Къде в Пловдив??? - 106

• 33 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Момичета,спешно ми трябва бански. Вчера на Главната имаше само в магазин За-За, но на доста високи цени. Миналата година взех от там, миналият месец едва изкарах в Гърция- раздърпа се,ластиците не държат. За тази цена качеството е под всякаква критика.
Има един магазин до Халите,но в 11ч сутринта не работеше.
На Пешеходния мост също има,но 3-4 варианта,които за нищо не стават.
Нямам възможност да обикалям в крайните квартали. В МОЛ Марково тепе дали има някакви магазини за бански?

# 31
  • под тепетата
Щерката си беше взела от Пепко. Ако не търсиш нещо със супер качество, ще ти свършат работа. Аз лично си взимам от Декатлон и съм много доволна.

# 32
В магазина на Триумф ако търсиш по- качествен.

# 33
  • Пловдив
И Декатлон Blush

# 34
И аз препоръчвам Декатлон за бански.

# 35
  • Пловдив
В НМ също има бански.Във Форума в Тракия има 3-4 магазина за бельо и бански с голямо разнообразие .

# 36
Има и доста намалени бански в НМ в момента.

# 37
  • Пловдив
Вчера влязох в НМ,но не видях бански на първия етаж,където преди бяха изложени. Нямах време да се качвам по етажите.
Къде са ги преместили?

# 38
На Главната са долу, вдясно от касата.
В Плаза пак са близо до касата.

# 39
  • Пловдив
Купих си два цели на по 22 лв от  Пандата срещу Хепи до х. България.
Харесвам си се.
Така или иначе са за броени дни през лятото и още малко броени за СПА през зимата.
Имаше и половинки на същите цени.

# 40
  • Пловдив
Здравейте,  някой знае ли от кога и според каква заповед, не пускат деца под 18г в МОЛ-овете?
Редактирам: не могат да посещават сами, без придружител.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 15:52 от *Милена*

# 41
Милена, заинтригува ме. Преди обед бях до мола с детето, за да напазарувам от Lilly, до което се преминава през цялия мол всъщност и никой нищо не е казал. Имаше и други хора с деца. Къде е тази забрана?

# 42
  • Пловдив
Не съм се изразила правилно,  не могат да посещават МОЛ-овете сами, без пълнолетен придружител.

# 43
  • Пловдив
Вероятно забраната е за деца без придружител.

# 44
  • Пловдив
Това ми се струва да е много стара новина. Дъщеря ми ходи вчера с нейна приятелка, и двете са под 18. Нищо подобно не е споменала.

Общи условия

Активация на акаунт