Къде в Пловдив??? - 106

• 33 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Щампиране на тениски, ама на момента, и някъде около центъра, дали има?
В МОЛ Марково тепе, на втория етаж има щанд за щампиране, пред магазин ССС

# 16
Здравейте,
предвид скорошното начало на новата учебна година, къде сте срещали най-изгодно училищни тетрадки?

Преди взимах от борсата на "Пегас" зад Гранда, но миналата година доста бяха увеличили цените,
взех част от тетрадките от тях, после минах през Лекси и се оказа, че там е много по-евтино.
В "Метро" също миналата година не бяха особено изгодни, колежка ходи до складове на "Брезовско шосе", но там са само на едро, т.е. трябва по-голямо количество да се вземе, а мен не ме устройва.

# 17
  • Пловдив
Водила съм дъщера си на преглед във Визарт, но не е в Тракия.
После в очен център Виста, пак не е в Тракия, но на мен ми е близо. Тук съм виждала доста деца. Часове се запазват през супер док. Поне за седмица напред.

# 18
  • Пловдив
О, аз също не съм отговорила за Тракия, извинявам се, но не съм прочела, че трябва да е в Тракия. 🤔

# 19
Аз водих дъщеря ми при Мая Минева, до Денталния факултет е кабинетът. Дъщеря ми беше само за профилактичен преглед и се оказа, че всичко е наред, но докторката ми беше препоръчана тук и останах много доволна.

# 20
Някой може ли да препоръча добър кардиолог?

# 21
Д-р Илчо Илчев. Преглежда в Медицински център "Филипополис" до ресторант "Копчето".

# 22
Много е субективно мнението за добър.
Ходила съм при уж добри и не съм оставала доволна, предвид моите проблеми и предложена терапия.
Само от д-р Златка Димитрова съм доволна и не я сменям вече 10 години.

# 23
Здравейте, някой да има представа за работното време на обущаря в ТЦ "Сани" в Тракия?

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 21:13 от malinakupina

# 24
Някой може ли да препоръча добър кардиолог?
Аз съм изключително доволна от д-р
 Атанасов. В Транспортна болница е. Завеждащ отделение е там. Преди 2 години получих сърдечен проблем, който никой не можеше да установи. Той го хвана веднага и оттогава съм на терапия, и вече вървя към спиране на хаповете.

# 25
Е аз пък точно от Атанасов не съм доволна. Ако бях го слушала, трябваше да съм на торба с лекарства, според неговите предписания.

# 26
Е ок. Аз пък съм много доволна.

# 27
Това казах, че са субективни преценките. За теб е добър, за мен не.

# 28
Дами, извинете ме, но темата в която се обсъждат лекари е в раздел Здравни заведения и специалисти и е
Бял списък за гр. Пловдив

Настоящата тема Къде в Пловдив??? е в раздел На пазар.

Моля, съобразявайте се с това.
Благодаря!

# 29
Къде в Тракия, мога да хапна утре сутринта мекици? Или най-малкото в понеделник...

Общи условия

Активация на акаунт