Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 812
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
игси, дълъг хубав  постинг Simple Smile напълни ми душата.
да попитам да не би съпругът ти да е служил в малката църкви4ка в свищов до свилоза клуб или в параклис4ето дето е гроба на ценов. имам спомен някакъв-блед  newsm78

# 271
Привет момичета и честит празник на патерица  bouquet

Виждам,че Игси е дала много подробна информация за кръщенето.Исках да го кръстим миналата година,но брат ми беше в чужбина и затова го отложих за тази.Запазих дата-14.04(именния му ден) в Св.Неделя,сега търсим ресторант,че ще имаме 40 души гости ooooh!.Сватба не правихме и сега ще се реваншираме Joy

Ние използваме вече хубавото време и всеки ден сме навън от сутрин докато се стъмни.
Марти неиска да ходи за ръчичка,иска сам да си решава накъде ще тръгне,а мен ме е страх,защото тича навсякъде и излиза и на улицата и вече съм станала по-слаба от преди да забременея...ужас!!!
И аз незнам как ще махаме памперса,мисля да пробвам лятото,нашето гърне го използва,но не всеки път,а това при майка ми неиска и да седне на него...сигурно не му харесва Mr. Green

# 272
  • София
Ооо,Игси,аз съм в останалите 3/4   Laughingпрочетох постинга ти с интерес  bowuu И мен това ме притеснява ,колко ли ще реве,...да не подмокри свещеника и т.н.  Sick...въобще някакви притеснения винаги има.Последно се записахме за Цветница в храма Св.Седмочисленици на "Графа".Кръстницата й ще пристигне от Австрия специално за случая ,а гостите ще са 20-22човека.

Тити ,ако не ти е късно другата седмица ще ти препоръчам един хубав голям ресторант с прилични цени  Wink Снощи бяхме там и беше екстра,dj-танци-манци  но другата седмица ще ни кажат дали можем да направим там тържеството/абе ще ти обясня на лс,next week/
В неделя може да отидем до зоологическата.Олимпия вие ли бяхте ходили  newsm78 Коко хареса ли животните или още не разбира за какво става въпрос?

# 273
  • София
Нинче,радвам се,че сте стабилизирали положението.Поне Лъчко няма проблеми с водата,няма да се притесняваш ,дано и при Вилито всичко да е наред  Praynig

Поетесите,включвайте се с нови предложения  Wink,на тази тема й се вижда края.

Л е к а  в е ч е р ! newsm46

# 274
Здравейте и от нас.
Игси много благодаря за съветите ти за кръстника и за играчките.Нашият кръстник не познава добре Преслав.Аз толкова се чудих с какво ще го забаламосам. newsm78А и постингати изобщо не е дълаг. Simple Smile
Нинче радвам се че сте стабилизирали нещата.Слава богу,че и Вилито са си дошли от болницата.Дано и те да са по добре. Praynig
За сега лека вечер от нас,защото не се знае дали след малко пак няма да се сетя нещо. Wink

# 275
OO Игси,страхотна информация ,много изцхерпателна..Благодарим ти от сърце.

Децата днес са по-добре.Преди час се чухме с тинка,вилито 1се е изхождала,а Лъчко 2.Но са доста по-добре от вчера.Имат настроение и лъчко се оводнява,така сякаш водата в чешмата всеки момент ще присъхне Joy
За кръщенка-мислим да е лятото,когато нашите приятели ще се върнат от Америка.Чакахме ги миналото лято,но не можаха да си дойдат.
За отучване от памперса също ще изчакам лятото,за да е по-топло и да мога често да го събличам и да го чишкам.Така направих и с Никито,рано се научи да ми казва и от малка махнахме памперса.

# 276
Без никакви притенции..ето моите предложения;

Февруарче сладко поздравява-ти си най-добрата мама.

Февруарче казва "мама" с обич най-голяма!

Отминават вече студените дни,февруарче очаква пролетните,слънчеви лъчи!

Имам и още,ама..стига толкова...

# 277
Здравейте, мама!
Не съм се включвала три дни и много сте писали.
Мама Нина, много мъчно ми стана за Вилито и Лъчко, и ние бяхме в тукашната Окръжна болница и знам каква мизерия и пълно с цигани, крадли, тоалетните без врати вътре всички циганки се събират да пушат, ние бяхме превилигировани и имахме мивка в стаята, обаче тя като взе че изтрещя нещо и стаята се напълни с вода и на едната жена багажа стана целият във вода, абе мъка, радвам се, че Вилито са се махнали от там, ние стояхме цели 10 дни, накрая като излязох не знаех на кой свят съм.
Игси , много приятен постинг, ние нашето кръщене също щяхме да го правим миналото лято, обаче искаме да си отидем към нашият край и да го направим в Бачковския Манастир, но мъжът ми не можа да се освободи, надявам се това лято да стане, не съм си ходила у нас вече почти 2 години.  Cry Тия дни имам разни проблеми и направо ми се ще да си продадем къщата и хайде у нас.  Rolling Eyes
Гледам, че обсъждахте къпането, да ви кажа да се посмеете как се къпемен ние. Момчил е седнал на пода на банята с едни фулмастери и пише по плочките, а аз се къпя  Laughing веселба, станал е голям беладжия. Пързаля се на пързалката надолу с главата, трябва някой ден да го снимм и да кача клипчета в нета да го видите.

# 278
# 279
  • Букурещ
Ужас! И аз четох темата в нашите деца и много се притесних. Като знам какви дълги разходки си правя в Южния парк по по- отдалечените алеи...

# 280
  • София
Честит имен ден Гали! Желая ти здраве и отлично пролетно настроение!

# 281
Здравейте  Hug
От няколко дни не съм писала, а вие доста сте изписали  Wink
Мама Нина, съжелявам много, че сте болнички, но се радвам, че сте по-добре. Добре, че Тинка се е махнала от болницата, там само ще се травмира детето. А и тази мизерия  Sad
На мен ми хареса второто ти заглавие за темичка  Wink
Днес бяхме на детски РД и Стефко спа само половин час, защото беше много шумно. Преди малко заспа - героите са уморени  Laughing

# 282
Момичета, довечера пускам новата темичка - ще използвам някое от заглавийцата на мама нина - ако имате предпочитания или предложения - пишете  Peace

# 283
Честит имен ден, Гали   bouquet Много здраве и щастие!!!

# 284

честит имен ден гали,пожелавам ти  здраве щастие и много любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт