Отговори
# 540
Това ми хареса на Роналдо! 🧿🪬🤘🤍❤

# 541
Това ми хареса на Роналдо! 🧿🪬🤘🤍❤

Btw, Фотошоп е 🤣

# 542
# 543
2 години скок във времето и в началото ще гледаме отделните животи на Сейран и Ферит. Синан щял да е свързан със Сейран, а се говорело, че Дияр ще бъде свързана с Ферит (Бирсен отговаря на коментар под поста, че образът е женски, от името на ми ставаше ясно, но предполагам не само на мен 😂).
Преговорите за ролите продължавали.

Някакви или някаква пък пишат, че продуцентът се договарял с Çağla şimşek от Tozlukaya (не съм го гледала, не го знам) за ролята на Даяр.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 01:48 от bellie_ellie

# 544
  • София
Тези нямат грам мозък. Ама айде, ще видим промото.
Щях да си помисля, че и сценарий още нямат, но нали Гьозде четеше нещо.
Още актьори търсят, ние чакаме снимки да започнат Joy
Еве, ти както каза, кулминацията предстои. Тази вечер беше една идея по-спокойна в Х и хоп - Бирсен пуска новина.
О, най-после са погнали този профил, дано разкрият на всички, кой стои зад него

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 03:02 от MysteryG

# 545
  • Яко в Матрицата...
Чуден сценарий Joy Учудваме ли се, драги зрители? Хич даже... Сега става ясно защо излезе статия, че Афра иска по-малко сцени с Мерт. Тя е виновна, ако нещата не потръгнат. Онур е хитър за трима, ама дано си е направил сметката...

Нищо де, поне така има надежда сериалът да свърши по-бързо. Определено този 3-ти сезон беше излишен, след като нямат идеи. Пак претоплена манджа ще ни дадат да гледаме. Сейран ще се окаже с дете, а Ферит ще си мисли, че е от друг. После ще има да се доказва от кого е, после ще има обвинения и накрая ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Финал... Завеса... JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 11:16 от Reni 🧿

# 546
Добро утро, момичета! 🍀❤️ Усмихната и лъчезарна нова седмица да имате 🌻.
Сега по ред на номерата...Тия в ТТ наистина нямат грам мозък и са болни. Направо съм втрещена от цялата помия, която се лее върху Афра и Мерт, техните семейства, техните майки...Майката е най-святото нещо...Безсъвестни 🤬🤬🤬👿👿👿
И нали съм делулу ще кажа, че сега всичко ми се изясни. Кой ще гледа разделени Сейфер, когато Афрам са заедно и щастливи. Ах, Онуре, ах...До там ли стигна за пусти пари 🤦‍♀️.
Но да не губим надежда- като почнем с разделени Сейфер ще вървим към сдобряване (надявам се). И ако Сейран и Ферит са разделени и водят съвсем нов живот, дано се срещнат в края на първи епизод, а не в средата на сезона 🤷‍♀️. Според рускините след като ги разделят да бяха оставили Нервната и Акън, а не сега да търсят нови актьори 🤦‍♀️🤦‍♀️.
Най-големия проблем на сериала е липсата на логика. Дано новата сценаристка внимателно е гледала първи и втори сезон.
П.П. Рени, извинявай, но дано не се окажеш права...Майтап, майтап, но току виж си познала.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 06:50 от Dichkata

# 547
Дичка,  не е късно да ги върнат. Мелих има нов сериал, но коня и рибата са безработни ахахах. Сигурно чакат на полусъединител Sunglasses

# 548
Добро утро, мацки! 🫶
Нова седмица, нов късмет!! 🤞🏻🙏🧿

🧿🤍🪬

# 549
Дичка,  не е късно да ги върнат. Мелих има нов сериал, но коня и рибата са безработни ахахах. Сигурно чакат на полусъединител Sunglasses
Еве, честно казано почти бях сигурна, че в новия сезон Нервната ще се появи...Но сега със скока във времето, от две години,  явно не...
Дано сценаристката не забрави някои от "важните" неща в края на 2 сезон- ялъто е на Сейран, тя е болна от мистериозна болест, Ифакат уби сестра си, племенницата й дойде..Дано пише добре и най-вече логично 😁.
Да видим кога ще почнат снимките и ще има ли партньорска снимка 😉. Оххх...Еве, забравих...Първо трябва да се запознаят главните 🤣🤣🤣

# 550
Толкова неща се пренебрегнаха във втория сезон,най-вече Латиф и бижутата,така се затвори темата ,пък иначе влачиха Пелин цял сезон и бебе. А сега ще почваме с разделени СейФер,нали са разделени сега 😃,да видим как ще се навържат нещата с тая раздяла.  Силен старт,вярвам ,че ще сколасаме,да видим до кога. Може би като се сдобрят АфРам,ще ги съберат и в сериала 😏,но късно. Честита нова седмица,и нека бъде обещаваща

# 551
Аз все още съм оптимистка за сценария. 😃

Ураз нали ги метна онези перушанестите и вече има резултат, разкайват се, молят и обещават повече да не правят така. 😄 Стреснали са се тези пишлемета. 😉

https://x.com/urazbulbeni/status/1827944940027912502?t=xaV5JhJJ1 … QKcshEByqeTA&s=19

# 552
Охххх, от сега ми се отщя да им гледам глупостите на тези. Как след този финал на сезона ще ги разделят? То ако любовта не е в здраве и болест, "благодаря" за нея. Безумия след безумия. Особено, ако има дете🤦
Не го виждам този трети сезон и беше тотално излишен. Финалът на предишния без тъпия припадък и болестта си беше ок да свърши сериала. Можеше да е бременна и да закрият.

# 553
От Емрулах! 🤘
Айде да видим! 🙏

# 554
Направо не искам да знам, какво има предвид Head Band

Общи условия

Активация на акаунт