Отговори
# 525
Преди една година от официалния канал на продукцията 🤍

# 526
Момичета, следвам една туркиня,която качва редовно много сторита…..и тя в момента е на Бали и присъства на въпросните партита в тази вила Морабито Арт….редовно проверявам,като безнадежден фен😂….Има много турци там в момента и изглежда става въпрос за организирано уикенд събитие …та ако зърна Мердо го скрийншотвам имидиатли😂😅
Мисълта ми е,че там в момента явно всички се познават и са от артистичните среди….
Ето тук имат ойстер барбекю…..

# 527
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за отговорите. Точно защото на руски седмица и неделя се бъркат, заради това попитах коя е тази 😃

ПП Мелоди, 10х за инфото. Нещата започват да си идват на място Wink

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 15:06 от Reni 🧿

# 528
# 529
Сега четох в Инстаграм,че ако Мерт Язъджиоглу е поканен да играе Синан,рейтингите ще скочат до небесата Grinning Всичко живо,гледало и негледало сериала, щяло да гледа Joy
Онур е непредсказуем,знае ли човек...

# 530
  • Яко в Матрицата...

# 531
Не е ли малко късно чак след още 1 седмица да започват снимките? Все пак всички ги вълнуват главните герои. 😂 Конкуренцията не спи, ако другите сериали са започнали вече или ще започнат да ги снимат в понеделник/вторник, то би следвало и нашият също.
Аз знам, че началото на снимките на новите сезони е поне 20 дена преди снимките, защото снимат по-бавничко, за да влязат във форма. В тикток има един, част от снимачните екипи на различни филми/сериали/реклами е, и отговаря на различни въпроси относно сним.процес.

# 532
# 533
Да пусна нещо и аз. Рядко включване от Четин Т. със сина си. Едно голямо име в каста ни. Колкото и да ме дразни Халис Ага,  Текиндор е велик артист.

# 534
# 535

Има ли нещо вярно ?

# 536
  • София
Мисля, че това най-добре отговаря на тази статия

https://x.com/miklsaplxk/status/1827701175489011892?t=w_QsQ7AjG5_oGd4ALxYykw&s=19

# 537
# 538
Това ми хареса от Ураз 😃

# 539
  • Яко в Матрицата...
Това ми хареса от Ураз 😃

Не си поплюва днес Ураз Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт