Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 814
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
irinopolis ,чувала съм за този манастир и наистина казват,че е много красиво,но говорих с една мама ,която е кръстила детето си там и ми каза,че много набързо претупвали ритуала  Confused Ако решите да е там питай предварително за всички подробности!
Ох,Нинче много неприятно  Sad , прегръдки за вас  Hug

# 226
КРАСИ,МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ЮБИЛЕЙ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,КАКТО МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА ОТ МЪЖ И ДЕЦА. newsm51 Tada nbirthday
Чечо също от вчера е болен.Хремав е и снощи и тази сутрин имаше Т.Закашля се.Преди малко го водих педи да го види  тя каза,че нищо му няма на гърдичките,гърлото не му е зачервено и хремата е по добре.Надявам се утре вече нищо да му няма и да не се стигне до антибиотик.Имало сега някакъв вирус,който не влошавал,а бил само лек но продължителен.
Чечо го къпим всеки ден,а косичката му двапъти в седмицата.Аз се къпя когато мъжо си е вкъщи или го давам на свеки/ние живеем в един двор/.
Ние кръстихме моя син още октомври месец.
Пожелавам бързо оздравяване на другите дечица.
Черешка,адаша е супер.

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 15:09 от tonita76

# 227
КРАСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

Нинче и Тинка, дано бебоците бързо се оправят, много гадно, че се е стигнало чак до инжекции. Sad

Посещавала съм и двата манастира, за които говорите. Св. Мина е често посещаван от бременни и майки, аз самата го посетих бременна в 9 месец и ми четоха специална молитва, там се намира чудотворнота икона на Св. Мина. Но на мен като обстановка много не ми допадна, има някакви нови пристройки, които не ми харесват. От Драгалевския манастир от друга страна съм очарована-имат наистина невероятната цветна градина, съжалявам че нямам снимки да ви покажа, страхотна е.

# 228
Здравейте момичета!
МИЛА КРАСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   love001  Flowers Bouquet Още една риба -  Mr. Green
Калоян поприключи със сополките, но още кащля.
Много неприятно с бебоците на mama nina и tinka. Бързо да се възстановяват.   action032 При нас историята беше подобна, но без разтройството.
По въпроса за спането Яни е с боди с къс ръкав и пижамка без чорапи, напъхан в чувалче.
А за къпането когато не са на работа баща ми или мъжа ми помагат. Иначе си се къпем съми - нямам друг избор.
irinopolis подкрепям мнението на elix. Знам за този манастир, че е за неомъжени момичета и млади булки. Вярно, че Св. Мина е светец закрилник на семейството, но за кръщенетата съм чувала същото. Горещо ти препоръчвам Клисурския манастир, който мисля не е далече от Божурище. Миналата година лятото братовчедка ми си кръсти там детенцето и беше страхотно. Самият манастир е уютен и топъл, а и много красив. Но естесвено ти си решаваш. Аз още не съм кръстила Яни и много съжелявам, но докато се наканим с мъжа ми се случихе 1000 неща, които пречат. Живот и здраве сме се уговорили с кръктницата за след Великден.
Ами това е от нас. Хайде цунки, че стана множко. Чао  wavey

# 229
здравейте моми4ета,
краси, 4естит рожден ден, желая ти много здрае и живот изпълнен с щастие и любов.
за спането- санди спи с боди/тени4ска пижама и 4увал4е, защото бяга изпод завивките.
за кръщенето- и сина ми не е кръстен още, но не бих го кръстила в св. мина. може да ви прозву4и грозно, но там видях това, което ме отблъсква от църквата като институция -комерсиалността (вярно и разбирам, 4е трябва да се издържат и нямам предвид вярата), а и попът не ми хвана око. грам благост нямаше в него и аз се отблъснах. ина4е входът и първата 4аст с градината е прекрасна със запазен стил , но новите сгради и залата за кръщенета не ми харесаха. искам да намеря уютен и запазен манастир или църкви4ка, и поп който да ми "харесва", а не който само да е на служба. дано го открием Simple Smile.

# 230
Честит рожден ден, Краси - здраве, щастие и любов ти пожелаваме с КокоМиличките Лъчко и Вили бързо да се оправят   bouquet Душички сладки...Знам колко боли да гледаш детенце болничко и да си безсилен да помогнеш  Cry

# 231
  • София
Мерси много за мнението за манастира. Не съм ходила там, но слушайки ви и не искам вече. И аз харесвам "старите" църкви. За това и не съм много навита на тукашната църква - предимството й е , че е близо.
 Ние обичаме да пътуваме и с мъжа ми преди сме говорили, че може да я кръстим някъде по път. Но не знам дали става така. В смисъл - дали трябва известно време преди това да се заяви в църквата или може веднага - на място. Игси - ти като по - запозната какво ще кажеш? Става ли от днес за утре? Laughing

Лека вечер за сега, че Рая се е "засилила" и тя да пише.

