Отговори
# 735
Афра май се е подстригала

Ще пусна нова тема към 22 часа, пишете спокойно Simple Smile

Ами рускините може и да познаха, че ще има нова визия..А може и просто така да изглежда на снимката. Тази мацка май била от Дефакто 🤷‍♀️. Писаха, че скоро ще снимат реклама на есенната колекция.

# 736
  • Пловдив
Въпросната Мелиса Дьонгел в "Почукай на вратата ми" беше поносима, но след направените корекции е меко казано страшна, а и  тембъра на гласът и е ужасен.
Дано да не се задържа много в дизито.
Афито явно доста се е подстригала, но и така си е прекрасна.
Евала на рускините страхотен подарък са спретнали за милото семейство.Heart Eyes

# 737
Докато ОГМ ( Бирсен) не потвърдят не вярвам Grinning Малко време остана , ще разберем Нощите са наши Stuck Out Tongue Winking Eye
 Не знам дали сте попаднали на информацията(клюките)  от Х ,  че в първите 3 епизода 75% от екранното време ще са за Афра . Та ,ако  смяната на имиджът е в тази посока е ОК Да се вдигне рейтингът  , ала сериала Бахар
Макар , че силно ме съмнява Мерт да го избутат  в тъча Kissing Heart

# 738
Момичета,  да ни говорите турски? От къде знаете толкова много странична информация? Не знам защо има такъв хейт срещу Буче. Нали това е само роля уж.
Ифакат,Кязъм и Султан също са гадняри,но толкова добре си изпълняват ролите,че без тях не можем.Султан,например,така добре изигра обсебената жена,че още ми липсва.Бучето обаче изкара двата сезона само с една физиономия и некадърността и така изпъкна на фона на отличния каст на другите актьори и в едно с отрицателната и роля и натрапването и въпреки изчерпания персонаж дразнеше невероятно много,особено когато изяждаше от екранното време на главната героиня и се налагаше да гледаме безличната и физиономия и некадърност.Ето,това дразнеше феновете.Тя си изпълни задачата още в първи сезон и въобще не трябваше да се допуска до втори,но връзките и в едно с некадърната нова сценаристка Лейля я върнаха отново и заради персонажа и развалиха целия втори сезон.Нагласиха нелогично развитие на сценария и едва ли не направиха некадърницата,но връзкарката  главна героиня.Ето,това е.Как цял свят видя некадърността и като актриса,само ти момиче не го забелязваш.Моля те,стига си ни я натрапвала.

# 739
Тук още не знаеше, че няма да го огрее за кекса, а толкова се радваше милият. 😄

# 740
Невероятни ❤❤❤❤❤🧿🧿🧿🧿🧿 Не знам дали е споделянo, попаднах на това в Х. По - въздействаща екранна двойка не съм срещала. Обожавам ги! https://x.com/mouna66666/status/1828778603657760870?s=46&t=G2c6EzoMIFqEf2ieEhVOBQ

# 741

Общи условия

Активация на акаунт