Отговори
# 570
Тези журналя не се ли умориха вече? Не разбраха ли, че никой няма да им даде обяснение.? Не ни стигат безумията в сериала, а и в реала също. Да правят каквото искат Мерт и Афра. 🤣

# 571
  • Яко в Матрицата...
Тези журналя не се ли умориха вече? Не разбраха ли, че никой няма да им даде обяснение.? Не ни стигат безумията в сериала, а и в реала също. Да правят каквото искат Мерт и Афра. 🤣

Те могат да си правят каквото си искат, нооо дължат обяснение на турския народ. Не може така Joy

# 572
# 573
И миналият сезон имаше само техни сериали по Стар ТВ, имат някакъв договор.
Не знам какъв му е проблемът на Онур. Факт е, че Афра имаше много малко сцени в някои серии за сметка на разни там, да не казвам какви. Като паднаха рейтингите й увеличиха сцените и на нея и на СейФер.
Аз не разбирам защо тези страхотни актриси, дето й ядоха от екранното време са все още безработни.

Тези страхотни актриси са все още безработни , защото наистина са "страхотни".
С  безплодните си напъни , да докажат колко е харесван  Феро ,орязаха Сейро. Затова пък Пело имаше достатъчно време за перчене с корема и  раждане. Тя беше по-главна от Сейро на моменти.
Проблема на Онур не знам какъв е , но определено има такъв.

Ако репортажа на Мерт е като репортажа на Афра , направо аз мога да ви го  излъча с репликите барабар.

ПП   И с няколко целувки , тип Мерт.

# 574
# 575
Стига бе хора, никога Пелин не е била по- главна от главната Joy Просто, толкова ни беше отегчила, че и три минути на екрана ни се струваха вечност. Беше толкова излишна и безсмислена от даден момент нататък, че самата идея за присъствието й дразнеше, даже да не я показват Joy

Няма начин Ферит и Сейран на Гюнгер да се разделят след последните сцени за сезона. Момент, в който Сейран за пръв път призна, че й се живее този живот, че иска и за себе си чудо като онова, което им се случваше в онзи момент.. За пръв път замени привидната смиреност към съдбата си с искра надежда и увереност, че не трябва да я губи, защото виждаше с очите си, че е възможно, дори невъзможното. Точно в онзи момент Сейран гледаше с обич към всички, които се суетяха около Орхан, "може и да не ви се вярва, но обичам и баща си... Но в този свят най- силно обичам Ферит. Той е липсващата половина от самото ми раждане! Той е част от душата ми" (не цитирам с точност)
Малко след това Ферит научи, че Сейран е много болна.
И, някой иска да ми каже, че веднага след това ще трябва да гледам с разбиране Синан и Дияр или там както се казват...
Сейран и Ферит на Гюнгер никога нямаше да се разделят, ако новата сценаристка ни представи други СейФер ще стане проблем Sunglasses
Мразя да се еманципирам преди да съм видяла за какво става въпрос, но подскочих като прочетох Бирсен.

# 576
Ками, Афра е непрофесионална

Джули, точно така! Ще гледаме разбиращо Синан и Дияр Smirk

# 577
  • София
Тази може и да познае някога, като има репортаж. Че последните пъти все нямаше.
Днес почти не съм влизала в Х. Значи там вече ситуацията е абсурдна. Но наистина последните дни не спират да пишат. Да видм утре социалните рейтинги, много ще са ми любопитни.

# 578
Еви , аз цял втори сезон изгледах "разбиращо" , че сега ли ще ме откажат. На моменти се чудех , кое е това дизи. Сега се подготвям психически за трети сезон , защото при всички положения ще гледам.

# 579
И аз ще гледам, Ками. Подготвям се и аз психически Head Band

Чакай да ги сложа, че ще ги гледаме през крив макарон след 2-3 седмици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
И аз съм от упоритите 🤣
Заедно ще си гледаме безумията и ще си цъкаме пред екрана 🤣

# 581
  • София
Мирай е започнала да се занимава с Мердовите хейтърки. Айде сега как така, ако е истина, че ходи по жени, профилите, дето вдигнаха врявата се затварят.

https://x.com/gelisinevurucaz/status/1828060502041264546?t=WV4L5 … uup2FuAih8TA&s=19

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 16:58 от MysteryG

# 582
Мирай е започнала да се занимава с Мердовите хейтърки. Айде сега как така, ако е истина, че ходи по жени профилите, дето вдигнаха врявата се затварят.

https://x.com/gelisinevurucaz/status/1828060502041264546?t=WV4L5 … uup2FuAih8TA&s=19

Време беше. 🙃 И на Афра да ги подхващат тези кукута.

# 583
  • София
На Афра действат от миналия месец

https://x.com/gelisinevurucaz/status/1828068961113583981?t=Zuy87 … R2CAus5V1ArA&s=19

И за чуждестранните се отнася.

# 584
Нито крачка назад, момичета! Ще гледам и аз до последно!❤️ Допускам да ги разделят по някаква причина,  но няма да имат нови връзки! Не може! Тия новите ще обикалят само около тях и ще ни вдигат кръвното. Това е!😁😉
П.П. Да ги подкарват всички хейтъри, много ги бавиха даже 🤬👿

Общи условия

Активация на акаунт