# 232
  • Варна
Честит Рожден Ден ,Краси-пожелавам ти да си жива и здрава,много щастлива и обичана.

# 233
Честит рожден ден Краси,нека всички около теб те правят много щастлива    bouquet
Прочетох,че ви вълнува Кръщенето на малките душички,и понеже имам лични впечатления от Клисурския манастир,горещо го препоръчвам.Ние кръстихме там Радослав през миналия септември.Мястото е много красиво,самото кръщене го водиха двама млади отци,много мили.Радослав в един момент запя заедно с тях Laughing,не е плакал,дори гледаше с голям интерес.Манастира се намира до гр. Берковица и не е много близо до София,не колкото Св. Мина.Има възможност да се спи в манастира на хотелски начала,и така празника става 3 дни яли,пили......... Laughing
А понеже Игси няма да го направи,ви казвам,че нейния съпруг е един от свещенниците ,който са ме впечатлили и са направили Кръщенето много приятно преживяване(той водеше службата когато кръщавахме съпруга ми,а аз бах кръстница на момчето на което кумувахме)Всики отидохме с голямо недоверие( в цялата институция),но той успя,както да ни разсмее,така и да ни накара да вслушаме в думите му.Той е човек,който те кара да се върнеш в храма,и то не само на празниците,когато всики ходят.Има специален подход Simple Smile.Това стана още преди да познавам Игси,а след като се запознах с нея и децата им,съм още по-впечатлена.Прекрасно ХРИСТИЯНСКО семейство.

# 234
Честит Празник, Мила Краси!

Бъди здрава, все така любвеобвилна и всеотдайна, и много, много обичана!!!

Атракция – много хубави филмчета си направила. И колко много уроци сте научили само  Laughing... Толкова драго ми стана като го гледах малкия юнак.

Мама Нина и Тонита, по-скоро възстановяване на дечицата. Миличкия Лъчко, чак до инжекции се е стигнало...

# 235

честит рожден ден краси!!!
пожелавам ти много здраве, щастие и нека всяка твоя мечта да се сбъдне.
Здравейте и от нас.Ние чак сега се включваме,но цял ден сме навън,а до сега се мъчихме да заспим.Слава богу заспахме. smile3524
Извинявайте,че се намесвам,но видях,че се интересувате от църкви и манастири за кръщавки.Ние мислим към края на месеца да кръстим Преслав и си избрахме същата църквичка в която сключихме брак.Това е в Арбанаси,незнам дали го знаете до Велико Търново.А за въпроса на irinopolis,на нас ни казаха,че трябва да се запишем една седмица по рано и ще трябва да се  даде дарение като олио,захар и така на татък.
Пожелавам скорошно оздравяване на Лъчко и Вили.Много е неприятно да гледаш болничко дете.
Атракция много готини клипчета.Божидар е толкова умно и красиво дете,много се радвах на всичките му умения. smile3501
Аница,аз се къпя когато таткото се пребере,През деня няма начин да се влезе в банята без него . newsm53
Хайде да преключвам вече,че гледам и двамата ми мъже спят,а аз стоя и бясно пиша ли пиша. atwork

# 236
Краси честит празник Hug
Аз съм за за разходка в Южния. Айде в петък??? Има ли желаещи?

# 237
Здравейте, майчета!
Изпитът мина отлично, не, повече от отлично - преписването беше на ниво Mr. Green , а с Рони се занимаваше една мацка от канцеларията /защото там именно се проведе изпита, но само за мен  Crazy /
Лоша работка с тия болести. Бацили гадни  #2gunfire
Кога ще е тая разходка в парка?  bowuu  На мен ми е много удобно, но ще мога след понеделник нататък /в понеделник пак ще се пробвам на друг изпит  #Crazy /. Е, то вие си се вижте, пък аз ще се включа по-натам в общите февруарски разходки.
Цунки, мами, че трябва да лягам!

# 238
Мами,Тинка и Вилито ги приеха тази вечер в инфекциозна болница в Пловдив.Ходихме заедно и нас да ни взимат,но положението на Лъчко е по-добро,зтова решихме да не оставаме там.прибрахме се в 22.00ч. и сега Лъчко заспа.Отивам да лягам при него ,че много се стреска на сън от инджекциите.Утре ,ако сме добре ще ви пиша много подробно за какво всъщност става въпрос.

# 239
Много лошо.Дано всичко се оправи по скоро. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт