Отговори
# 555
Кой е Емурлах?

П.П Разбрах кой е.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 10:58 от Lilia*

# 556
  • Яко в Матрицата...
Направо не искам да знам, какво има предвид Head Band
То че не искаме да знаем, не искаме, но вече имаме опит и сме наясно, че неговите хубави неща всъщност хич не са хубави...

# 557
То не фокусническа шапка, а цал блок с магии ще му трябва за този сезон. Погубват времето и кариерите на добри актьори с тези техните бози.

# 558
# 559
Дам,тя нищо не е отговорила,какво да каже момичето, откачени са тези журналисти,на мира не ги оставиха

# 560
  • Яко в Матрицата...
Разбирам да я чакат пред някое заведение, ама това пред къщата е подсъдно вече. Няма ли тази нейна скъпа Бейза да направи нещо?

# 561
Може би не е лошо и мениджърите им да се намесят малко заради този безумен хейт. Бях чела, че мениджърът на актрисата играеща Пелин преди време е пуснал някакво изявление. Наистина колкото и да не им пука е супер неприятно. Намесиха и майките им и целите семейства, много е грозно това. 🤮

# 562
# 563
Мерт с любовниците се е снимал явно. 🤣

# 564
Доста Непрофесионално и детинско , ако Афра иска по-малко сцени с Мерт.

Два сезона чакам да се съберат и вярват взаимно, сега трети да иска да ги разделят. Еми, сори, но за какво да ги гледам .

# 565
Не мога да повярвам , какви глупости се пишат и обсъждат.
Коя е Афра , че да `и позволят да си избира количеството на сцените с определен колега.То по тази логика и аз мога да си измисля , че например Мерт не иска да се целува с Афра    и........да започва линча. Качвам великата мисъл в СМ   и шоуто е готово. Ще си искам хонорара за ПР.
Просто си връзват гащите , като прехвърлят евентуална вина върху Афра. Ако се срине  дизито - Афра ще е виновна, видите ли !  И защо точно тя да обира негативите ? Това момиче доказа че е професионалист много преди Чапкъна.
За сценария не ми се мисли. И без това знаем ,че се корегира в последната минута , в зависимост  от настроението на фандома. Ще има да преснимат пак в несвяст. Горките актьори !

А какви сериали имаше , ехеее !

# 566
  • София
Още ли има хора, които вярват, че Афра не иска сцени с Мерт 🤦‍♀️
Сега видях поста на Ураз от сутринта, тъкмо преди това гледах едни изтрити коментари и им се чудех, ясна била работата. Ами лигавите тийнове трябва да разберат, че социалните мрежи не са анонимни и хиляди хора се нервират на простотиите, които пишат.
Аз съм на мнение, че с тази статия обаче Афра ще е пак виновна, защото Онур мрази главната си двойка и тя ще е изкупителната жертва.
Както писахме онзи ден, драмите продължават и стават все по тежки.
Мерт защо се е снимал на Бали с тази мадама с ръцете в джобовете, да я беше й прегърнал, какво е това нещо Joy

# 567
Кой нормален продуцент би мразил главната си двойка, наистина е безумно, ако това е вярно. Та тези двамата му осигуриха сигурно милиони. Има ли някаква причина поради която Онур да не харесва Афра?

# 568
бирса  пак писала! Значи Стар тв е за ОГМ! 🙄
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ogmden-yeni-dizi-projesi-gel … r-sehrazad/48490/

# 569
  • София
И миналият сезон имаше само техни сериали по Стар ТВ, имат някакъв договор.
Не знам какъв му е проблемът на Онур. Факт е, че Афра имаше много малко сцени в някои серии за сметка на разни там, да не казвам какви. Като паднаха рейтингите й увеличиха сцените и на нея и на СейФер.
Аз не разбирам защо тези страхотни актриси, дето й ядоха от екранното време са все още безработни.

Общи условия

Активация на акаунт