сега с Тинка и каза,че е толкова зле базата там и съжалява.че са останали.там им правят изследвания и системи.Как ги удуржат дечицата с часове на система,незнам..И Тинка,каза че ги взимали сами децата да ги бодат,ужас,Вилито от 6ч, сутринта не е спряла да плаче и цирика.Много са наплашени.Аз казах на Тинка.,да се подписва и да се махат от този кошмар там.Като е за система и изследвания и в Асеновград могат да се правят.Добре,че не останахме.Нямало топла вода да мият дечицата,казали имате си кърпички,бършете ги.Днес ще им носят печки,защото било студено,нямало парно,абе..ужас.Такива работи..Лъчко се събуди.Следобед пак ще ви пиша,нататък.

# 247
  • Букурещ
Ужас, горките дечица...Много им съчувствам и на майките също.

# 248
Честит осми март, мили момичета-кокичета! Да сме живи и здрави и да имаме повече поводи за усмивки, да сме повече обичани, отколкото обичащи  Wink!

Ох, мами колко мъчно ми стана за болните дечица  Cry, направо ме сви сърцето. Много неприятна история. Дано се съвземат колкото се може по-бързичко и да зарадват мама и тати. А на Вилито колко й се насъбра... Миличката, сигурно е получила уплах от лекари.

# 249
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛИ МАЙЧЕТА !!! ВИНАГИ  ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦАТА ВИ !!!

Много прегръдки на мама Нина и мама Тинка, много целувки на Лъчко и Вилито, дано скоро да се оправят малките душички, че много им се насъбра. Мама Нина да предадеш на Тинка като се чуете, че всички мислим за тях и ги прегръщаме силно  Praynig

# 250
Честит празник на всички!
Мама Нина и мама Тинка, стискам палци, дано оздравяват бързо бебковците  Peace

# 251
  • Букурещ
Аз лично не празнувам 8 март.
Но на всички, го харесват и празнуват им желая много щастие и любов!

# 252
  • София
Честит празник момичета!Бъдете винаги усмихнати ,красиви и желани!

Бързо оздравяване на болничките,а Вили да се прибере вкъщи  Praynig.Целувки от нас!

# 253
Стискам палци на Вили и Лъчко за бързо оздравяване Praynig Hug

# 254
А за Южния няма ли желаещи?
За една следобедна мързелива разходка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт