Отговори
# 720
  • Яко в Матрицата...
Момичета,  да ни говорите турски? От къде знаете толкова много странична информация? Не знам защо има такъв хейт срещу Буче. Нали това е само роля уж.
Има чичко Гугъл, а и поназнайваме нещичко от турския...
За хейта по Буче факторите са много, не е само ролята, а и нещата, които тя и мениджърът ѝ направиха извън сериала. Освен това, не може да играе, добре ще е да си потърси друга професия.

# 721
Много хубави снимки от Мерт 🧘‍♀️🤍

Казва, че този тефтер бил подарък от руският фендом. Хората се питат какво ли има вътре..😂

# 722
Мелиса Дьонгел    като  Дияр   Simple Smile

Красавица  ,известна е ,има опит ,засега във второстепенни роли .
Фина ,нежна  ,елегантна и според мен без опит  в реване ,скандали и крещене в  други роли.
Много ми е любопитно дали ще се получи химия между нея и Мерт

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:37 от seungri

# 723
За  надписът на поста от снимките на Мерт. Има книга със същото заглавие

Презентацията в Амазон

Скрит текст:
Вдишайте истината: 360° неизказана психо-политическа история на Siiqus по света (Знай как да) Меки корици – 5 януари 2022 г.
от д-р Ахмед Шалаби (автор)
Част от: Know How To (8 книги)
Вие сте тук, защото имате малко време или силна нужда да търсите нещо. Искате да имате нещо различно, да се почувствате живи за известно време. Вие всъщност търсите истината. Нищо не е по-истинско от истинска история, която рядко се среща в този свят, изпълнен с лицемерие.

Тази книга е история от реалния живот, истинско приключение, което вероятно можете да срещнете в собствената си среда. Става въпрос и за вас и вашата психика, говорейки за социалната психология в реалния живот. Може също така да ви даде представа какво да правите, ако искате да подобрите себе си и условията си на живот за по-светло бъдеще.

Нека усвоите приятно тази балансирана храна от всичко и намерите храна за душата и мозъка си, себе си и обществото си, както от миналото, така и за бъдещето си.  

Heart Eyes

# 724
За  надписът на поста от снимките на Мерт. Има книга със същото заглавие

Презентацията в Амазон

Скрит текст:
Вдишайте истината: 360° неизказана психо-политическа история на Siiqus по света (Знай как да) Меки корици – 5 януари 2022 г.
от д-р Ахмед Шалаби (автор)
Част от: Know How To (8 книги)
Вие сте тук, защото имате малко време или силна нужда да търсите нещо. Искате да имате нещо различно, да се почувствате живи за известно време. Вие всъщност търсите истината. Нищо не е по-истинско от истинска история, която рядко се среща в този свят, изпълнен с лицемерие.

Тази книга е история от реалния живот, истинско приключение, което вероятно можете да срещнете в собствената си среда. Става въпрос и за вас и вашата психика, говорейки за социалната психология в реалния живот. Може също така да ви даде представа какво да правите, ако искате да подобрите себе си и условията си на живот за по-светло бъдеще.

Нека усвоите приятно тази балансирана храна от всичко и намерите храна за душата и мозъка си, себе си и обществото си, както от миналото, така и за бъдещето си.  

Heart Eyes
Благодаря ❤️ Много интересно наистина.

# 725
  • София
Дневникът е подарък от рускините

Чакаме да покаже и нашия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
# 727
Много оригинален подарък, браво на рускините Heart Eyes

Малко пояснение искам да внеса за Мелиса Дьонгел, защото виждам, че някои хора не са запознати с живота и творчеството й. Известна е предимно с проблемите, които създава на сета, а извън него с постоянни скандали по улици и заведения, стигащи до ръкопашен бой. Със сигурност няма опит в това. Текат ми сълзите JoyJoyJoy

# 728

Малка пояснение искам да внеса за Мелиса Дьонгел, защото виждам, че някои хора не са запознати с живота и творчеството й. Известна е предимно с проблемите, които създава на сета, а извън него с постоянни скандали по улици и заведения, стигащи до ръкопашен бой. Със сигурност няма опит в това. Текат ми сълзите JoyJoyJoy

😱

Бусе, нерде си, джанъм? 🤣🤣🤣

# 729
То противната ѝ  физиономия за това говори! Скандали, оргии и т.н.!  

Малко пояснение искам да внеса за Мелиса Дьонгел, защото виждам, че някои хора не са запознати с живота и творчеството й. Известна е предимно с проблемите, които създава на сета, а извън него с постоянни скандали по улици и заведения, стигащи до ръкопашен бой. Със сигурност няма опит в това. Текат ми сълзите JoyJoyJoy

# 730
Ще я махната бързо, спокойно,Буче далече да стои,коне и риби също, тази Мелиса не знам каква ще е ,но и тя далеч. Дето вика една "мис джуки"

# 731
Ново от Афито Heart Май още се е подстригала Pensive

# 732
  • София
Афра май се е подстригала

Ще пусна нова тема към 22 часа, пишете спокойно Simple Smile

# 733
Сега като гледам снимката на Афра се сещам за 2-ри сезон на Son Yaz/Последно лято. Там също претупаха със скок във времето от няколко години и там Ямур я подстригаха късо. 😅
Добре, че поне бретон на черта не са правили.😌 Все пак ми се иска да не е с къса коса де но ще видим (все още ще се надявам); опитват се да направят историята по убедителена предполагам. 🤷‍♀️ Да видим и дали късметът ще им е като на Son Yaz, тях приключиха със 6 епизода във втори сезон... Хората все пак искаха да видят развитието и как героите се справят с болката и загубата, подобно и на нас, но не им го дадоха (🥲)

# 734

от фенка:

„На 3 ноември 2023 г. беше организирана изненада от руски фенове за актьорите и екипа на сериала Yalı Çapkını. А именно дизайнерски тефтер, създаден специално за Мерт. Ръчно декорирана флорална композиция от 71 рози за Афра и 55 писма за всички актьори. Изненадата беше подготвена от 11 верни фенове на този сериал.

След толкова време вече със сигурност знаем, че не само Афра, която веднага взе цветята от сета, е харесала нашия подарък, но и Мерт. Благодаря на любимите ми актьори за вдъхновението!

P.S. Сега знам със сигурност, че пътуването ми до Истанбул си е заслужавало"

Общи условия

Активация на акаунт