Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛЕТКА!  МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

# 181
Честит рожден сладка Вили! Бъди жива и здрава, весела и засмяна за радост на мама и да й бъдеш отмяна!

# 182
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Вили! Да е жива и здрава и весело детство й желая!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛЕТКА!  МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 184

честит рожден ден на вили!!!пожелаваме им много здраве и безгрижни детски игри.

# 185
  • Варна
Честит Рожден на Вили-пожелавам и да бъде жива и здрава и едно прекрасно детство,изпълнено с много игри и усмивки.

# 186
Честит Рожден Ден и от нас!Честит Рожден Ден и на Аница и Биляна на патерица(без да искам ви пропуснах  Embarassed).Ели,мерси за инфото,май такива гледах и аз...ама май наистина не ставам много много за навън,че ако завали...ще пропуснат..Дидунче,започнах работа в един местен вестник,нещо като графическо оформление,подготвям всичко за печат...иначе не съм завършила още..ама някак си ще трябва да ги комбинирам,няма начин..даже сега тази седмица ще сядам да уча за изпит,че на 10 трябва да съм във Варна..трябва бързо и успешно да се мобилизирам Wink Ние вчера се поразходихме,Лора заспа навън..беше приятно,а времето беше страхотно...за разлика от днес ;/ хайде...лека вечер..ние ще влизаме да се къпем..а,като се сетих за къпането,исках да ви питам...къпя Лора през ден,но с косата...дали не е много често миенето на косата?Чувала съм,че колкото по-често се мие,толкова по-бързо се омазнява и започвам да се притеснявам да не й я свикна така,на често миене..дали 2-3 пъти в седмицата е достатъчно?дайте мнение Wink

# 187
Скрими,аз къпя Лъчко 2пъти  на седмица и мисля,че е добре за косичката му.Точно като започне да се замърсява,идва време за къпане.Съвсем достатъчно е.

# 188
Честит Рожден Ден на Вилито! Да слушка мама и тате и те нея! Много целувки от нас с Мони!
Мами, ние днес направихме прощъпулник на Монката и той си взе питката, след това още сума време го чакахме да си избере нещо друго. Взе си портмонето и пистолета.   bouquet Явно гладен няма да остане  Joy Направихме си страхотно парти, децата много вилняха и тази вечер още в 8 бяха в креватите. Ще кача снимки при първа възможност.
Лека и спокойна вечер!   bouquet

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛЕТКА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИХНАТО ДЕТСТВО!

# 190
,но с косата...дали не е много често миенето на косата?Чувала съм,че колкото по-често се мие,толкова по-бързо се омазнява и започвам да се притеснявам да не й я свикна така,на често миене..дали 2-3 пъти в седмицата е достатъчно?дайте мнение Wink
И аз мия косата на Божидар през ден. Той обожава да се цамбурка из коритото и за това му доставяме това удоволствие по-честичко.

# 191
Здравейте, мами! Моят Рошко се къпе всеки ден и всеки ден му мия косата, защото все се омазва с нещо. А и от тичане насам-натам и се запотява, та миенето е неизбежно. Обаче от два дни си ляга вечер в 21, а вчера и в 20ч, което е невероятно за мен  Shocked Винаги след тричасов сън следобед играем до 23.30-00.00ч, а сега - такава изненада  Grinning
Ще се къпем през деня, а вечер заспива на цицата и го слагам в леглото му. Да се похваля и с това, че вече не спи при нас (почти) - свалих предната стена на кошарката му и я долепих до спалнята. Следобед го слагам там сам с меченцето му и му казвам "Коки нани и Мечо нани" и той повтаря "Нани" и до две минути е в Царството на сънищата  Laughing Порасна момчето, ей!
Вечер пък заспива на гърда и го местя в креватчето му и през нощта ако проплаче, го взимам и го кърмя пак (1-2пъти)
От 2седмици атказва категорично АМ - нали му давах с бисквитки, за по-продължителен сън. И сега се кърмим   Heart Eyes
Гледам, че има слънчице - май ще е ден за разходки, приятно изкарване, момичета!

# 192
На Михаела и мием много рядко косицата, иначе всеки ден е в коритото и е много щастлива там. Но косата на седмицата по веднъж или по скоро когато стане за миене, мисля, че не е добре да я затормозявам от сега с шампоани, пък било то и детски...

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ!
НЕКА РАСТЕ, ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА!

Вчера бяхме на пикник и затова днес поздравявам рожденичката  Wink Времето беше ужасно, много духаше. Стефко "вилня" на воля  Mr. Green Риташе топка с батковците  Laughing
Къпя Стефко през ден, като косата му я мия само веднъж седмично.

# 194
здравейте и от нас,
със закъснение 4естито на всички рожденици, които пропуснах да поздравя. последните дни влизах за секунди колкото да видя какво се слу4ва, 4е моят син като седна на компа запо4ва да ме дърпа и той да пише. от днес пак е на ясла, дано походи пове4е без да боледува, та да се върна и аз на работа ве4е. не 4е държа ососбено но се налага. притеснявам се оба4е как ще реагира шефът ако запо4на седмица да работя, седмица да гледам сополиво бебе. добре поне 4е е държавна служба, 4е в 4астния бранш едва ли ще търпят такива мами. именно това ме спира да се върна при бившите ми шефове.
ние се къпем всяка веер, много рядко пропускаме, но косата мием през ден-два. не бих искала да го химизирам много. запо4нах от време на време да давам за пиене кисело мляко вместо АМ, за разнообразие. слава богу засега и двете ги хапва.
днес ще водя преговори с тати да карам шофьорски курс- е то нашите преговори са малко едностранни, 4е си падам командирша генерал без армия (аз командвам никой не ме слуша), но все пак ще го уведомя. дано се справя 4е зад волан не съм сядала хи4 и съм блондинка. вижда ми се много трудно, по скоро арабски ще рпоговоря. (това не в кръга на майтапа).
туй от мен засега , ще се радвам да прео4ета и новинки от вас.
ПС- имаме най сетне 2 горни предни, и ве4е Санди не е вампир само с 2та ку4ешки.

Общи условия

Активация на акаунт